Inventarisatiemedewerker inhuren

Op korte termijn op zoek naar een fulltime of parttime inventarisatiemedewerker?

Offerte aanvragen

Flexibel personeel tot uw beschikking.

Wij hebben een pool van uitzendkrachten voor u klaar staan. De uitzendkrachten worden wekelijks ingezet bij verschillende projecten en opdrachten. Bij spoed kunnen wij u dus vanaf morgen al voorzien van personeel.

U loopt geen werkgeversrisico’s.

Misschien het grootste voordeel is dat u tijdelijk personeel tot uw beschikking heeft zonder alle contractuele verplichtingen naar de werknemers. Dit verloopt namelijk via Student Inhuren.

Digitaal en door heel Nederland.

Student Inhuren kenmerkt zich door het feit dat wij volledig digitaal te werk gaan. Dat heeft als voordeel dat u snel personeel kunt inhuren door heel Nederland.

Uw
plan van aanpak

Zelf werven

Plaats je vacature op Student Inhuren en volg getalenteerde kandidaten zelf op.

Werving uitbesteden

Besteed de werving aan ons uit. Wij zorgen voor een getalenteerde kandidaat en de uitbetaling hiervan.

Direct kandidaten
Beschikbaar

In de meeste gevallen kan Student Inhuren snel schakelen om op korte termijn personeel te leveren. Wij streven ernaar om binnen een week één of meerdere kandidaten voor te stellen. Laat de specialist weten binnen welke termijn u personeel nodig heeft en wij gaan ons uiterste best voor u doen!

  • Alle velden met een * zijn verplichte invulvelden. Een uitgebreide beschrijving is niet verplicht.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Inventarisatiemedewerker inhuren

Een inventarisatiemedewerker is een medewerker die ervoor zorgt dat de gehele inventaris van uw bedrijf wordt geteld zodra u gaat verhuizen of verbouwen. Bedrijven vinden het vooral voor en na een verhuizing of verbouwing fijn om de inventaris te controleren. Tijdens het controleren van de inventaris wordt al snel duidelijk wat voor artikelen, apparatuur of andere spullen in uw bedrijf wel en niet aanwezig zijn. Het komt namelijk weleens voor dat er wordt gestolen of dat spullen kwijtraken. Bij grote verhuizingen of verbouwingen wordt er vaak voor gekozen om meerdere inventarisatiemedewerkers in te zetten. Hierdoor zullen de werkzaamheden sneller zijn afgerond.

 

Contact 06 - 27181445
Klantenvertellen Student Inhuren - 8.5

Over Student Inhuren

Gaat uw bedrijf verhuizen of verbouwen? Dan is het belangrijk dat de inventaris kloppend is. Op deze pagina vind u informatie over het inhuren van een inventarisatiemedewerker. Al onze inventarisatiemedewerkers zijn zowel fulltime als parttime beschikbaar en op de korte termijn. Al onze inventarisatiemedewerkers beschikken over ervaring en een hbo werk- en denkniveau. Wilt u meer informatie over het inhuren van een inventarisatiemedewerker, dan kunt u bij ons een vrijblijvende offerte aanvragen.

Contact 06 - 27181445

Deze bedrijven gingen u voor

KRO-NCRV
NEN
Hartstichting
KRO-NCRV
NEN
Hartstichting
Walter Ketting
UTS ABBINK

Ze denken heel goed met je mee

"Student-inhuren.nl is succesvol in het leveren van gemotiveerde mensen die gaan voor het resultaat. Het is een prima uitzendbureau die zich houdt aan de gemaakte afspraken. De samenwerking met Inhuren.com is goed, ook denken zij mee wat erg positief is."

Ton Vis
GSA Facilitaire diensten

Kwalitatief goed personeel!

"Wij zijn erg tevreden met Student-inhuren.nl, zij leveren kwalitatief goed personeel. Zij kunnen ad-hoc personeel leveren wat bij ons vaak voorkomt, nee komt niet voor in hun woordenboek. Wij zijn een 24-uurs bedrijf, 7 dagen per week beschikbaar en Inhuren helpt ons altijd als wij het hun vragen."

Veelgestelde vragen
over Inventarisatiemedewerker inhuren inhuren

Voor welke werkzaamheden kan ik een inventarisatiemedewerker nog meer inhuren?

Wij hebben op korte termijn meerdere inventarisatiemedewerkers nodig. Is dat mogelijk?

Wat kost het inhuren van een inventarisatiemedewerker?

Is Student inhuren een online uitzendbureau?

Is een account op student-inhuren.nl gratis?