Data analytics

Op zoek naar een data analytics werkstudent? Bekijk hieronder de mogelijkheden, tarieven en werkwijze van Student Inhuren

Offerte aanvragen

Wat is een werkstudent?

Een werkstudent is een student van een hogeschool of universiteit die vaak een financieel, juridische of opleiding in de ICT volgt.

Hoe gaat de inhuur in zijn werking?

Het doel van werkstudenten is dat u hoogopgeleide talentvolle medewerkers aan uw organisatie bindt voor de langere termijn.

Bespreek het profiel met Student Inhuren.

Bent u per direct op zoek naar werkstudenten? Neem het profiel en de vereisten door met onze recruiters. Vervolgens gaan wij op basis van dit profiel op zoek naar kandidaten.

Uw
plan van aanpak

Zelf werven

Plaats je vacature op Student Inhuren en volg getalenteerde kandidaten zelf op.

Werving uitbesteden

Besteed de werving aan ons uit. Wij zorgen voor een getalenteerde kandidaat en de uitbetaling hiervan.

Direct kandidaten
Beschikbaar

In de meeste gevallen kan Student Inhuren snel schakelen om op korte termijn personeel te leveren. Wij streven ernaar om binnen een week één of meerdere kandidaten voor te stellen. Laat de specialist weten binnen welke termijn u personeel nodig heeft en wij gaan ons uiterste best voor u doen!

  • Alle velden met een * zijn verplichte invulvelden. Een uitgebreide beschrijving is niet verplicht.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Data analytics werkstudent

Data analytics studenten analyseren informatiestromen en bedrijfs processen binnen uw organisatie. Alle data moet omgezet worden naar echte informatie. Daarom zijn data analytics studenten zo waardevol. De laatste tijd is er een grote vraag naar data analisten. En de ideale manier om ook voor de toekomst genoeg personeel te hebben, is om kwalitatief goede data analytics studenten in je team te hebben.

De ideale data analytics werkstudent

Bij onze data analytics werkstudenten staat het analytisch vermogen centraal. Ze moeten grote hoeveelheden data kunnen vertalen naar informatie. Daarbij vinden wij het erg belangrijk dat de studenten erg accuraat zijn. Het is daarbij handig om conceptueel te kunnen denken en een oog voor detail te hebben. Dit zijn eigenschappen waar wij onze data analytics studenten op screenen. Heeft u nog andere eisen die u verwacht bij een data analytics werkstudent? Bespreek dit gerust met de specialist, zodat wij de beste profielen voor u kunnen selecteren.

Voor wie werken wij?

Student Inhuren werkt voor bedrijven met een ICT-afdeling die op zoek zijn naar flexibel inzetbaar personeel. Wij kunnen personeel inzetten die voor zowel een lange als een kortere periode beschikbaar is. Heeft u bijvoorbeeld slechts voor een kortlopend project een ICT-student nodig? Dan kunt u de samenwerking met de student gemakkelijk stopzetten na afloop van het project. U zit dus nergens aan vast!

 

Contact 06 - 27181445
Klantenvertellen Student Inhuren - 8.5

Over student inhuren

Uw bedrijf loopt geen werkgeversrisico, omdat de data analytics werkstudenten in dienst zijn bij Student Inhuren. Student Inhuren zorgt voor de afdracht van verzekeringen, premies en belastingen. Uiteindelijk is het Student Inhuren die de werknemers uitbetaald. We werken met uitgebreide planningssystemen. Hiermee kunt u zelf bepalen wanneer u de student nodig heeft. 

Direct kandidaten beschikbaar

Heeft u per direct een geschikte data analytics student nodig? In de meeste gevallen kunnen wij u al binnen een week voorstellen aan een kandidaat. Aan de hand van uw aanvraag wordt direct op zoek gegaan naar de beste match. Mocht het zo zijn dat u zeer specifieke wensen heeft voor een student, dan kan een voorstel wellicht iets langer op zich laten wachten. Bespreek samen met de specialist uw wensen en voorkeuren zodat we direct aan de slag kunnen voor u.

Contact 06 - 27181445

Deze bedrijven gingen u voor

KRO-NCRV
NEN
Hartstichting
KRO-NCRV
NEN
Hartstichting
Walter Ketting
UTS ABBINK

Ze denken heel goed met je mee

"Student-inhuren.nl is succesvol in het leveren van gemotiveerde mensen die gaan voor het resultaat. Het is een prima uitzendbureau die zich houdt aan de gemaakte afspraken. De samenwerking met Inhuren.com is goed, ook denken zij mee wat erg positief is."

Ton Vis
GSA Facilitaire diensten

Kwalitatief goed personeel!

"Wij zijn erg tevreden met Student-inhuren.nl, zij leveren kwalitatief goed personeel. Zij kunnen ad-hoc personeel leveren wat bij ons vaak voorkomt, nee komt niet voor in hun woordenboek. Wij zijn een 24-uurs bedrijf, 7 dagen per week beschikbaar en Inhuren helpt ons altijd als wij het hun vragen."

Veelgestelde vragen
over Data analytics inhuren

Wat kost het inhuren van een data analytics werkstudent?

Is een account op student-inhuren.nl gratis?

Wat als ik een Engelstalige of internationale data analytics werkstudent nodig heb?

Welke cao is van toepassing als ik een data analytics student inhuur?

Wat is de opzegtermijn bij een samenwerking met student-inhuren?