Warehouse medewerker

Lees hier meer over de mogelijkheden die Student Inhuren biedt omtrent het inhuren van een warehouse medewerker.

Offerte aanvragen

Wat is een ‘warehouse medewerker’?

Een warehouse medewerker is een belangrijke schakel in het logistieke proces en voert verschillende soorten werkzaamheden uit binnen een magazijn of distributiecentrum. De werkzaamheden kunnen zowel een uitvoerende als organiserende aard hebben. De warehouse medewerker zorgt ervoor dat alle logistieke processen binnen het magazijn op een optimale en efficiënte manier worden doorgevoerd. Andere benamingen voor een warehouse medewerker zijn magazijnmedewerker of logistiek medewerker.

Taken en verantwoordelijkheden

  • Voorraadinventarisatie;
  • Controleren van goederen;
  • Laden en lossen van goederen;
  • Meten en wegen van zendingen;
  • Labelen en scannen van goederen;
  • Uitvoeren van administratieve taken;
  • Verplaatsen van goederen met een heftruck.

Welke bedrijven huren een warehouse medewerker in?

Een warehouse medewerker werkt in een magazijn of distributiecentra. Dit kan bijvoorbeeld het magazijn van een supermarkt of groothandel zijn, maar ook van een transportbedrijf.

Wat is het salaris van een warehouse medewerker?

Een warehouse medewerker verdient tussen de €1.750 en €2.000 bruto per maand. Het exacte salaris is van meerdere factoren afhankelijk. Zo speelt bijvoorbeeld de ervaring van de medewerker een rol, maar ook de werkzaamheden die hij of zij moet uitvoeren.

Hoe kunt u een warehouse medewerker vinden?

Student Inhuren helpt u graag aan een goede warehouse medewerker. Voor meer informatie over onze werkwijze en mogelijkheden kunt u contact opnemen met onze specialist. U kunt ook direct een vrijblijvende aanvraag doen zodat de specialist voor u aan de slag kan gaan om een geschikte match te zoeken. Samen met de specialist wordt uw personeelsbehoefte besproken en aan de hand daarvan ontvangt u een voorstel. U bepaalt vervolgens zelf welke kandidaten u uitnodigt voor een gesprek.

Informatie aanvragen

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Onze specialist