Werkstudent bedrijfskunde

Student Inhuren helpt bedrijven binnen Nederland aan een werkstudent rechten voor een vast uurtarief.

Offerte aanvragen

Wat is een werkstudent bedrijfskunde?

Een werkstudent bedrijfskunde is een student aan het hbo of wo die zich specialiseert in bepaalde bedrijfsprocessen.

Hoe gaat de inhuur in zijn werking?

Het doel van werkstudenten is dat u hoogopgeleide talentvolle medewerkers aan uw organisatie bindt voor de langere termijn.

Bespreek het profiel met Student Inhuren.

Bent u per direct op zoek naar werkstudenten bedrijfskunde? Neem het profiel en de vereisten door met onze recruiters. Vervolgens gaan wij op basis van dit profiel op zoek naar kandidaten.

Uw
plan van aanpak

Zelf werkstudenten bedrijfskunde werven

Plaats jouw vacature op Student Inhuren en volg getalenteerde bedrijfskunde studenten zelf op.

Werving uit laten besteden

Besteed de werving aan ons uit. Wij zorgen voor een getalenteerde werkstudent en de uitbetaling hiervan.

Direct kandidaten
Beschikbaar

In de meeste gevallen kan Student Inhuren snel schakelen om op korte termijn werkstudenten te leveren. Wij streven ernaar om binnen een week één of meerdere werkstudenten voor te stellen. Laat de specialist weten binnen welke termijn u werkstudenten nodig heeft en wij gaan ons uiterste best voor u doen!

  • Alle velden met een * zijn verplichte invulvelden. Een uitgebreide beschrijving is niet verplicht.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Werkstudent bedrijfskunde inhuren  

Een werkstudent bedrijfskunde is een student bedrijfskunde die inzetbaar is bij bedrijven binnen deze sector. Het werk dat de werkstudent zal verrichten draait om de bedrijfsprocessen binnen de organisatie. De werkstudent zal gemiddeld tussen de 12 en 24 uur werkzaam zijn binnen uw bedrijf, maar dit kan ook wel eens minder zijn. Het is de bedoeling dat de werkstudent bedrijfskunde zich optimaal op de bedrijfsprocessen van uw bedrijf richt en aan de slag zal gaan als bijvoorbeeld een junior arbeidsbemiddelaar, businessanalist of strategisch analist.  

 

HBO en WO studenten  

De werkstudenten die u bij ons kan inhuren, studeren aan het hbo of wo. Dit betekent ook dat deze studenten al bijna klaar zijn met hun bachelor of bezig zijn met een master. Dit is voordelig voor zowel het bedrijf als de student, de student doet namelijk meer ervaring en kennis op en het bedrijf krijgt een flexibele medewerker in dienst die ook nog voor vernieuwing binnen uw organisatie kan zorgen. U doet er dus zeker goed aan om een werkstudent bedrijfskunde in te huren.  

Contact 06 - 27181445
Klantenvertellen Student Inhuren - 8.5

Na de studie  

Als de werkstudent bedrijfskunde de studie heeft afgerond, en beide partijen zijn tevreden over elkaar. Is de kans groot dat de student fulltime bij u aan de slag wil gaan, dit is een mooie kans voor u als bedrijf om een jonge medewerker die het bedrijf al kent en ervaring heeft, in dienst te nemen. Hij/ zij kan werken als bedrijfskundige, tijdens deze functie houdt hij/ zij zich bezig met de organisatie en marktomgeving van bedrijven.  

 

Verschillende typen bedrijfskundigen  

Bedrijfskunde is een brede studie, waarbij er kennis wordt gedeeld over vele bedrijfsprocessen. Daarom is een werkstudent meestal inzetbaar voor verschillende functies en taken. Niet alleen kunt u de werkstudent bedrijfskunde, de kleinere taken geven die vaak niet worden opgepakt door andere werknemers. Maar ook kan de werkstudent na de studie multidisciplinair ingezet worden binnen uw bedrijf. Zo kan de bedrijfskundige taken uitvoeren van bijvoorbeeld een business consultant, maar ook van een business analist of proces modeler.  

 

Contact 06 - 27181445

Deze bedrijven gingen u voor

KRO-NCRV
NEN
Hartstichting
KRO-NCRV
NEN
Hartstichting
Walter Ketting
UTS ABBINK

Ze denken heel goed met je mee

"Student-inhuren.nl is succesvol in het leveren van gemotiveerde mensen die gaan voor het resultaat. Het is een prima uitzendbureau die zich houdt aan de gemaakte afspraken. De samenwerking met Inhuren.com is goed, ook denken zij mee wat erg positief is."

Ton Vis
GSA Facilitaire diensten

Kwalitatief goed personeel!

"Wij zijn erg tevreden met Student-inhuren.nl, zij leveren kwalitatief goed personeel. Zij kunnen ad-hoc personeel leveren wat bij ons vaak voorkomt, nee komt niet voor in hun woordenboek. Wij zijn een 24-uurs bedrijf, 7 dagen per week beschikbaar en Inhuren helpt ons altijd als wij het hun vragen."

Veelgestelde vragen
over Werkstudent bedrijfskunde inhuren