Assistent inhuren

Bekijk op deze pagina alle informatie rondom de inhuur van een getalenteerde assistent.

Offerte aanvragen

Bespreek de vacature met onze recruiters

Bespreek vrijblijvend de vacature met de recruiters van Student Inhuren. Wij geven u zo nodig advies over de werving- en selectie van kandidaten.

Op korte termijn kandidaten voorgesteld

Na akkoord gaan wij direct en geheel vrijblijvend op zoek naar geschikte kandidaten. Wij streven ernaar om binnen een week een kandidaat aan u voor te stellen.

De manier voor het vinden van getalenteerde medewerkers

De dienstverlening van Student Inhuren is gericht op het vinden van getalenteerde medewerkers. Door deze ervaring kunnen wij u snel helpen bij het invullen van de vacature.

Uw
plan van aanpak

Zelf werven

Plaats je vacature op Student Inhuren en volg getalenteerde kandidaten zelf op.

Werving uitbesteden

Besteed de werving aan ons uit. Wij zorgen voor een getalenteerde kandidaat en de uitbetaling hiervan.

Direct kandidaten
Beschikbaar

In de meeste gevallen kan Student Inhuren snel schakelen om op korte termijn personeel te leveren. Wij streven ernaar om binnen een week één of meerdere kandidaten voor te stellen. Laat de specialist weten binnen welke termijn u personeel nodig heeft en wij gaan ons uiterste best voor u doen!

  • Alle velden met een * zijn verplichte invulvelden. Een uitgebreide beschrijving is niet verplicht.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Assistent inhuren

Een assistent is veelal verantwoordelijk voor de organisatorische en secretariële ondersteuning van een manager, maar soms ook van één of meerdere medewerkers. Een assistent houdt zich bezig met verschillende taken zoals het afhandelen van de post en het onderhouden van externe en interne contacten. Maar een assistent zorgt er ook voor dat afspraken worden ingepland, bezoekers worden ontvangen of vergaderingen worden georganiseerd.

Wat zijn de tarieven van een assistent?

Het tarief van een assistent hangt sterk af van de ervaring, opleiding en werkervaring. Zo hebben wij ervaren en fulltime beschikbare assistenten, maar ook flexibele studenten die naast hun studie 8 tot 24 uur per week inzetbaar zijn. Het ligt er maar net aan welke voorkeuren u heeft. Voor meer informatie omtrent de tarieven van een assistent kunt u een offerte aanvragen. U zult dan op korte termijn tariefvoorstel toegestuurd krijgen.

 

Contact 06 - 27181445
Klantenvertellen Student Inhuren - 8.5

Welke bedrijven huren een assistent in?

Assistenten kunnen voor verschillende bedrijven een goede aanvulling zijn. Zo werken we bij Student Inhuren met managementassistenten en personal assistenten. Voornamelijk bedrijven in de financiële- en overheidssector maken gebruik van een assistent. In drukke periodes kan een assistent een goede oplossing bieden voor het oppakken van de bovengenoemde taken. Een manager of afdelingshoofd heeft hier simpel weg vaak gewoon geen tijd voor. Daarnaast worden er ook veel archiefmedewerkers ingehuurd bij Student Inhuren

Contact 06 - 27181445

Deze bedrijven gingen u voor

KRO-NCRV
NEN
Hartstichting
KRO-NCRV
NEN
Hartstichting
Walter Ketting
UTS ABBINK

Ze denken heel goed met je mee

"Student-inhuren.nl is succesvol in het leveren van gemotiveerde mensen die gaan voor het resultaat. Het is een prima uitzendbureau die zich houdt aan de gemaakte afspraken. De samenwerking met Inhuren.com is goed, ook denken zij mee wat erg positief is."

Ton Vis
GSA Facilitaire diensten

Kwalitatief goed personeel!

"Wij zijn erg tevreden met Student-inhuren.nl, zij leveren kwalitatief goed personeel. Zij kunnen ad-hoc personeel leveren wat bij ons vaak voorkomt, nee komt niet voor in hun woordenboek. Wij zijn een 24-uurs bedrijf, 7 dagen per week beschikbaar en Inhuren helpt ons altijd als wij het hun vragen."

Veelgestelde vragen
over Assistent inhuren inhuren

Wat als ik een Engelstalige of internationale assistent nodig heb?

Wij hebben op korte termijn meerdere assistenten nodig. Is dat mogelijk?

Heeft student inhuren overal in Nederland assistenten beschikbaar?

Is Student inhuren een online uitzendbureau?

Is een account op student-inhuren.nl gratis?