Hostess inhuren

Hostess inhuren? Student Inhuren werkt door heel Nederland met een vaste pool van representatieve medewerkers.

Offerte aanvragen

Hostess inhuren

Uitstraling is net zo belangrijk als inhoud, zeker als u uw bedrijf moet presenteren op een evenement of als u belangrijke gasten ontvangt. Daarom kunt u bij ons een hostess inhuren. Onze hostessen stellen zich altijd dienstbaar op, zowel op formele als informele evenementen. Een hostess moet natuurlijk wel een goede en frisse indruk achterlaten op uw klanten! Wij garanderen u dat al onze kandidaten erg enthousiast en gemotiveerd zijn om voor u aan de slag te gaan. De studenten worden onder andere op uitstraling en motivatie geselecteerd. Daarnaast hebben zij uiteraard kennis van de gepaste etiquette en kleden zij zich altijd representatief.

Over Student Inhuren

Student Inhuren heeft een grote database aan hostesses die inzetbaar zijn binnen verschillende vakgebieden. Wilt u meer informatie over het inhuren van personeel, dan kunt u altijd contact opnemen met één van onze contactpersonen. Student Inhuren wil binnen een week al een geschikte kandidaat aan u voorstellen en bij u aan het werk zetten. In de praktijk is dit korte termijn ook vaak haalbaar. Samen met de recruiter maakt u een profiel van de kandidaat. Daarnaast krijgt u van de recruiter een lijst met geschikte kandidaten voorgesteld, waaruit u de beste match kiest. Vervolgens gaat de recruiter aan de slag om u voor te stellen aan geschikte kandidaten.

Pool van hostesses

Wilt u vaker een hostess inhuren, dan kunt u er ook voor kiezen om via ons een pool aan te maken. Met zo’n pool kunnen wij u garanderen dat u ook in drukkere periodes beschikt over gemotiveerde visitekaartjes voor uw onderneming!

Offerte aanvragen

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Onze specialist

De voordelen voor u op een rij

Hostesses voor beurzen, evenementen en vaste vacatures.

Onze hostesses kunt u inhuren voor beurzen en evenementen. Daarnaast kunnen wij via onze database ook studenten en starters als hostesses aanbieden op vaste basis.

Wij hebben een grote pool van geschikte hostesses.

Wilt u vaker een hostess inhuren? Dan kunt u kiezen om via ons een pool aan te maken. Wij garanderen u dat ook in drukkere periodes de beschikking heeft over gemotiveerde visitekaartjes voor uw onderneming.

Geen werkgeversrisico's.

U kunt via Student Inhuren altijd een student op flexibele basis inhuren zonder werkgeversrisico's.

Digitaal Platform

Zodra u besluit u een student, afgestudeerde of young professional in te huren via Student Inhuren verloopt alles digitaal. Na inschrijving ontvangt u een eigen account waarin u aanvragen kunt doorgeven of opdrachten kan plaatsen. De urenverwerking, facturatie en administratie verloopt via ons platform. Hierdoor heeft u altijd duidelijk inzicht in wat de inhuur u precies kost. Daarnaast bieden wij de mogelijkheid dat onze recruiters bij u op locatie de werving doen. Dit kan interessant zijn wanneer u op korte termijn een groot aantal extra medewerkers nodig heeft.

Taken en verantwoordelijkheden hostess:

  • Functioneert als eerste aanspreekpunt voor mensen op evenementen, congressen en/of beurzen;
  • Het rondleiden van gasten op de plaats van bestemming;
  • Het beantwoorden van vragen die betrekking hebben op de plek en organisatie waar gewerkt wordt;
  • Het bijhouden van de absentenlijst en het uidelen van batches;
  • Het oplossen van problemen m.b.t. de accommodatie en service;
  • Het toezicht houden op regels en de gedragscode.