vakantiekracht

Voordelig een vakantiekracht inhuren in de financiële-, administratieve-, logistieke- of horecabranche?

Offerte aanvragen

Op korte termijn een vakantiekracht beschikbaar

Wij hebben een pool van uitzendkrachten voor u klaar staan. De uitzendkrachten worden wekelijks ingezet bij verschillende projecten en opdrachten. Bij spoed kunnen wij u dus vanaf morgen al voorzien van personeel.

Geen werkgeversrisico’s

Via Student Inhuren kunt u een vakantiekracht inhuren zonder dat u zelf de werkgeversrisico's draagt.

Vakantiekrachten door heel Nederland.

Student Inhuren is landelijk actief. Dat heeft als voordeel dat u op korte termijn personeel kunt inhuren door heel Nederland.

Uw
plan van aanpak

Direct een opdracht plaatsen

Maak een account aan en plaats direct uw vakantiebaan online. Geschikte studenten kunnen dan rechtstreeks reageren.

Offerte aanvragen

Wilt u graag meer informatie ontvangen? Vraag een offerte aan, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op en bespreken we alle mogelijkheden.

Direct kandidaten
Beschikbaar

Bij Student Inhuren hebben wij een uitgebreid netwerk van studenten dat op zoek is naar een vakantiebaan. Laat ons weten wat u precies zoekt, dan gaan wij direct voor u aan de slag om een geschikte kandidaat te vinden.

  • Alle velden met een * zijn verplichte invulvelden. Een uitgebreide beschrijving is niet verplicht.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Vakantiekracht inhuren

Een vakantiekracht is eigenlijk niks minder dan een hulpkracht, maar dan in de vakantieperiode. De vakantieperiode komt er weer aan! Uw vaste personeel gaat rond deze periode vaak op vakantie, waardoor de kans op gaten in uw planning groter is. Een vakantiekracht inhuren kan een voordelige oplossing zijn om uw planning toch rond te krijgen. Vakantiekrachten zijn vaak studenten, scholieren of uitzendkrachten. Via Student Inhuren kunt u een vakantiekracht inhuren voor verschillende taken en klussen. Denk hierbij aan tijdelijk personeel op vakantieparken, bedrijven aan het strand, telers en agrarische bedrijven. Het inhuren van een vakantiekracht zorgt er dan ook voor dat u op een relatief goedkope wijze alsnog over voldoende werkkrachten beschikt. Wilt u naast een vakantiekracht ook vast personeel inhuren? Dat kan ook bij Student Inhuren.

Wat kost een vakantiekracht?

Het tarief dat u betaalt voor een vakantiekracht is van een aantal variabelen afhankelijk. De recruiter van Student Inhuren kijkt naar de vereisten vanuit uw organisatie en de werkzaamheden die gedaan moeten worden. Op basis daarvan maken wij een voorstel met de kosten en inhuurtarieven voor vakantiekrachten.

Wat voor vakantiekracht kan ik inhuren?

Het aanbod van vakantiekrachten is heel divers bij Student Inhuren. U kunt hbo en universitaire studenten inhuren als vakantiekracht voor financieel of administratief werk. Maar wij hebben ook een groot aanbod aan mbo studenten voor werk in de horeca of logistieke sector. Zoekt u iemand voor andere werkzaamheden? Bespreek dit met uw contactpersoon, wellicht hebben wij in ons netwerk een geschikte kandidaat.

Hoe werkt dit met contracten?

De contractuele zaken zoals loonadministratie, uitbetalingen en planningen komen allemaal voor rekening van Student Inhuren. Wij nemen u alle randzaken uit handen. U hoeft zelf alleen de student maar aan het werk te zetten!

Contact 06 - 27181445
Klantenvertellen Student Inhuren - 8.5

Beschikbaar horeca personeel:

Beschikbaar logistiek personeel:

Voor specifieke vragen of eisen rondom de inhuur van een vakantiekracht kunt u contact met ons opnemen. Vraag vrijblijvend een offerte aan of neem telefonisch contact met ons op via: 085 488 11 20. Student Inhuren is op werkdagen tussen 09:00 uur en 17:00 uur te bereiken.

Contact 06 - 27181445

Deze bedrijven gingen u voor

KRO-NCRV
NEN
Hartstichting
KRO-NCRV
NEN
Hartstichting
Walter Ketting
UTS ABBINK

Ze denken heel goed met je mee

"Student-inhuren.nl is succesvol in het leveren van gemotiveerde mensen die gaan voor het resultaat. Het is een prima uitzendbureau die zich houdt aan de gemaakte afspraken. De samenwerking met Inhuren.com is goed, ook denken zij mee wat erg positief is."

Ton Vis
GSA Facilitaire diensten

Kwalitatief goed personeel!

"Wij zijn erg tevreden met Student-inhuren.nl, zij leveren kwalitatief goed personeel. Zij kunnen ad-hoc personeel leveren wat bij ons vaak voorkomt, nee komt niet voor in hun woordenboek. Wij zijn een 24-uurs bedrijf, 7 dagen per week beschikbaar en Inhuren helpt ons altijd als wij het hun vragen."

Veelgestelde vragen
over vakantiekracht inhuren

Wat is een vakantiekracht?

Welke vakantieperiodes zijn er?

Is Student inhuren een online uitzendbureau?

Wij hebben op korte termijn meerdere vakantiekrachten nodig. Is dat mogelijk?

Is een account op student-inhuren.nl gratis?