Hotelpersoneel inhuren

Bent u op zoek naar vlot en gemotiveerd hotelpersoneel?

Offerte aanvragen

Hotelpersoneel inhuren

Hotelpersoneel bestaat uit verschillende medewerkers. Hierbij kunt u denken aan personeel op het gebied van horeca, beveiliging en bijvoorbeeld schoonmaak. Hotelpersoneel zorgt ervoor dat de gasten op een vriendelijke manier worden ontvangen en zich in een schone omgeving bevinden. Onze recruiters hebben ervaring op het gebied van hotelpersoneel waardoor er meestal directe lijnen zijn met geschikte kandidaten. Aan de hand van uw personeelsbehoefte worden deze kandidaten gescreend zodat de beste match bij u terecht komt.

Voor wie werken wij?

Student Inhuren werkt voor verschillende hotels binnen Nederland. Wij leveren flexibel inzetbaar personeel voor zowel de grote als de kleinere hotels. Ons personeel kan ingezet worden voor een langlopende periode, maar ook is het mogelijk dat zij juist voor een kortere tijd in dienst komen. Het komt namelijk regelmatig voor dat er juist in de piekmaanden extra personeel nodig is.

Direct kandidaten beschikbaar

Wij doen ons uiterste best om u zo spoedig mogelijk te voorzien van één of meerdere kandidaten voor uw hotel. Het streven is om u binnen een week al voor te stellen aan een geschikte match. In sommige gevallen kan het wat langer duren voordat er een kandidaat gevonden is, bijvoorbeeld wanneer er behoefte is aan een medewerker met specifieke skills. De specialist van Student Inhuren zal samen met u bespreken wat er mogelijk is.

Offerte aanvragen

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Onze specialist

De voordelen voor u op een rij

Bespreek de vacature met onze recruiters.

Bespreek vrijblijvend de vacature met de recruiters van Student Inhuren. Wij geven u zo nodig advies over de werving- en selectie van kandidaten.

Krijg binnen redelijke termijn kandidaten voorgesteld.

Na akkoord gaan wij direct en geheel vrijblijvend op zoek naar kandidaten. Voor iedere vacature proberen wij zo snel als mogelijk geschikte kandidaten voor te stellen.

De manier voor het vinden van getalenteerde medewerkers.

De dienstverlening van Student Inhuren is gericht op het vinden van getalenteerde medewerkers. Door deze ervaring kunnen wij u snel helpen bij het invullen van de vacature.

Welke bedrijven huren hotelpersoneel in?

Hotelpersoneel wordt vanzelfsprekend ingehuurd door een hotel. Dit kan bijvoorbeeld een klein dorpshotel zijn, maar wij leveren ook personeel aan de grotere hotelketens. Daarnaast regelen wij personeel voor hotels die zich zowel op recreatie richten als de zakelijke kant. Ons personeel is inzetbaar voor diverse afdelingen binnen het hotel.

Taken en verantwoordelijkheden hotelpersoneel:

  • Leiding geven aan het restaurantteam;
  • Het organiseren van het facilitair onderhoud;
  • Het vriendelijk te woord staan van de gasten en bezoekers;
  • Het verzorgen van maaltijden, hapjes en drankjes in het restaurant;
  • Het schoonmaken van het hotel en verzorgt het onderhoud van het hotel;
  • Is verantwoordelijk voor het uitvoeren van alle werkzaamheden op de receptie;
  • Het in- en uitchecken van gasten en bezoekers en het maken van boekingen en reserveringen.