Apothekersassistent inhuren

Op zoek naar een ervaren en gemotiveerde apothekersassistent?

Offerte aanvragen

Bespreek de vacature met onze recruiters.

Bespreek vrijblijvend de vacature met de recruiters van Student Inhuren. Wij geven u zo nodig advies over de werving- en selectie van kandidaten.

Krijg binnen redelijke termijn kandidaten voorgesteld.

Na akkoord gaan wij direct en geheel vrijblijvend op zoek naar kandidaten. Voor iedere vacature proberen wij zo snel als mogelijk geschikte kandidaten voor te stellen.

De manier voor het vinden van getalenteerde medewerkers.

De dienstverlening van Student Inhuren is gericht op het vinden van getalenteerde medewerkers. Door deze ervaring kunnen wij u snel helpen bij het invullen van de vacature.

Uw
plan van aanpak

Zelf werven

Plaats je vacature op Student Inhuren en volg getalenteerde kandidaten zelf op.

Laten werven

Besteed de werving aan ons uit. Wij zorgen voor een getalenteerde kandidaat en de uitbetaling hiervan.

Direct kandidaten
Beschikbaar

In de meeste gevallen kan Student Inhuren snel schakelen om op korte termijn personeel te leveren. Wij streven ernaar om binnen een week één of meerdere kandidaten voor te stellen. Laat de specialist weten binnen welke termijn u personeel nodig heeft en wij gaan ons uiterste best voor u doen!

  • Alle velden met een * zijn verplichte invulvelden. Een uitgebreide beschrijving is niet verplicht.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Apothekersassistent inhuren

Heeft u een assistent nodig die ondersteuning biedt bij diverse werkzaamheden in de apotheek? U kunt bij ons dan een apothekersassistent inhuren! Student Inhuren levert medewerkers die helpen aan de balie, recepten afhandelen en advies geven over medicijnen. Ons personeel heeft voldoende kennis van medicijnen en kan hier dus uitgebreid advies over geven. Ze hebben hiervoor de juiste opleiding gevolgd; hbo- en wo-niveau is een vereiste bij ons. Onze apothekersassistenten zijn verder veelzijdig en kunnen indien nodig ook administratieve vaardigheden verrichten.

Flexibiliteit

Een apothekersassistent inhuren is ideaal voor uw bedrijf. Hij of zij is flexibel in te delen voor werk zoals in de avond- en weekenddiensten. Ook zijn de assistenten op vele plekken inzetbaar zoals in een openbare apotheek, een ziekenhuisapotheek of een gezondheidscentrum. Onze assistenten zijn zeer klantgericht en hebben excellente communicatieve vaardigheden die het klantcontact makkelijk maakt. Verder hebben ze oog voor detail en kunnen ze goed advies leveren; een belangrijke eigenschap bij medicijnuitgifte. Vraag vandaag nog informatie aan over het type kandidaat die wij leveren.

Contact 06 - 27181445
Klantenvertellen Student Inhuren - 8.5
Apothekersassistent inhuren

Over Student Inhuren

Student Inhuren is een uitstekend bemiddelingsbureau tussen student, young professional of ervaren medewerker en werkgever. Wij zorgen ervoor dat we u de beste kandidaten leveren. Het wervings- en selectieproces speelt een grote factor hierin. Wij vinden de apothekersassistenten die aansluiten bij uw bedrijfscultuur. Verder werken wij met planningssystemen. Dit zorgt ervoor dat wij altijd flexibele kandidaten paraat hebben voor u. U hoeft ze alleen in te huren wanneer het u uitkomt, bijvoorbeeld tijdens drukke momenten op de dag. Aarzel niet en vraag vandaag nog een offerte aan!

Medisch

Student Inhuren heeft ook nog andere medische pagina's:

Contact 06 - 27181445

Deze bedrijven gingen u voor

KRO-NCRV
NEN
Hartstichting
KRO-NCRV
NEN
Hartstichting
Walter Ketting
UTS ABBINK

Ze denken heel goed met je mee

"Student-inhuren.nl is succesvol in het leveren van gemotiveerde mensen die gaan voor het resultaat. Het is een prima uitzendbureau die zich houdt aan de gemaakte afspraken. De samenwerking met Inhuren.com is goed, ook denken zij mee wat erg positief is."

Ton Vis
GSA Facilitaire diensten

Kwalitatief goed personeel!

"Wij zijn erg tevreden met Student-inhuren.nl, zij leveren kwalitatief goed personeel. Zij kunnen ad-hoc personeel leveren wat bij ons vaak voorkomt, nee komt niet voor in hun woordenboek. Wij zijn een 24-uurs bedrijf, 7 dagen per week beschikbaar en Inhuren helpt ons altijd als wij het hun vragen."

Veelgestelde vragen
over Apothekersassistent inhuren inhuren

Voor welke werkzaamheden kan ik een apothekersassistent inhuren?

Heeft Student inhuren per direct een apothekersassistent beschikbaar?

Wat kost het inhuren van een apothekersassistent?

Is Student inhuren een online uitzendbureau?

Is een account op student-inhuren.nl gratis?