Hostess inhuren

Bekijk op deze pagina het complete overzicht van alle mogelijkheden met betrekking tot de inhuur van een hostess.

Offerte aanvragen

Hostesses voor beurzen, evenementen en vaste vacatures

Onze hostesses kunt u inhuren voor beurzen en evenementen. Daarnaast kunnen wij via onze database ook studenten en starters als hostesses aanbieden op vaste basis.

Grote pool van getalenteerde hostesses

Wilt u vaker een hostess inhuren? Dan kunt u kiezen om via ons een pool aan te maken. Wij garanderen u dat ook in drukkere periodes de beschikking heeft over gemotiveerde visitekaartjes voor uw onderneming.

Geen werkgeversrisico's.

U kunt via Student Inhuren altijd een hostess op flexibele basis inhuren zonder werkgeversrisico's.

Uw
plan van aanpak

Zelf werven

Plaats je vacature op Student Inhuren en volg getalenteerde kandidaten zelf op.

Werving uitbesteden

Besteed de werving aan ons uit. Wij zorgen voor een getalenteerde kandidaat en de uitbetaling hiervan.

Direct kandidaten
Beschikbaar

In de meeste gevallen kan Student Inhuren snel schakelen om op korte termijn personeel te leveren. Wij streven ernaar om binnen een week één of meerdere kandidaten voor te stellen. Laat de specialist weten binnen welke termijn u personeel nodig heeft en wij gaan ons uiterste best voor u doen!

  • Alle velden met een * zijn verplichte invulvelden. Een uitgebreide beschrijving is niet verplicht.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Hostess inhuren

Een warm welkom voor uw bezoekers? Overweeg dan eens om een hostess in dienst te nemen. Een hostess fungeert voornamelijk als visitekaartje van uw bedrijf en is het eerste aanspreekpunt van bezoekers. Daarnaast verwelkomt de hostess bezoekers op een representatieve en vriendelijke wijze. De precieze werkwijze van de hostess hangt voornamelijk af van her werkveld van de hostess. In het werkveld wordt een hostess ook wel een gastvrouw of gastheer genoemd.

Wat kunt u van onze hostessen verwachten?

Onze hostessen zijn op de hoogte van de gedragscodes en benodigde etiquetten en protocollen. Daarnaast hebben onze hostessen een vriendelijk en verzorgd uiterlijk en verzorgen de bezoekers een unieke ervaring. Een hostess is voornamelijk inzetbaar tijdens evenementen, excursies, beurzen of festivals. De meeste hostessen zijn werkzaam voor theaters, restaurants, reis- en evenementenorganisaties of een hotel. Onze hostessen zijn voornamelijk inzetbaar voor de volgende werkzaamheden:

  • Het vriendelijk verwelkomen van gasten;
  • Fungeren als visitekaartje van uw bedrijf;
  • Bestellingen voor een hapje en drankje opnemen;
  • Het verstrekken van informatie en beantwoorden van vragen.

 

Contact 06 - 27181445
Klantenvertellen Student Inhuren - 8.5

Tarieven hostess

Wilt u graag een hostess inzetten tijdens uw evenement, beurs of andere aangelegenheid? Wij hebben grote pool van hostessen die u voor een vast tarief van €26 per uur kan inhuren. Dit tarief is exclusief btw, reiskosten, toeslagen en onkostenvergoedingen. Mocht u verder vragen hebben over de tarieven van een hostess, kunt u contact telefonisch contact opnemen met ons.

Over Student Inhuren

Student Inhuren heeft een grote database aan hostesses die inzetbaar zijn binnen verschillende vakgebieden. Student Inhuren wil binnen een week al een geschikte kandidaat aan u voorstellen en bij u aan het werk zetten. In de praktijk is deze korte termijn ook vaak haalbaar. Samen met de recruiter maakt u een profiel van de kandidaat. Daarnaast krijgt u van de recruiter een lijst met geschikte kandidaten voorgesteld, waaruit u de beste match kiest. Vervolgens gaat de recruiter aan de slag om u voor te stellen aan geschikte kandidaten.

Contact 06 - 27181445

Deze bedrijven gingen u voor

KRO-NCRV
NEN
Hartstichting
KRO-NCRV
NEN
Hartstichting
Walter Ketting
UTS ABBINK

Ze denken heel goed met je mee

"Student-inhuren.nl is succesvol in het leveren van gemotiveerde mensen die gaan voor het resultaat. Het is een prima uitzendbureau die zich houdt aan de gemaakte afspraken. De samenwerking met Inhuren.com is goed, ook denken zij mee wat erg positief is."

Ton Vis
GSA Facilitaire diensten

Kwalitatief goed personeel!

"Wij zijn erg tevreden met Student-inhuren.nl, zij leveren kwalitatief goed personeel. Zij kunnen ad-hoc personeel leveren wat bij ons vaak voorkomt, nee komt niet voor in hun woordenboek. Wij zijn een 24-uurs bedrijf, 7 dagen per week beschikbaar en Inhuren helpt ons altijd als wij het hun vragen."

Veelgestelde vragen
over Hostess inhuren inhuren

Voor welke situaties kan ik een hostess inhuren?

Heeft Student inhuren per direct een hostess beschikbaar?

Kan ik ook een hostess voor de lange termijn inhuren?

Hoe kan ik een opdracht plaatsen?

Wat als ik een Engelstalige of internationale hostess nodig heb?