Parkeerbegeleiders inhuren

Wilt u op korte termijn parkeerbegeleiders inhuren? Bij Student Inhuren helpen wij u aan gemotiveerde werkstudenten voor uw klus.

Offerte aanvragen

Voordelig tarief

Voor een goede student-parkeerbegeleider met ervaring betaalt u gemiddeld tussen de € 23,- en € 25,- per uur.

Meerdere inhuuropties

U heeft de mogelijkheid om een vacature te plaatsen en de werving en selectie zelf te doen. Daarnaast kunt u ervoor kiezen een medewerker aan te nemen op uitzend- of detacheringsbasis, of via werving & selectie.

Geen werkgeversrisico's

Parkeerbegeleiders kunt u op tijdelijke basis inhuren zonder werkgeversrisico's.

Direct contact met een recruiter.

Nadat u een aanvraag heeft gedaan bij Student Inhuren gaat één van onze recruiters direct aan de slag om voor u geschikte kandidaten te vinden.

Uw
plan van aanpak

Direct een opdracht plaatsen

Maak een account aan en plaats direct uw vacature online. Geschikte studenten kunnen dan rechtstreeks naar u reageren op de klus.

Offerte aanvragen

Wilt u graag meer informatie of een offerte ontvangen? Stuur het aanvraagformulier in, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op om alle mogelijkheden met u te bespreken.

Direct kandidaten
Beschikbaar

Voor een goede student-parkeerbegeleider met ervaring betaalt u gemiddeld tussen de € 23,- en € 25,- per uur. Het exacte tarief hangt af van onder andere de leeftijd van de student, het aantal parkeerbegeleiders dat u nodig heeft en de ervaring van de kandidaten. In de meeste gevallen kunnen wij u al binnen een week geschikte kandidaten voorstellen. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

  • Alle velden met een * zijn verplichte invulvelden. Een uitgebreide beschrijving is niet verplicht.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wat levert het u op?

Het inhuren van parkeerbegeleiders levert u gemotiveerde studenten op die van aanpakken weten. En dat zonder zorgen. Wij nemen namelijk het gehele inhuurproces voor u uit handen. Deze uitbesteding brengt een aantal voordelen met zich mee. U bespaart tijd (en dus geld), u profiteert van ons uitgebreide netwerk aan beschikbare studenten en van ons professionele team van recruiters. Geheel vrijblijvend stellen wij u geschikte profielen voor. U gaat pas betalen vanaf het moment dat u een student-parkeerbegeleider inhuurt.

Dit mag u verwachten.

De student-parkeerbegeleiders houden het hoofd koel tijdens drukte. Dat is wel zo fijn wanneer uw bezoekers grotendeels gelijktijdig arriveren. De parkeerbegeleiders zorgen ervoor dat de doorstroom van auto’s continu blijft, soepel verloopt en dat er optimaal gebruik wordt gemaakt van de parkeerruimte. Zij zijn stressbestendig, hebben een groot verantwoordelijkheidsgevoel en stellen zich gastvrij op naar de bezoekers. De parkeerbegeleiders zijn immers het eerste visitekaartje van uw evenement!

Team inhuren?

Zoekt u meerdere parkeerbegeleiders, bijvoorbeeld omdat de grootte van de parkeergelegenheid hierom vraagt? In dat geval kunt u bij ons ook een team met ervaren student-parkeerbegeleiders inhuren. U geeft zelf de verdeling van het team aan. Met een team wordt de parkeerdrukte veel sneller opgelost en kunnen de parkeerbegeleiders veel efficiënter handelen. Onze student parkeerbegeleiders zetten wij in voor organisaties, dus niet voor particulieren. Voor eventueel materiaal bent u zelf verantwoordelijk.

 

Contact 06 - 27181445
Klantenvertellen Student Inhuren - 8.5

Stel uw eigen pool van parkeerbegeleiders samen.

Heeft u op regelmatige basis parkeerbegeleiders nodig? Dan kunnen wij voor u een pool met student parkeerbegeleiders opstellen. Zo heeft u op piekmomenten altijd genoeg personeel beschikbaar om u (tijdelijk) te ondersteunen. De studenten zijn zeer flexibel doordat ze vaak veel tijd hebben naast hun studie. De parkeerbegeleiders die u inhuurt, hebben allen al ervaring. U hoeft de studenten dus niet meer in te werken. Op deze manier heeft u geen omkijken meer naar uw planning en bent verzekerd van bekwame parkeerbegeleiders!

Wist u dat:

✓ Geen werkgeversrisico loopt, omdat wij de officiële werkgever zijn?
✓ Geen tijd kwijt bent aan het verlonen van de studenten? Dit doen wij.
✓ Bij ontevredenheid de samenwerking direct kunt stopzetten?
✓ Enkel en alleen betaalt voor de daadwerkelijk gewerkte uren?
✓ De studenten niet hoeft door te betalen bij ziekte of het vroegtijdig afronden van de werkzaamheden?
✓ Bij tevredenheid de studenten na 1040 uur mag overnemen?
✓ Ons altijd mag verrassen met ingewikkelde vragen?

Contact 06 - 27181445

Deze bedrijven gingen u voor

KRO-NCRV
NEN
Hartstichting
KRO-NCRV
NEN
Hartstichting
Walter Ketting
UTS ABBINK

Ze denken heel goed met je mee

"Student-inhuren.nl is succesvol in het leveren van gemotiveerde mensen die gaan voor het resultaat. Het is een prima uitzendbureau die zich houdt aan de gemaakte afspraken. De samenwerking met Inhuren.com is goed, ook denken zij mee wat erg positief is."

Ton Vis
GSA Facilitaire diensten

Kwalitatief goed personeel!

"Wij zijn erg tevreden met Student-inhuren.nl, zij leveren kwalitatief goed personeel. Zij kunnen ad-hoc personeel leveren wat bij ons vaak voorkomt, nee komt niet voor in hun woordenboek. Wij zijn een 24-uurs bedrijf, 7 dagen per week beschikbaar en Inhuren helpt ons altijd als wij het hun vragen."

Veelgestelde vragen
over Parkeerbegeleiders inhuren inhuren

Wat is de werkwijze van student-inhuren.nl

Heeft Student inhuren per direct een parkeerbegeleider beschikbaar?

Wat kost het inhuren van een parkeerbegeleider

Voor welke locaties kan ik een parkeerbegeleider inhuren?

Hoe kan ik een opdracht plaatsen?