Klus student inhuren

Zou u graag een klusser willen inhuren, maar weet u niet hoe u daar aan komt? Huur dan een ervaren student klusser in via een betrouwbare, externe partij. Dan bent u op korte termijn voorzien van de juiste kandidaat. Zonder dat u er omkijken naar heeft!

Offerte aanvragen

Flexibel personeel tot uw beschikking.

Wij hebben een pool van uitzendkrachten voor u klaar staan. De uitzendkrachten worden wekelijks ingezet bij verschillende projecten en opdrachten. Bij spoed kunnen wij u dus vanaf morgen al voorzien van personeel.

Meerdere inhuur opties.

Meerdere inhuur opties. Wij bieden meerdere opties om nieuwe medewerkers aan te nemen via Student Inhuren. U heeft de keuze uit uitzendbasis, deta-vast en werving- en selectie.

Volledige digitale werkwijze

Student Inhuren werkt volledig digitaal. Schrijf uw organisatie vandaag nog in en geef direct uw vacature door.

Uw
plan van aanpak

Zelf werven

Plaats je vacature op Student Inhuren en volg getalenteerde kandidaten zelf op.

Werving uitbesteden

Besteed de werving aan ons uit. Wij zorgen voor een getalenteerde kandidaat en de uitbetaling hiervan.

Direct kandidaten
Beschikbaar

In de meeste gevallen kan Student Inhuren snel schakelen om op korte termijn personeel te leveren. Wij streven ernaar om binnen een week één of meerdere kandidaten voor te stellen. Laat de specialist weten binnen welke termijn u personeel nodig heeft en wij gaan ons uiterste best voor u doen!

  • Alle velden met een * zijn verplichte invulvelden. Een uitgebreide beschrijving is niet verplicht.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wat kost een student klusser?

Voor het inhuren van een student klusser met werkervaring, kunt u ervan uitgaan dat u gemiddeld tussen de € 25,- en € 30,- per uur betaalt. Het precieze tarief hangt bijvoorbeeld af van de leeftijd van de student, het aantal klussers dat u nodig heeft en de ervaring van de kandidaten. Bent u nieuwsgierig naar het exacte tarief? Neemt u dan vrijblijvend contact op.

Wat levert het inhuren van een student klusser u op?

De inhuur van student klussers levert u gemotiveerde werknemers op die handig zijn en uw klus(sen) in no-time geklaard hebben! U heeft geen omkijken naar het inhuurproces. Dat wordt namelijk voor u uit handen genomen. Die uitbesteding brengt een aantal voordelen met zich mee; u betaalt niets aan het voorgesteld krijgen van geschikte profielen. U gaat pas betalen vanaf het moment dat u een student klusser inhuurt.

Wat u kan verwachten van onze werkwijze

  • U doet uw aanvraag bij onze specialist;
  • Onze specialist neemt uw aanvraag met u door voor een persoonlijke aanpak;
  • Na uw goedkeuring, gaat de specialist actief aan de slag om een goede match te vinden;
  • De specialist stelt op korte termijn de beste profielen aan u voor;
  • U besluit of u (een) kennismaking(en) inplant en wie u inhuurt.

Dit mag u van een student klusser verwachten

Onze student klussers beschikken allemaal over twee rechterhanden. Zo kunnen zij al uw klussen goed uitvoeren. Naast dat zij handig zijn en technisch inzicht hebben werken zij veilig. De student klussers beschikken over een VCA, werkbroek en werkschoenen. Indien gewenst nemen zij eigen gereedschap mee. Afhankelijk van uw klus kijken wij welke studenten het meest geschikt voor de werkzaamheden zijn. Zo heeft u altijd een specialist.

 

Contact 06 - 27181445
Klantenvertellen Student Inhuren - 8.5

Klusteam met studenten inhuren?

Bent u op zoek naar meerdere klussers? Dan kunt u natuurlijk ook een klusteam van ervaren studenten inhuren. Zo zijn de werkzaamheden nog sneller uitgevoerd. U kunt bijvoorbeeld ook sjouwers inhuren. Wij kunnen voor u een team samenstellen dat bijvoorbeeld varieert in specialisme of ervaring. Belangrijk om te weten is dat wij onze student klussers alleen inzetten bij organisaties, dus niet voor particulieren. Daarnaast kunt u ook nog studentverhuizers inhuren.

Stel uw eigen pool van student klussers op

Wie op regelmatige basis behoefte heeft aan één of meerdere klussers, kan gebruikmaken van onze pool. Wanneer u extra inzet nodig heeft staat er direct een ervaren student klusser voor u klaar. In rustigere tijden zit u er dan niet aan vast. Dit is een ideale oplossing voor bedrijven die met veel piek- en daltijden te maken hebben, of wanneer uw vaste personeel bijvoorbeeld uitvalt door ziekte.

Contact 06 - 27181445

Deze bedrijven gingen u voor

KRO-NCRV
NEN
Hartstichting
KRO-NCRV
NEN
Hartstichting
Walter Ketting
UTS ABBINK

Ze denken heel goed met je mee

"Student-inhuren.nl is succesvol in het leveren van gemotiveerde mensen die gaan voor het resultaat. Het is een prima uitzendbureau die zich houdt aan de gemaakte afspraken. De samenwerking met Inhuren.com is goed, ook denken zij mee wat erg positief is."

Ton Vis
GSA Facilitaire diensten

Kwalitatief goed personeel!

"Wij zijn erg tevreden met Student-inhuren.nl, zij leveren kwalitatief goed personeel. Zij kunnen ad-hoc personeel leveren wat bij ons vaak voorkomt, nee komt niet voor in hun woordenboek. Wij zijn een 24-uurs bedrijf, 7 dagen per week beschikbaar en Inhuren helpt ons altijd als wij het hun vragen."

Veelgestelde vragen
over Klus student inhuren inhuren