Financieel personeel

Student Inhuren levert medewerkers met een WFT diploma voor bedrijven in de zakelijke en financiële dienstverlening.

Offerte aanvragen

Bespreek de vacature met onze recruiters.

Bespreek vrijblijvend de vacature met de recruiters van Student Inhuren. Wij geven u zo nodig advies over de werving- en selectie van kandidaten.

Krijg binnen redelijke termijn kandidaten voorgesteld.

Na akkoord gaan wij direct en geheel vrijblijvend op zoek naar kandidaten. Voor iedere vacature proberen wij zo snel als mogelijk geschikte kandidaten voor te stellen.

De manier voor het vinden van getalenteerde medewerkers.

De dienstverlening van Student Inhuren is gericht op het vinden van getalenteerde medewerkers. Door deze ervaring kunnen wij u snel helpen bij het invullen van de vacature.

Uw
plan van aanpak

Zelf werven

Plaats je vacature op Student Inhuren en volg getalenteerde kandidaten zelf op.

Werving uitbesteden

Besteed de werving aan ons uit. Wij zorgen voor een getalenteerde kandidaat en de uitbetaling hiervan.

Direct kandidaten
Beschikbaar

In de meeste gevallen kan Student Inhuren snel schakelen om op korte termijn personeel te leveren. Wij streven ernaar om binnen een week één of meerdere kandidaten voor te stellen. Laat de specialist weten binnen welke termijn u personeel nodig heeft en wij gaan ons uiterste best voor u doen!

  • Alle velden met een * zijn verplichte invulvelden. Een uitgebreide beschrijving is niet verplicht.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Financieel talent

Door een aantrekkende economie, een lage rente en een stabiele huizenmarkt is de financiele dienstverlening sinds 2011 weer helemaal opgeleefd. Hierdoor is de vraag naar extra instroom van financieel talent de laatste jaren enorm gegroeid. Student Inhuren levert naast studenten op uitzendbasis ook trainees, starters en young professionals op hbo- en universitair niveau. Wij werken voor banken, verzekeraars een een groot aantal MKB bedrijven met tussen de vijf- en vijfhonderd medewerkers.

Talent met WFT certificaat 

Financiële dienstverleners moeten onder toezicht van de AFM voldoen aan de eisen van de Wet op financieel toezicht. Deze wet is in het leven geroepen om consumenten te beschermen en te kunnen laten profiteren van een optimale financiële dienstverlening. Door vakbekwaamheid na te streven, financiële zekerheid voor de consument en het beste financieel advies zorgt de wet voor rust op de financiële markten. Het is voor u als financiële instelling belangrijk dat ook uw werknemers goed geïnformeerd zijn over deze wet- en regelgeving. Het zogenaamde WFT certificaat is hierbij van groot belang.

 

Contact 06 - 27181445
Klantenvertellen Student Inhuren - 8.5

Over Student Inhuren

Via onze recruiters kunt u eenvoudig in contact komen met getalenteerde kandidaten die via Student Inhuren op zoek gaan naar een baan in de zakelijke- en financiële dienstverlening. Opdrachtgevers kunnen vrijblijvend kennis maken met onze kandidaten. Hier zijn geen kosten aan verbonden. Pas wanneer een kandidaat daadwerkelijk aan de slag gaat bij uw organisatie gaat u hiervoor betalen.

Contact 06 - 27181445

Deze bedrijven gingen u voor

KRO-NCRV
NEN
Hartstichting
KRO-NCRV
NEN
Hartstichting
Walter Ketting
UTS ABBINK

Ze denken heel goed met je mee

"Student-inhuren.nl is succesvol in het leveren van gemotiveerde mensen die gaan voor het resultaat. Het is een prima uitzendbureau die zich houdt aan de gemaakte afspraken. De samenwerking met Inhuren.com is goed, ook denken zij mee wat erg positief is."

Ton Vis
GSA Facilitaire diensten

Kwalitatief goed personeel!

"Wij zijn erg tevreden met Student-inhuren.nl, zij leveren kwalitatief goed personeel. Zij kunnen ad-hoc personeel leveren wat bij ons vaak voorkomt, nee komt niet voor in hun woordenboek. Wij zijn een 24-uurs bedrijf, 7 dagen per week beschikbaar en Inhuren helpt ons altijd als wij het hun vragen."

Veelgestelde vragen
over Financieel personeel inhuren

Welke functies vallen er onder financieel personeel?

Heeft Student inhuren per direct financieel personeel beschikbaar?

Wat kost het inhuren van financieel personeel?

Is Student inhuren een online uitzendbureau?

Heeft student inhuren overal in Nederland financieel personeel beschikbaar?