Flexibele uitzendkrachten

Student Inhuren is gespecialiseerd in het bemiddelen tussen bedrijven en getalenteerde kandidaten.

Offerte aanvragen

Een student uitzendkracht inhuren

Student Inhuren een is uitzendbureau gespecialiseerd in het uitzenden en bemiddelen van flexibel personeel. Dit doen wij voor bedrijven door heel Nederland. Onze specialisatie ligt voornamelijk in de logistiek, transport en de zakelijke dienstverlening. Jaarlijks helpen wij veel studenten, afgestudeerden en young professionals aan een baan. Tot onze pool behoort een groot aantal internationale studenten en afgestudeerden. Zo kunnen wij door heel Nederland aan nationale en internationale organisaties talenten inzetten op uitzendbasis.

Wij volgen de NBBU

Student Inhuren is lid en aangesloten bij de NBBU. De NBBU is de Nederlandse cao voor uitzendkrachten en flexwerkers. Doordat wij aan alle vereisten voldoen op het gebied van juridisch werkgeverschap, loonadministratie en payroll kunt u altijd uitgaan van een vlekkeloos lopende dienstverlening.

Offerte aanvragen:

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Onze specialist

De voordelen voor u op een rij

Flexibel personeel tot uw beschikking.

Wij hebben een pool van uitzendkrachten voor u klaar staan. De uitzendkrachten worden wekelijks ingezet bij verschillende projecten en opdrachten. Bij spoed kunnen wij u dus vanaf morgen al voorzien van personeel.

U loopt geen werkgeversrisico’s.

Misschien het grootste voordeel is dat u tijdelijk personeel tot uw beschikking heeft zonder alle contractuele verplichtingen naar de werknemers. Dit verloopt namelijk via Student Inhuren.

Digitaal en door heel Nederland.

Student Inhuren kenmerkt zich door het feit dat wij volledig digitaal te werk gaan. Dat heeft als voordeel dat u snel personeel kunt inhuren door heel Nederland.

Uitzendkracht inhuren via Student Inhuren

De uitzendkrachten van Student Inhuren zijn studenten, starters en young professionals op HBO en Universitair niveau. Zo leveren wij in veel verschillende soorten branches talentvolle uitzendkrachten. Wanneer u meer wilt weten over het inhuren van onze uitzendkrachten en wat wij met onze flexibiliteit voor uw organisatie kunnen betekenen kunt u nu direct een offerte aanvragen of uw tarief berekenen.

Wist u dat u:

  • Geen werkgeversrisico loopt omdat wij de officiële werkgever zijn?
  • Geen tijd kwijt bent aan het verlonen van de studenten? Dit doen wij.
  • Bij ontevredenheid de samenwerking direct kunt stopzetten?

Meer voordelen