Studentchauffeurs

Bekijk alle mogelijkheden om een compleet team met studentchauffeurs in te huren.

Offerte aanvragen

Wat kost een studentchauffeur?

De inhuur van een studentchauffeur met gemiddelde werkervaring kost u ongeveer tussen de € 20,- en € 25,- per uur. Het precieze tarief hangt af van onder andere de leeftijd van de student, het aantal studentchauffeurs dat u nodig heeft en de ervaring van de kandidaten. Heeft u vragen over het tarief? Dan kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen. We helpen u graag.

Wat levert het inhuren van een studentchauffeur u op?

Het inhuren van studentchauffeurs levert u ervaren studenten op die veilig de weg op gaan. En dat zonder zorgen. Het gehele inhuur proces wordt namelijk voor u uit handen genomen. Die uitbesteding brengt een mooi voordeel met zich mee; u betaalt niets aan het voorgesteld krijgen van geschikte profielen. U gaat pas betalen vanaf het moment dat u een studentchauffeur inhuurt.

Dit mag u van een studentchauffeur verwachten

Al onze studentchauffeurs hebben al veel werkervaring opgedaan. Zij hebben dus al een groot aantal kilometers op de weg gereden. De studentchauffeurs hebben minimaal een B-rijbewijs. Zo kunnen zij zowel goederen als personen voor u vervoeren. De chauffeurs hebben veiligheid hoog in het vaandel staan en rijden netjes. U kunt er verder vanuit gaan dat de studentchauffeurs representatief zijn en op elk gewenst uur inzetbaar zijn.

Team met studentchauffeurs inhuren?

Bent u op zoek naar meer dan één studentchauffeur? Dan kunt u natuurlijk ook een compleet team met studentchauffeurs inhuren. Het inhuren van een team biedt u als voordeel dat de werkzaamheden sneller uitgevoerd worden! De studentchauffeurs kunnen goed samenwerken in een team, maar u kunt hen ook los van elkaar inzetten voor de werkzaamheden.

Stel uw eigen pool van studentchauffeurs op

Heeft u regelmatig één of meerdere studentchauffeurs nodig? Geen probleem! Wij hebben een poolmanagementservice waardoor u altijd van het juiste aantal chauffeurs bent voorzien. In onze pool zitten alleen ervaren studentchauffeurs. Zo hoeft u een chauffeur niet meer in te werken wanneer u de student nodig heeft. En wanneer het eventjes rustiger is, zit u ook niet meteen vast aan de studentchauffeurs. Wij faciliteren de planning voor u, zodat u hier geen omkijken meer naar heeft.

Offerte aanvragen

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Onze specialist

De voordelen voor u op een rij

Chauffeurs met een glimlach

Student Inhuren heeft een grote database aan getalenteerde kandidaten. De kandidaten zorgen ervoor dat al uw aanvragen met een glimlach worden uitgevoerd.

Ervaren chauffeurs

Kennis en ervaring in het verkeer vinden wij erg belangrijk. Onze kandidaten student chauffeurs hebben daarom minimaal 1 tot 1,5 jaar ervaring als chauffeur.

Geen werkgeversrisico's

De student chauffeurs zijn op volledig flexibele basis in te huren. Onze opdrachtgevers zijn daarom nooit verplicht om de student in dienst te nemen.

Welke bedrijven huren studentchauffeurs in?

Aangezien een studentchauffeur zowel goederen als personen kan vervoeren, kan hij of zij aan de slag bij verschillende bedrijven. Zo kan een studentchauffeur worden ingehuurd door meubelzaken of witgoedbedrijven voor het vervoeren van goederen en producten. Ook kan hij of zij werkzaam zijn bij transportbedrijven.

Taken en verantwoordelijkheden student chauffeurs:

  • In representatieve staat houden van busje of auto;
  • Zorgdragen voor periodiek onderhoud van busje of auto;
  • Vervoeren van gasten en/of goederen van locaties naar accommodatie en vice versa;
  • Uitvoeren van kleine reparaties (vervangen lampen, verwisselen kapotte banden e.d.);
  • Maken van afspraken bij garage (via directe leidinggevende), controleren van accu, olie- en waterpeil;
  • Doen van boodschappen (eventueel voor gasten) in de stad/regio in opdracht van directe leidinggevende of geautoriseerde collega’s;
  • Zich oriënteren op de te rijden route en afstemmen van bestemmingen, vertrektijden e.d. met leidinggevenden, receptionisten of gasten.