Restaurantmedewerker inhuren

Op zoek naar een vriendelijke en gemotiveerde restaurantmedewerker?

Offerte aanvragen

Flexibel personeel tot uw beschikking.

Wij hebben een pool van uitzendkrachten voor u klaar staan. De uitzendkrachten worden wekelijks ingezet bij verschillende projecten en opdrachten. Bij spoed kunnen wij u dus vanaf morgen al voorzien van personeel.

U loopt geen werkgeversrisico’s.

Misschien het grootste voordeel is dat u tijdelijk personeel tot uw beschikking heeft zonder alle contractuele verplichtingen naar de werknemers. Dit verloopt namelijk via Student Inhuren.

Zowel digitale als persoonlijke werkwijze.

U kunt ervoor kiezen om uw vacature zelf te beheren via ons online platform. Ook kunnen wij u persoonlijk ondersteunen en het wervingstraject voor u uit handen nemen.

Uw
plan van aanpak

Zelf werven

Plaats uw vacature op Student Inhuren en volg getalenteerde kandidaten zelf op.

Laten werven

Besteed de werving aan ons uit. Wij zorgen voor een getalenteerde kandidaat en nemen, indien gewenst, de uitbetaling hiervan ook voor onze rekening.

Direct kandidaten
Beschikbaar

Bij Student Inhuren zetten wij alles op alles om u zo spoedig mogelijk te voorzien van een hardwerkende medewerker. U mag verwachten dat wij u binnen een week een voorstel doen voor één of meerdere kandidaten. Houd er rekening mee dat we in sommige gevallen niet binnen deze streeftermijn kunnen leveren. Dit kan voorkomen als de medewerker bijvoorbeeld over specifieke skills dient te beschikken. Onze specialist bespreekt graag op een heldere manier wat er mogelijk is voor u!

  • Alle velden met een * zijn verplichte invulvelden. Een uitgebreide beschrijving is niet verplicht.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Restaurantmedewerker inhuren

Wilt u binnen uw horecaonderneming een restaurantmedewerker inhuren? Dan kan Student Inhuren u helpen. Wij hebben een database vol gemotiveerde studenten die graag aan de slag willen binnen uw horecaonderneming. Als horeca ondernemer weet u natuurlijk dat het cruciaal is om klanten te binden aan uw restaurant en het ze naar hun zin te maken. Goed personeel, in de vorm van een leuke en enthousiaste student, is hiervoor een optimaal middel.

Ervaren en flexibele krachten

Het is natuurlijk wel belangrijk dat de restaurantmedewerker een frisse indruk achterlaat op uw klanten. Bij de werving en selectie letten wij daarom goed op de uitstraling en motivatie van kandidaten. Overigens hebben veel studenten al eerder ervaring opgedaan in de horeca. Ze hoeven dus nauwelijks ingewerkt te worden en zijn per direct inzetbaar. Kortom: een restaurantmedewerker inhuren bij ons is zeker het overwegen waard.

Contact 06 - 27181445
Klantenvertellen Student Inhuren - 8.5

Poolmanagement

Als u daar interesse in heeft kan Student Inhuren ook een pool opzetten van ervaren en flexibele restaurantmedewerkers. Op die manier kunnen wij in iedere fase van drukte voldoende personeel voor u aanleveren, en speelt u dus in op schommelingen in de drukte bij uw restaurant. Altijd en overal de beschikking over een geschikte kandidaat, ideaal toch? Dit realiseren wij door gebruik te maken van onze eigen uitgebreide planningssystemen.

Contact 06 - 27181445

Deze bedrijven gingen u voor

KRO-NCRV
NEN
Hartstichting
KRO-NCRV
NEN
Hartstichting
Walter Ketting
UTS ABBINK

Ze denken heel goed met je mee

"Student-inhuren.nl is succesvol in het leveren van gemotiveerde mensen die gaan voor het resultaat. Het is een prima uitzendbureau die zich houdt aan de gemaakte afspraken. De samenwerking met Inhuren.com is goed, ook denken zij mee wat erg positief is."

Ton Vis
GSA Facilitaire diensten

Kwalitatief goed personeel!

"Wij zijn erg tevreden met Student-inhuren.nl, zij leveren kwalitatief goed personeel. Zij kunnen ad-hoc personeel leveren wat bij ons vaak voorkomt, nee komt niet voor in hun woordenboek. Wij zijn een 24-uurs bedrijf, 7 dagen per week beschikbaar en Inhuren helpt ons altijd als wij het hun vragen."

Veelgestelde vragen
over Restaurantmedewerker inhuren inhuren

Voor welke werkzaamheden kan ik een restaurantmedewerker inhuren?

Hoe gaat student-inhuren te werk?

Wat kost het inhuren van een restaurantmedewerker?

Wij hebben op korte termijn meerdere restaurantmedewerkers nodig. Is dat mogelijk?

Is een account op student-inhuren.nl gratis?