Hostess inhuren

Bekijk op deze pagina het complete overzicht van alle mogelijkheden met betrekking tot de inhuur van een hostess.

Offerte aanvragen

Hostess inhuren

Een warm welkom voor uw bezoekers? Een hostess fungeert voornamelijk als visitekaartje van uw bedrijf en het eerste aanspreekpunt van bezoekers. Daarnaast verwelkomt de hostess bezoekers op een representatieve en vriendelijke wijze. De precieze werkwijze van de hostess hangt voornamelijk af van her werkveld van de hostess. Met welke collega’s de hostess te maken heeft, hangt dan ook sterk af van het bedrijf waarvoor ze worden ingezet. In het werkveld wordt een hostess ook wel een gastvrouw of gastheer genoemd.

Wat kunt u van onze hostessen verwachten?

Onze hostessen zijn op de hoogte van de gedragscodes en benodigde etiquetten en protocollen. Daarnaast hebben onze hostessen een vriendelijk en verzorgd uiterlijk en verzorgen de bezoekers een unieke ervaring. Een hostess is voornamelijk inzetbaar tijdens evenementen, excursies, beurzen of festivals. De meeste hostessen zijn werkzaam voor theaters, restaurants, reis- en evenementenorganisaties of een hotel. Onze hostessen zijn voornamelijk inzetbaar voor de volgende werkzaamheden:

 • Het vriendelijk verwelkomen van gasten;
 • Bestellingen voor een hapje en drankje opnemen;
 • Fungeren als visitekaartje van uw bedrijf;
 • Het verstrekken van informatie en beantwoorden van vragen.

Tarieven hostess

Wilt u graag een hostess inzetten tijdens uw evenement, beurs of andere aangelegenheid? Wij hebben grote pool van hostessen die u voor een vast tarief van €26 per uur kan inhuren. Dit tarief is exclusief btw, reiskosten, toeslagen en onkostenvergoedingen. Mocht u verder vragen hebben over de tarieven van een hostess, kunt u contact telefonisch contact opnemen met ons.

Over Student Inhuren

Student Inhuren heeft een grote database aan hostesses die inzetbaar zijn binnen verschillende vakgebieden. Student Inhuren wil binnen een week al een geschikte kandidaat aan u voorstellen en bij u aan het werk zetten. In de praktijk is dit korte termijn ook vaak haalbaar. Samen met de recruiter maakt u een profiel van de kandidaat. Daarnaast krijgt u van de recruiter een lijst met geschikte kandidaten voorgesteld, waaruit u de beste match kiest. Vervolgens gaat de recruiter aan de slag om u voor te stellen aan geschikte kandidaten.

Offerte aanvragen

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Onze specialist

De voordelen voor u op een rij

Hostesses voor beurzen, evenementen en vaste vacatures

Onze hostesses kunt u inhuren voor beurzen en evenementen. Daarnaast kunnen wij via onze database ook studenten en starters als hostesses aanbieden op vaste basis.

Grote pool van getalenteerde hostesses

Wilt u vaker een hostess inhuren? Dan kunt u kiezen om via ons een pool aan te maken. Wij garanderen u dat ook in drukkere periodes de beschikking heeft over gemotiveerde visitekaartjes voor uw onderneming.

Geen werkgeversrisico's.

U kunt via Student Inhuren altijd een hostess op flexibele basis inhuren zonder werkgeversrisico's.

Poolmanagement

Heeft u regelmatig één of meerdere hostessen nodig? Geen probleem! Student Inhuren heeft een brede pool aan inzetbare gastvrouwen. Ons poolmanagement is erop ingericht dat u altijd van het juiste aantal hostessen bent voorzien. Aan de hand van een strenge werving en selectieprocedure worden de kandidaten getest op relevante ervaring, certificaten en opleidingen. Zo hoeft u de hostessen ook niet meer in te werken, maar kunnen zij direct aan de slag. Wanneer het een rustigere periode betreft, zit u niet direct vast aan de hostessen. Via het digitale platform kunt u namelijk gemakkelijk contact met ons onderhouden en aangeven wie u wanneer nodig heeft.

Taken en verantwoordelijkheden hostess:

 • Functioneert als eerste aanspreekpunt voor mensen op evenementen, congressen en/of beurzen;
 • Het rondleiden van gasten op de plaats van bestemming;
 • Het beantwoorden van vragen die betrekking hebben op de plek en organisatie waar gewerkt wordt;
 • Het bijhouden van de absentenlijst en het uidelen van batches;
 • Het oplossen van problemen m.b.t. de accommodatie en service;
 • Het toezicht houden op regels en de gedragscode.