Helpdeskmedewerker inhuren

Per direct op zoek naar getalenteerde helpdeskmedewerkers? Bekijk de mogelijkheden, tarieven en werkwijze van Student Inhuren.

Offerte aanvragen

Inhuren op flexibele basis

Bent u op zoek naar een student die u flexibel kunt inzetten? Dan bent u bij Student Inhuren aan het juiste adres. Wij bieden een grote database aan studenten die u op flexibele basis in kunt huren als helpdeskmedewerker.

Op korte termijn geschikte kandidaten

Na akkoord gaan wij direct en geheel vrijblijvend op zoek naar geschikte helpdeskmedewerkers. Voor iedere vacature stellen wij zo snel mogelijk bekwame kandidaten voor.

Geen werkgeversrisico's

De helpdeskmedewerkers kunt u bij ons op tijdelijke basis inhuren zonder enige werkgeversrisico's.

Uw
plan van aanpak

Zelf werven

Plaats uw vacature op Student Inhuren en volg getalenteerde kandidaten zelf op.

Laten werven

Besteed de werving aan ons uit. Wij zorgen voor een getalenteerde kandidaat en nemen indien gewenst de uitbetaling voor onze rekening.

Direct kandidaten
Beschikbaar

Bij Student Inhuren zetten wij alles op alles om u zo spoedig mogelijk te voorzien van een gemotiveerde medewerker. U mag verwachten dat wij u binnen een week een voorstel doen voor één of meerdere kandidaten. Houd er rekening mee dat we in sommige gevallen niet binnen deze streeftermijn kunnen leveren. Dit kan voorkomen als de medewerker bijvoorbeeld over specifieke skills dient te beschikken. Onze specialist bespreekt graag op een heldere manier wat er mogelijk is voor u!

  • Alle velden met een * zijn verplichte invulvelden. Een uitgebreide beschrijving is niet verplicht.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Helpdeskmedewerker inhuren

Een helpdeskmedewerker is verantwoordelijk voor het beantwoorden en oplossen van technische vragen en storingen. Hij of zij beantwoordt direct vragen van collega's en klanten, of zet ze uit bij de juiste persoon of afdeling. Student Inhuren beschikt over directe lijnen met gespecialiseerde helpdeskmedewerkers. Wij kunnen daarom snel schakelen om de juiste match voor u te vinden. Daarbij houden wij uiteraard rekening met uw wensen.

Voor wie werken wij?

Student Inhuren levert flexibel inzetbare helpdeskmedewerkers aan diverse bedrijven met een ICT-afdeling. Heeft u voor een langere periode één of meerdere helpdeskmedewerkers nodig ter ondersteuning van technische processen? Of heeft u juist een tijdelijke medewerker nodig die de drukte opvangt? In beide gevallen kunnen wij u van dienst zijn.

 

Contact 06 - 27181445
Klantenvertellen Student Inhuren - 8.5

Welke bedrijven huren een helpdeskmedewerker in?

In principe kunnen helpdeskmedewerkers aan de slag bij ieder bedrijf waarbij gewerkt wordt met systemen en computers. De meeste medewerkers van een dergelijk bedrijf hebben namelijk geen gespecialiseerde kennis van computers. Bij een technische storing of calamiteit zullen zij dan ook hulp nodig hebben. Naast het helpen van collega’s kan een helpdeskmedewerker ook ondersteuning bieden aan klanten van een bedrijf. In dat geval kan hij of zij bijvoorbeeld werkzaam zijn bij een callcenter, telecombedrijf, advocatenkantoor of overheidsinstelling.

Contact 06 - 27181445

Deze bedrijven gingen u voor

KRO-NCRV
NEN
Hartstichting
KRO-NCRV
NEN
Hartstichting
Walter Ketting
UTS ABBINK

Ze denken heel goed met je mee

"Student-inhuren.nl is succesvol in het leveren van gemotiveerde mensen die gaan voor het resultaat. Het is een prima uitzendbureau die zich houdt aan de gemaakte afspraken. De samenwerking met Inhuren.com is goed, ook denken zij mee wat erg positief is."

Ton Vis
GSA Facilitaire diensten

Kwalitatief goed personeel!

"Wij zijn erg tevreden met Student-inhuren.nl, zij leveren kwalitatief goed personeel. Zij kunnen ad-hoc personeel leveren wat bij ons vaak voorkomt, nee komt niet voor in hun woordenboek. Wij zijn een 24-uurs bedrijf, 7 dagen per week beschikbaar en Inhuren helpt ons altijd als wij het hun vragen."

Veelgestelde vragen
over Helpdeskmedewerker inhuren inhuren

Wat als ik een Engelstalige of internationale helpdeskmedewerker nodig heb?

Wat kost het inhuren van een helpdeskmedewerker?

Heeft Student inhuren per direct een helpdeskmedewerker beschikbaar?

Hoe kan ik een vacature plaatsen?

Heeft student inhuren gespecialiseerde helpdeskmedewerkers?