Supportmedewerker inhuren

De supportmedewerkers van Student Inhuren zijn gespecialiseerd in Microsoft Office, Citrix en Linux omgevingen en servers.

Offerte aanvragen

Bespreek de vacature met onze recruiters.

Bespreek vrijblijvend de vacature met de recruiters van Student Inhuren. Wij geven u zo nodig advies over de werving- en selectie van kandidaten.

Krijg binnen redelijke termijn kandidaten voorgesteld.

Na akkoord gaan wij direct en geheel vrijblijvend op zoek naar kandidaten. Voor iedere vacature proberen wij zo snel als mogelijk geschikte kandidaten voor te stellen.

De manier voor het vinden van getalenteerde medewerkers.

De dienstverlening van Student Inhuren is gericht op het vinden van getalenteerde medewerkers. Door deze ervaring kunnen wij u snel helpen bij het invullen van de vacature.

Uw
plan van aanpak

Zelf werven

Plaats je vacature op Student Inhuren en volg getalenteerde kandidaten zelf op.

Werving uitbesteden

Besteed de werving aan ons uit. Wij zorgen voor een getalenteerde kandidaat en de uitbetaling hiervan.

Direct kandidaten
Beschikbaar

In de meeste gevallen kan Student Inhuren snel schakelen om op korte termijn personeel te leveren. Wij streven ernaar om binnen een week één of meerdere kandidaten voor te stellen. Laat de specialist weten binnen welke termijn u personeel nodig heeft en wij gaan ons uiterste best voor u doen!

  • Alle velden met een * zijn verplichte invulvelden. Een uitgebreide beschrijving is niet verplicht.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Een supportmedewerker inhuren

Een supportmedewerker houdt zich bezig met het bieden van ondersteuning bij technische vragen en problemen van een gebruiker. Student Inhuren beschikt over directe lijnen met supportmedewerkers, helpdeskmedewerkers en ICT-studenten. Snel schakelen is daarom geen probleem voor ons. Doe een aanvraag bij de specialist en u ontvangt vervolgens op korte termijn al een voorstel.

Voor wie werken wij?

Student Inhuren levert studenten, starters en young professionals aan bedrijven met een ICT-afdeling. Onze supportmedewerkers zijn allen op flexibele basis inzetbaar. Zo kunt u zelf aangeven of u een medewerker voor een langere periode wenst in te huren of juist voor een kortere periode om bijvoorbeeld drukte op te vangen. Wanneer u een aanvraag doet, neemt de specialist samen met u de personeelsbehoefte door.

 

Contact 06 - 27181445
Klantenvertellen Student Inhuren - 8.5

Direct kandidaten beschikbaar

Heeft u op korte termijn één of meerdere supportmedewerkers nodig? Student Inhuren streeft ernaar om u binnen een week voor te stellen aan een aantal geschikte kandidaten. Dankzij de directe lijnen met onze supportmedewerkers, is dit in de praktijk vaak mogelijk. Zoekt u naar een medewerker met specifieke skills of een specifieke opleiding? Houd er dan rekening mee dat het soms iets langer kan duren voordat wij de meest geschikte match hebben gevonden.

Contact 06 - 27181445

Deze bedrijven gingen u voor

KRO-NCRV
NEN
Hartstichting
KRO-NCRV
NEN
Hartstichting
Walter Ketting
UTS ABBINK

Ze denken heel goed met je mee

"Student-inhuren.nl is succesvol in het leveren van gemotiveerde mensen die gaan voor het resultaat. Het is een prima uitzendbureau die zich houdt aan de gemaakte afspraken. De samenwerking met Inhuren.com is goed, ook denken zij mee wat erg positief is."

Ton Vis
GSA Facilitaire diensten

Kwalitatief goed personeel!

"Wij zijn erg tevreden met Student-inhuren.nl, zij leveren kwalitatief goed personeel. Zij kunnen ad-hoc personeel leveren wat bij ons vaak voorkomt, nee komt niet voor in hun woordenboek. Wij zijn een 24-uurs bedrijf, 7 dagen per week beschikbaar en Inhuren helpt ons altijd als wij het hun vragen."

Veelgestelde vragen
over Supportmedewerker inhuren inhuren

Voor welke werkzaamheden kan ik een supportmedewerker inhuren?

Wat is het verschil tussen een support- en een klantenservice medewerker?

Wat zijn de tarieven voor supportmedewerkers?

Welke arbeidsvoorwaarden gelden er voor supportmedewerkers?

Heeft Student inhuren per direct een supportmedewerker beschikbaar?