Warehouse medewerker

Student Inhuren helpt organisaties door heel Nederland bij hun zoektocht naar een gemotiveerde Warehouse medewerker.

Offerte aanvragen

Warehouse medewerker inhuren

Een warehouse medewerker is binnen een warehouse (magazijn) van een organisatie/filiaal verantwoordelijk voor o.a. het laden en lossen van goederen, het tellen van de goederen en deze controleren op schade. Daarnaast voert de warehouse medewerker (dubbel)checks uit op de te verladen goederen. In deze functie is het belangrijk om nauwkeurig en secuur te zijn en daarnaast in staat zijn om onder druk te werken. Ook is het (meestal) vereist om een heftruck certificaat te bezitten.

Mocht u verder nog specifieke eisen of criteria hebben ten aanzien van het inhuren van een warehouse medewerker, dan kunt u dit uiteraard bespreken met de planner van Student Inhuren.

Over Student Inhuren

Student Inhuren helpt uw bedrijf in de zoektocht naar een Warehouse medewerker. Deze medewerker kunt u voor onbepaalde tijd inhuren, waardoor u dus flexibele aanvragen kunt doen. Bij de inhuur van een Warehouse medewerker zijn overigens geen materialen of vervoer inbegrepen. Hier moet u zelf voor zorgen. Student Inhuren levert overigens niet aan particulieren. U loopt geen werkgeversrisico, aangezien Student Inhuren officieel de werkgever blijft.

Zodra u een Warehouse medewerker inhuurt, verloopt de hele dienstverlening digitaal. Het platform van Student Inhuren geeft u ten alle tijde inzicht in de gewerkte uren, facturatie en te verwerken gegevens.

Informatie aanvragen

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Onze specialist

De voordelen voor u op een rij

Direct contact met een recruiter

Nadat u een aanvraag heeft gedaan bij Student Inhuren gaat één van onze recruiters direct aan de slag om voor u geschikte kandidaten te vinden.

Meerdere inhuur opties

Wij bieden meerdere opties om nieuwe medewerkers aan te nemen via Student Inhuren. U heeft de keuze uit uitzendbasis, deta-vast en werving- en selectie.

Volledig digitale werkwijze

Student Inhuren werkt volledig digitaal. Schrijf uw organisatie vandaag nog in en geef direct uw vacature door.

Digitaal platform

Zodra u een keuze voor een kandidaat maakt, verloopt de hele dienstverlening digitaal. Het platform van Student Inhuren geeft u inzicht in de gewerkte uren, facturatie en te verwerken gegevens. Bedrijven die reeds samenwerken met Student Inhuren, geven via het platform zelf de nieuwe aanvragen en opdrachten door.

Via Student Inhuren kunt u op verschillende wijze een opruimer inhuren. U heeft de keuze uit de uitzendconstructie (NBBU cao), deta-vast mogelijkheden en natuurlijk de mogelijkheid tot werving en selectie. Bij werving- en selectie treedt de opruimer direct bij u in dienst. U loopt te allen tijde geen werkgeversrisico, aangezien Student Inhuren officieel de werkgever is.

Taken warehouse medewerker:

  • Laden en lossen van goederen/pallets met elektrische palletwagens en/of heftruck;
  • Het labelen en scannen van pallets/goederen;
  • Het tellen en sorteren van de pallets/goederen;
  • De temperatuur van de goederen meten;
  • Bijhouden van locatiebeheer;
  • Het melden van schades, defecten en storingen aan leidinggevende;
  • Administratief (papier)werk afhandelen en bijhouden.