Hotelpersoneel inhuren

Bent u op zoek naar vlot en gemotiveerd hotelpersoneel?

Offerte aanvragen

Bespreek de vacature met onze recruiters.

Bespreek vrijblijvend de vacature met de recruiters van Student Inhuren. Wij geven u zo nodig advies over de werving- en selectie van kandidaten.

Krijg binnen redelijke termijn kandidaten voorgesteld.

Na akkoord gaan wij direct en geheel vrijblijvend op zoek naar kandidaten. Voor iedere vacature proberen wij zo snel als mogelijk geschikte kandidaten voor te stellen.

De manier voor het vinden van getalenteerde medewerkers.

medewerkers. De dienstverlening van Student Inhuren is gericht op het vinden van getalenteerde medewerkers. Door deze ervaring kunnen wij u snel helpen bij het invullen van de vacature.

Uw
plan van aanpak

Zelf werven

Plaats je vacature op Student Inhuren en volg getalenteerde kandidaten zelf op.

Werving uitbesteden

Besteed de werving aan ons uit. Wij zorgen voor een getalenteerde kandidaat en de uitbetaling hiervan.

Direct kandidaten
Beschikbaar

In de meeste gevallen kan Student Inhuren snel schakelen om op korte termijn personeel te leveren. Wij streven ernaar om binnen een week één of meerdere kandidaten voor te stellen. Laat de specialist weten binnen welke termijn u personeel nodig heeft en wij gaan ons uiterste best voor u doen!

  • Alle velden met een * zijn verplichte invulvelden. Een uitgebreide beschrijving is niet verplicht.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Hotelpersoneel inhuren

Hotelpersoneel bestaat uit verschillende medewerkers. Hierbij kunt u denken aan personeel op het gebied van horeca, beveiliging en bijvoorbeeld schoonmaak. Hotelpersoneel zorgt ervoor dat de gasten op een vriendelijke manier worden ontvangen en zich in een schone omgeving bevinden. Onze recruiters hebben ervaring op het gebied van hotelpersoneel waardoor er meestal directe lijnen zijn met geschikte kandidaten. Aan de hand van uw personeelsbehoefte worden deze kandidaten gescreend zodat de beste match bij u terecht komt.

Voor wie werken wij?

Student Inhuren werkt voor verschillende hotels binnen Nederland. Wij leveren flexibel inzetbaar personeel voor zowel de grote als de kleinere hotels. Ons personeel kan ingezet worden voor een langlopende periode, maar ook is het mogelijk dat zij juist voor een kortere tijd in dienst komen. Het komt namelijk regelmatig voor dat er juist in de piekmaanden extra personeel nodig is.

 

Contact 06 - 27181445
Klantenvertellen Student Inhuren - 8.5

Direct kandidaten beschikbaar

Wij doen ons uiterste best om u zo spoedig mogelijk te voorzien van één of meerdere kandidaten voor uw hotel. Het streven is om u binnen een week al voor te stellen aan een geschikte match. In sommige gevallen kan het wat langer duren voordat er een kandidaat gevonden is, bijvoorbeeld wanneer er behoefte is aan een medewerker met specifieke skills. De specialist van Student Inhuren zal samen met u bespreken wat er mogelijk is.

Contact 06 - 27181445

Deze bedrijven gingen u voor

KRO-NCRV
NEN
Hartstichting
KRO-NCRV
NEN
Hartstichting
Walter Ketting
UTS ABBINK

Ze denken heel goed met je mee

"Student-inhuren.nl is succesvol in het leveren van gemotiveerde mensen die gaan voor het resultaat. Het is een prima uitzendbureau die zich houdt aan de gemaakte afspraken. De samenwerking met Inhuren.com is goed, ook denken zij mee wat erg positief is."

Ton Vis
GSA Facilitaire diensten

Kwalitatief goed personeel!

"Wij zijn erg tevreden met Student-inhuren.nl, zij leveren kwalitatief goed personeel. Zij kunnen ad-hoc personeel leveren wat bij ons vaak voorkomt, nee komt niet voor in hun woordenboek. Wij zijn een 24-uurs bedrijf, 7 dagen per week beschikbaar en Inhuren helpt ons altijd als wij het hun vragen."

Veelgestelde vragen
over Hotelpersoneel inhuren inhuren

Voor welke werkzaamheden kan ik hotelpersoneel inhuren?

Heeft Student inhuren per direct hotelpersoneel beschikbaar?

Wat kost het inhuren van hotelpersoneel?

Wat als ik een Engelstalige of internationale winkelpersoneel nodig heb?

Is Student inhuren een online uitzendbureau?