Financieel personeel nodig?

Student Inhuren levert medewerkers met een WTF diploma voor bedrijven in de zakelijke en financiële dienstverlening.

Offerte aanvragen

Financieel talent

Door een aantrekkende economie, een lage rente en een stabiele huizenmarkt is de financiele dienstverlening sinds 2011 weer helemaal opgeleefd. Hierdoor is de vraag naar de extra instroom van financieel talent de laatste jaren enorm gegroeid. Student Inhuren levert naast studenten op uitzendbasis ook trainees, starters en young professionals op hbo en universitair niveau. Wij werken voor banken, verzekeraars een een groot aantal MKB bedrijven met tussen de vijf en vijfhonderd medewerkers.

Maak kennis met talent

Via onze recruiters kunt u eenvoudig in contact  komen met getalenteerde kandidaten die via Student Inhuren op zoek gaan naar een baan in de zakelijke- en financiele dienstverlening. Opdrachtgevers kunnen vrijblijvend kennis maken met onze kandidaten. Hier zijn geen kosten aan verbonden. Pas wanneer een kandidaat daadwerkelijk aan de slag gaat bij uw organisatie gaat u hiervoor betalen.

Offerte aanvragen

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Onze specialist

De voordelen voor u op een rij

Bespreek de vacature met onze recruiters.

Bespreek vrijblijvend de vacature met de recruiters van Student Inhuren. Wij geven u zo nodig advies over de werving- en selectie van kandidaten.

Krijg binnen redelijke termijn kandidaten voorgesteld.

Na akkoord gaan wij direct en geheel vrijblijvend op zoek naar kandidaten. Voor iedere vacature proberen wij zo snel als mogelijk geschikte kandidaten voor te stellen.

De manier voor het vinden van getalenteerde medewerkers.

De dienstverlening van Student Inhuren is gericht op het vinden van getalenteerde medewerkers. Door deze ervaring kunnen wij u snel helpen bij het invullen van de vacature.

Digitale werkwijze

U kunt digitaal uw planning doorgeven via het platform van Student Inhuren. Via het platform kunt u zien wie er bij uw opdracht aan de slag gaan. Daarnaast kunt u bijvoorbeeld aangeven of een VCA, rijbewijs of VOG verplicht is. Dit kan allemaal via het systeem. Uiteraard krijgt u wel uw eigen planner toegewezen die uw vragen beantwoord en erop toeziet dat de hele inhuur vlekkeloos verloopt.

Taken en verantwoordelijkheden financieel personeel:

  • Het beheren van de administratie en financiële zaken;
  • Het verzorgen van de administratie, verwerking van facturen, bankafschriften en aangiften;
  • Het oplossen van financiële kwesties;
  • Het beheren van debiteuren- en crediteurenbestand;
  • Het controleren van grootboekrekeningen;
  • Het samenwerken in teams;
  • Het onderhouden van contract met bijvoorbeeld de salarisadministratie of boekhouder.