Financieel personeel

Student Inhuren levert medewerkers met een WFT diploma voor bedrijven in de zakelijke en financiële dienstverlening.

Offerte aanvragen

Financieel talent

Door een aantrekkende economie, een lage rente en een stabiele huizenmarkt is de financiele dienstverlening sinds 2011 weer helemaal opgeleefd. Hierdoor is de vraag naar extra instroom van financieel talent de laatste jaren enorm gegroeid. Student Inhuren levert naast studenten op uitzendbasis ook trainees, starters en young professionals op hbo- en universitair niveau. Wij werken voor banken, verzekeraars een een groot aantal MKB bedrijven met tussen de vijf- en vijfhonderd medewerkers.

Talent met WFT certificaat 

Financiële dienstverleners moeten onder toezicht van de AFM voldoen aan de eisen van de Wet op financieel toezicht. Deze wet is in het leven geroepen om consumenten te beschermen en te kunnen laten profiteren van een optimale financiële dienstverlening. Door vakbekwaamheid na te streven, financiële zekerheid voor de consument en het beste financieel advies zorgt de wet voor rust op de financiële markten. Het is voor u als financiële instelling belangrijk dat ook uw werknemers goed geïnformeerd zijn over deze wet- en regelgeving. Het zogenaamde WFT certificaat is hierbij van groot belang.

Over Student Inhuren

Via onze recruiters kunt u eenvoudig in contact komen met getalenteerde kandidaten die via Student Inhuren op zoek gaan naar een baan in de zakelijke- en financiële dienstverlening. Opdrachtgevers kunnen vrijblijvend kennis maken met onze kandidaten. Hier zijn geen kosten aan verbonden. Pas wanneer een kandidaat daadwerkelijk aan de slag gaat bij uw organisatie gaat u hiervoor betalen.

Offerte aanvragen

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Onze specialist

De voordelen voor u op een rij

Bespreek de vacature met onze recruiters.

Bespreek vrijblijvend de vacature met de recruiters van Student Inhuren. Wij geven u zo nodig advies over de werving- en selectie van kandidaten.

Krijg binnen redelijke termijn kandidaten voorgesteld.

Na akkoord gaan wij direct en geheel vrijblijvend op zoek naar kandidaten. Voor iedere vacature proberen wij zo snel als mogelijk geschikte kandidaten voor te stellen.

De manier voor het vinden van getalenteerde medewerkers.

De dienstverlening van Student Inhuren is gericht op het vinden van getalenteerde medewerkers. Door deze ervaring kunnen wij u snel helpen bij het invullen van de vacature.

Welke bedrijven huren financieel personeel in?

Bedrijven die actief zijn in de financiën huren financieel personeel in. Denk bijvoorbeeld aan verzekeraars, banken en beleggingsmaatschappijen. Ook bij de financiële administratieafdeling van andere bedrijven kan financieel personeel werkzaam zijn. Dit kan bij de meeste profitbranches aangezien hier met cijfers en financiën worden gewerkt.

Taken en verantwoordelijkheden financieel personeel:

  • Het samenwerken in teams;
  • Het oplossen van financiële kwesties;
  • Het controleren van grootboekrekeningen;
  • Het beheren van debiteuren- en crediteurenbestand;
  • Het beheren van de administratie en financiële zaken;
  • Het onderhouden van contract met bijvoorbeeld de salarisadministratie of boekhouder;
  • Het verzorgen van de administratie, verwerking van facturen, bankafschriften en aangiften.