Uitzendkracht inhuren

Student Inhuren is gespecialiseerd in het bemiddelen tussen bedrijven en getalenteerde kandidaten.

Offerte aanvragen

Flexibel personeel tot uw beschikking.

Wij hebben een pool van uitzendkrachten voor u klaar staan. De uitzendkrachten worden wekelijks ingezet bij verschillende projecten en opdrachten. Bij spoed kunnen wij u dus vanaf morgen al voorzien van personeel.

U loopt geen werkgeversrisico’s.

Misschien het grootste voordeel is dat u tijdelijk personeel tot uw beschikking heeft zonder alle contractuele verplichtingen naar de werknemers. Dit verloopt namelijk via Student Inhuren.

Digitaal en door heel Nederland.

Student Inhuren kenmerkt zich door het feit dat wij volledig digitaal te werk gaan. Dat heeft als voordeel dat u snel personeel kunt inhuren door heel Nederland.

Uw
plan van aanpak

Direct een opdracht plaatsen

Maak een account aan en plaats direct je klus online. Geschikte studenten kunnen dan reageren op de klus.

Offerte aanvragen

Wil je graag meer informatie ontvangen? Vraag een offerte aan zodat wij spoedig contact kunnen opnemen en alle mogelijkheden kunnen bespreken

Direct kandidaten
Beschikbaar

In de meeste gevallen kan Student Inhuren snel schakelen om op korte termijn personeel te leveren. Wij streven ernaar om binnen een week één of meerdere kandidaten voor te stellen. Laat de specialist weten binnen welke termijn u personeel nodig heeft en wij gaan ons uiterste best voor u doen!

  • Alle velden met een * zijn verplichte invulvelden. Een uitgebreide beschrijving is niet verplicht.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Een student uitzendkracht inhuren

Student Inhuren een is uitzendbureau gespecialiseerd in het uitzenden en bemiddelen van flexibel personeel. Dit doen wij voor bedrijven door heel Nederland. Onze specialisatie ligt voornamelijk in de logistiek, transport en de zakelijke dienstverlening. Jaarlijks helpen wij veel studenten, afgestudeerden en young professionals aan een baan. Tot onze pool behoort een groot aantal internationale studenten en afgestudeerden. Zo kunnen wij door heel Nederland aan nationale en internationale organisaties talenten inzetten op uitzendbasis.

 

Contact 06 - 27181445
Klantenvertellen Student Inhuren - 8.5

Wij volgen de NBBU

Student Inhuren is lid en aangesloten bij de NBBU. De NBBU is de Nederlandse cao voor uitzendkrachten en flexwerkers. Doordat wij aan alle vereisten voldoen op het gebied van juridisch werkgeverschap, loonadministratie en payroll kunt u altijd uitgaan van een vlekkeloos lopende dienstverlening.

Contact 06 - 27181445

Deze bedrijven gingen u voor

KRO-NCRV
NEN
Hartstichting
KRO-NCRV
NEN
Hartstichting
Walter Ketting
UTS ABBINK

Ze denken heel goed met je mee

"Student-inhuren.nl is succesvol in het leveren van gemotiveerde mensen die gaan voor het resultaat. Het is een prima uitzendbureau die zich houdt aan de gemaakte afspraken. De samenwerking met Inhuren.com is goed, ook denken zij mee wat erg positief is."

Ton Vis
GSA Facilitaire diensten

Kwalitatief goed personeel!

"Wij zijn erg tevreden met Student-inhuren.nl, zij leveren kwalitatief goed personeel. Zij kunnen ad-hoc personeel leveren wat bij ons vaak voorkomt, nee komt niet voor in hun woordenboek. Wij zijn een 24-uurs bedrijf, 7 dagen per week beschikbaar en Inhuren helpt ons altijd als wij het hun vragen."

Veelgestelde vragen
over Uitzendkracht inhuren inhuren

Wat is een uitzendkracht?

Is een uitzendkracht hetzelfde als een oproepkracht?

Onder welke arbeidsvoorwaarden vallen uitzendkrachten?

Waarom een student uitzendkracht inhuren?

Is een account op student-inhuren.nl gratis?