Tijdelijk personeel

Eén van de voordelen van het inhuren van tijdelijk personeel is dat u geen risico loopt op hoge personeelskosten

Offerte aanvragen

De voordelen voor u op een rij Flexibel personeel tot uw beschikking.

Wij hebben een pool van uitzendkrachten voor u klaar staan. De uitzendkrachten worden wekelijks ingezet bij verschillende projecten en opdrachten. Bij spoed kunnen wij u dus vanaf morgen al voorzien van personeel.

U loopt geen werkgeversrisico’s.

Misschien het grootste voordeel is dat u tijdelijk personeel tot uw beschikking heeft zonder alle contractuele verplichtingen naar de werknemers. Dit verloopt namelijk via Student Inhuren.

Digitaal en door heel Nederland.

Student Inhuren kenmerkt zich door het feit dat wij volledig digitaal te werk gaan. Dat heeft als voordeel dat u snel personeel kunt inhuren door heel Nederland.

Uw
plan van aanpak

Direct een opdracht plaatsen

Maak een account aan en plaats direct je klus online. Geschikte studenten kunnen dan reageren op de klus.

Offerte aanvragen

Wil je graag meer informatie ontvangen? Vraag een offerte aan zodat wij spoedig contact kunnen opnemen en alle mogelijkheden kunnen bespreken

Direct kandidaten
Beschikbaar

In de meeste gevallen kan Student Inhuren snel schakelen om op korte termijn personeel te leveren. Wij streven ernaar om binnen een week één of meerdere kandidaten voor te stellen. Laat de specialist weten binnen welke termijn u personeel nodig heeft en wij gaan ons uiterste best voor u doen!

  • Alle velden met een * zijn verplichte invulvelden. Een uitgebreide beschrijving is niet verplicht.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Waarom tijdelijk personeel inhuren?

Overweegt u als organisatie om tijdelijk personeel aan te nemen? Dan is het goed om de verschillende mogelijkheden tegen elkaar af te wegen. U kijkt nu namelijk op de website van Student Inhuren. Echter heeft u natuurlijk voor tijdelijke invulling meer keuze dan alleen studenten. Zo kunt u ervoor kiezen om freelancers, payrollkrachten, nul-uren contract medewerkers of uitzendkrachten in te huren. Student Inhuren biedt een aantal van deze opties. Dat betekent echter niet dat u tijdelijk personeel moet inhuren via Student Inhuren. Ook is het vaak aan te raden om in uw direct netwerk te kijken naar mogelijkheden.

Wat voor tijdelijk personeel zetten wij in?

Student Inhuren richt zich voornamelijk op de logistiek en zakelijke dienstverlening. De type opdrachten, bedrijven en projecten waarvoor wij onze medewerkers inzetten zijn heel divers. Een mooi voorbeeld in de logistiek is bijvoorbeeld dat wij veel studentverhuizers inzetten bij verhuisbedrijven en bijvoorbeeld leveranciers van meubels. Wij hebben gespecialiseerde planners die per dag kijken welke studenten en verhuizers er op welke locatie worden ingezet.

Een ander voorbeeld is in het geval van een groot bouwbedrijf die te maken heeft met een migratietraject. Voor dit project zijn dan vervolgens data-entry medewerkers nodig die alle data en informatie op een efficiënte wijze kunnen overzetten. Dit zijn vaak weer andere studenten van andere opleidingen dan bijvoorbeeld in het geval van studentverhuizers.

 

Contact 06 - 27181445
Klantenvertellen Student Inhuren - 8.5

Tijdelijke kracht inhuren

Naast studenten zetten wij ook veel ”niet studerende” uitzendkrachten in. Dit zijn reguliere uitzendkrachten die bijvoorbeeld ook op freelance basis hun eigen opdrachten uitzoeken via het platform van Student Inhuren. Een tijdelijke kracht kan op een flexibele basis worden ingehuurd door een bedrijf bij Student Inhuren. Tijdelijke krachten zijn flexibel in dienst bij Student Inhuren. Wij hanteren weekcontracten zonder uitzendbeding bij het uitzenden van tijdelijke krachten. Hierbij hanteren wij de regels van de NBBU (Nederlandse Bond van Bemiddelings- en Uitzendondernemingen).

Contact 06 - 27181445

Deze bedrijven gingen u voor

KRO-NCRV
NEN
Hartstichting
KRO-NCRV
NEN
Hartstichting
Walter Ketting
UTS ABBINK

Ze denken heel goed met je mee

"Student-inhuren.nl is succesvol in het leveren van gemotiveerde mensen die gaan voor het resultaat. Het is een prima uitzendbureau die zich houdt aan de gemaakte afspraken. De samenwerking met Inhuren.com is goed, ook denken zij mee wat erg positief is."

Ton Vis
GSA Facilitaire diensten

Kwalitatief goed personeel!

"Wij zijn erg tevreden met Student-inhuren.nl, zij leveren kwalitatief goed personeel. Zij kunnen ad-hoc personeel leveren wat bij ons vaak voorkomt, nee komt niet voor in hun woordenboek. Wij zijn een 24-uurs bedrijf, 7 dagen per week beschikbaar en Inhuren helpt ons altijd als wij het hun vragen."

Veelgestelde vragen
over Tijdelijk personeel inhuren

Wat is tijdelijk personeel precies?

Is tijdelijk personeel hetzelfde als een uitzendkracht?

Hoe gaat student-inhuren te werk?

Op welke arbeidsvoorwaarden heeft tijdelijk personeel recht?

Wat kost het inhuren van tijdelijk personeel?