Supportmedewerkers

De supportmedewerkers van Student Inhuren zijn gespecialiseerd in Microsoft Office, Citrix en Linux omgevingen en servers.

Offerte aanvragen

Een supportmedewerker inhuren

Een supportmedewerker houdt zich bezig met het bieden van ondersteuning bij technische vragen en problemen van een gebruiker. Student Inhuren beschikt over directe lijnen met supportmedewerkers, helpdeskmedewerkers en ICT-studenten. Snel schakelen is daarom geen probleem voor ons. Doe een aanvraag bij de specialist en u ontvangt vervolgens op korte termijn al een voorstel.

Voor wie werken wij?

Student Inhuren levert studenten, starters en young professionals aan bedrijven met een ICT-afdeling. Onze supportmedewerkers zijn allen op flexibele basis inzetbaar. Zo kunt u zelf aangeven of u een medewerker voor een langere periode wenst in te huren of juist voor een kortere periode om bijvoorbeeld drukte op te vangen. Wanneer u een aanvraag doet, neemt de specialist samen met u de personeelsbehoefte door.

Direct kandidaten beschikbaar

Heeft u op korte termijn één of meerdere supportmedewerkers nodig? Student Inhuren streeft ernaar om u binnen een week voor te stellen aan een aantal geschikte kandidaten. Dankzij de directe lijnen met onze supportmedewerkers, is dit in de praktijk vaak mogelijk. Zoekt u naar een medewerker met specifieke skills of een specifieke opleiding? Houd er dan rekening mee dat het soms iets langer kan duren voordat wij de meest geschikte match hebben gevonden.

Offerte aanvragen

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Onze specialist

De voordelen voor u op een rij

Bespreek de vacature met onze recruiters.

Bespreek vrijblijvend de vacature met de recruiters van Student Inhuren. Wij geven u zo nodig advies over de werving- en selectie van kandidaten.

Krijg binnen redelijke termijn kandidaten voorgesteld.

Na akkoord gaan wij direct en geheel vrijblijvend op zoek naar kandidaten. Voor iedere vacature proberen wij zo snel als mogelijk geschikte kandidaten voor te stellen.

De manier voor het vinden van getalenteerde medewerkers.

De dienstverlening van Student Inhuren is gericht op het vinden van getalenteerde medewerkers. Door deze ervaring kunnen wij u snel helpen bij het invullen van de vacature.

Projectontwikkelaar inhuren

Welke bedrijven huren een supportmedewerker in?

Eigenlijk kan elk bedrijf die werkt met computers een supportmedewerker inhuren. Supportmedewerkers zijn werkzaam op de ICT-afdeling van dienstverlenende bedrijven, webwinkels, overheidsorganisaties en andere bedrijven waarbij een ICT-omgeving is. Supportmedewerkers ondersteunen collega’s binnen diverse soorten bedrijven. Het kunnen zowel non-profit als profit organisaties zijn.

Taken en verantwoordelijkheden supportmedewerker:

  • Behandelen van aanvragen van diverse online diensten;
  • Onderhouden van contact met diverse leveranciers en andere partijen;
  • Verantwoordelijk voor support aan het praktijk waar je werkzaam bent;
  • Verantwoordelijk voor algemene afdelingstaken zoals het opnemen van de telefoon;
  • Luisteren naar de wensen en behoeften van de klanten en bedenkt oplossingen;
  • Aanspreekpunt voor vragen en storingsmeldingen van klanten via e-mail en/of telefoon;
  • Ondersteuning in bijvoorbeeld projectbegeleidingen, communicatie en verricht voorbereidingen.