Logistiek personeel

Op deze pagina vindt u meer informatie over het inhuren van logistiek personeel via Student Inhuren.

Offerte aanvragen

Logistiek personeel inhuren

Met logistiek wordt gesproken over de organisatie, planning, bestuur en uitvoer van de product- en goederenstroom. Student Inhuren beschikt over een diverse pool van logistiek personeel. Deze bestaat onder andere uit verhuizers, laders en lossers, magazijnmedewerkers en orderpickers. Neem contact op met onze specialist zodat deze op basis van uw wensen een voorstel kan doen!

Voor wie werken wij?

Student Inhuren biedt aan bedrijven door heel Nederland flexibel logistiek personeel aan. Het voordeel is dat u zelf beslist hoe lang u het personeel inhuurt. Heeft u tijdelijk extra hulp nodig om de pieken in het seizoen op te vangen? Of heeft u juist een vacature openstaan die voor een langere periode ingevuld dient te worden? Beide opties behoren tot de mogelijkheden.

Direct kandidaten beschikbaar

Heeft u per direct één of meerdere personeelsleden nodig? Dankzij de grote pool aan flexibel personeel kunnen wij in bijna alle gevallen op korte termijn een kandidaat leveren. Aan de hand van uw aanvraag gaat de specialist direct op zoek om de juiste match te vinden. Het streven is om u binnen een week voor te stellen aan een kandidaat. Moet de medewerker over specifieke skills beschikken? Dan kan het voorkomen dat het iets langer duurt voordat de juiste match gevonden is.

Informatie aanvragen

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Heeft u vragen?

Welke bedrijven huren logistiek personeel in?

Over het algemeen wordt logistiek personeel ingehuurd door bedrijven die beschikken over een warenhuis, magazijn of distributiecentrum. Vaak zijn het bedrijven die ook opereren binnen de logistiek- of transportsector. Logistiek personeel kan verder ook worden ingehuurd door bijvoorbeeld online webshops, voedingsbedrijven en postorderbedrijven.

Taken en verantwoordelijkheden logistiek medewerker:

  • Helpen met verhuizen;
  • Ook inzetbaar als bijrijder;
  • Warehouse werkzaamheden;
  • Het klaarzetten van alle orders;
  • Het sjouwen en verplaatsen van goederen;
  • Het in- en uitpakken van binnengekomen orders;
  • Verschillende heftruck- en reachtruck werkzaamheden.