Restaurantmedewerker inhuren

Op zoek naar een vriendelijke en gemotiveerde restaurantmedewerker?

Offerte aanvragen

Restaurantmedewerker inhuren

Wilt u binnen uw horecaonderneming een restaurantmedewerker inhuren? Dan kan Student Inhuren u helpen. Wij hebben een database vol gemotiveerde studenten die graag aan de slag willen binnen uw horecaonderneming. Als horeca ondernemer weet u natuurlijk dat het cruciaal is om klanten te binden aan uw restaurant en het ze naar hun zin te maken. Goed personeel, in de vorm van een leuke en enthousiaste student, is hiervoor een optimaal middel.

Ervaren en flexibele krachten

Het is natuurlijk wel belangrijk dat de restaurantmedewerker een frisse indruk achterlaat op uw klanten. Bij de werving en selectie letten wij daarom goed op de uitstraling en motivatie van kandidaten. Overigens hebben veel studenten al eerder ervaring opgedaan in de horeca. Ze hoeven dus nauwelijks ingewerkt te worden en zijn per direct inzetbaar. Kortom: een restaurantmedewerker inhuren bij ons is zeker het overwegen waard.

Poolmanagement

Als u daar interesse in heeft kan Student Inhuren ook een pool opzetten van ervaren en flexibele restaurantmedewerkers. Op die manier kunnen wij in iedere fase van drukte voldoende personeel voor u aanleveren, en speelt u dus in op schommelingen in de drukte bij uw restaurant. Altijd en overal de beschikking over een geschikte kandidaat, ideaal toch? Dit realiseren wij door gebruik te maken van onze eigen uitgebreide planningssystemen.

Offerte aanvragen

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Onze specialist

De voordelen voor u op een rij

Flexibel personeel tot uw beschikking.

Wij hebben een pool van uitzendkrachten voor u klaar staan. De uitzendkrachten worden wekelijks ingezet bij verschillende projecten en opdrachten. Bij spoed kunnen wij u dus vanaf morgen al voorzien van personeel.

U loopt geen werkgeversrisico’s.

Misschien het grootste voordeel is dat u tijdelijk personeel tot uw beschikking heeft zonder alle contractuele verplichtingen naar de werknemers. Dit verloopt namelijk via Student Inhuren.

Digitaal en door heel Nederland.

Student Inhuren kenmerkt zich door het feit dat wij volledig digitaal te werk gaan. Dat heeft als voordeel dat u snel personeel kunt inhuren door heel Nederland.

Digitaal platform

Zodra u besluit u een restaurantmedewerker in te huren via Student Inhuren verloopt alles digitaal. Na inschrijving ontvangt u een eigen account waarin u aanvragen kunt doorgeven of opdrachten kan plaatsen. De urenverwerking, facturatie en administratie verloopt via ons platform. Hierdoor heeft u altijd duidelijk inzicht in wat de inhuur u precies kost. Daarnaast bieden wij de mogelijkheid dat onze recruiters bij u op locatie de werving doen. Dit kan interessant zijn wanneer u op korte termijn een groot aantal extra medewerkers nodig heeft.

Taken en verantwoordelijkheden restaurantmedewerker:

  • Het serveren van hapjes en drankjes;
  • Het opnemen van bestellingen van klanten;
  • Het opdekken en afruimen van de tafels;
  • Het vriendelijk helpen van alle restaurant bezoekers;
  • Het afhandelen van de betalingen;
  • Het vriendelijk samenwerken met andere collega’s in het restaurant.