studentchauffeurs inhuren

Bekijk alle mogelijkheden om een compleet team met studentchauffeurs in te huren.

Offerte aanvragen

Chauffeurs met een glimlach

Student Inhuren heeft een grote database aan getalenteerde kandidaten. De kandidaten zorgen ervoor dat al uw aanvragen met een glimlach worden uitgevoerd.

Ervaren chauffeurs

Kennis en ervaring in het verkeer vinden wij erg belangrijk. Onze kandidaten student chauffeurs hebben daarom minimaal 1 tot 1,5 jaar ervaring als chauffeur.

Geen werkgeversrisico's

De student chauffeurs zijn op volledig flexibele basis in te huren. Onze opdrachtgevers zijn daarom nooit verplicht om de student in dienst te nemen.

Uw
plan van aanpak

Zelf werven

Plaats je vacature op Student Inhuren en volg getalenteerde kandidaten zelf op.

Werving uitbesteden

Besteed de werving aan ons uit. Wij zorgen voor een getalenteerde kandidaat en de uitbetaling hiervan.

Direct kandidaten
Beschikbaar

In de meeste gevallen kan Student Inhuren snel schakelen om op korte termijn personeel te leveren. Wij streven ernaar om binnen een week één of meerdere kandidaten voor te stellen. Laat de specialist weten binnen welke termijn u personeel nodig heeft en wij gaan ons uiterste best voor u doen!

  • Alle velden met een * zijn verplichte invulvelden. Een uitgebreide beschrijving is niet verplicht.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wat kost een studentchauffeur?

De inhuur van een studentchauffeur met gemiddelde werkervaring kost u ongeveer tussen de € 20,- en € 25,- per uur. Het precieze tarief hangt af van onder andere de leeftijd van de student, het aantal studentchauffeurs dat u nodig heeft en de ervaring van de kandidaten. Heeft u vragen over het tarief? Dan kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen. We helpen u graag.

Wat levert het inhuren van een studentchauffeur u op?

Het inhuren van studentchauffeurs levert u ervaren studenten op die veilig de weg op gaan. En dat zonder zorgen. Het gehele inhuur proces wordt namelijk voor u uit handen genomen. Die uitbesteding brengt een mooi voordeel met zich mee; u betaalt niets aan het voorgesteld krijgen van geschikte profielen. U gaat pas betalen vanaf het moment dat u een studentchauffeur inhuurt.

Dit mag u van een studentchauffeur verwachten

Al onze studentchauffeurs hebben al veel werkervaring opgedaan. Zij hebben dus al een groot aantal kilometers op de weg gereden. De studentchauffeurs hebben minimaal een B-rijbewijs. Zo kunnen zij zowel goederen als personen voor u vervoeren. De chauffeurs hebben veiligheid hoog in het vaandel staan en rijden netjes. U kunt er verder vanuit gaan dat de studentchauffeurs representatief zijn en op elk gewenst uur inzetbaar zijn.

 

Contact 06 - 27181445
Klantenvertellen Student Inhuren - 8.5

Team met studentchauffeurs inhuren?

Bent u op zoek naar meer dan één studentchauffeur? Dan kunt u natuurlijk ook een compleet team met studentchauffeurs inhuren. Het inhuren van een team biedt u als voordeel dat de werkzaamheden sneller uitgevoerd worden! De studentchauffeurs kunnen goed samenwerken in een team, maar u kunt hen ook los van elkaar inzetten voor de werkzaamheden.

Stel uw eigen pool van studentchauffeurs op

Heeft u regelmatig één of meerdere studentchauffeurs nodig? Geen probleem! Wij hebben een poolmanagementservice waardoor u altijd van het juiste aantal chauffeurs bent voorzien. In onze pool zitten alleen ervaren studentchauffeurs. Zo hoeft u een chauffeur niet meer in te werken wanneer u de student nodig heeft. En wanneer het eventjes rustiger is, zit u ook niet meteen vast aan de studentchauffeurs. Wij faciliteren de planning voor u, zodat u hier geen omkijken meer naar heeft.

Chauffeur pagina's

Bent u opzoek naar een bepaald soort chauffeur? Student Inhuren kan meerdere soorten chauffeurs inzetten:

Contact 06 - 27181445

Deze bedrijven gingen u voor

KRO-NCRV
NEN
Hartstichting
KRO-NCRV
NEN
Hartstichting
Walter Ketting
UTS ABBINK

Ze denken heel goed met je mee

"Student-inhuren.nl is succesvol in het leveren van gemotiveerde mensen die gaan voor het resultaat. Het is een prima uitzendbureau die zich houdt aan de gemaakte afspraken. De samenwerking met Inhuren.com is goed, ook denken zij mee wat erg positief is."

Ton Vis
GSA Facilitaire diensten

Kwalitatief goed personeel!

"Wij zijn erg tevreden met Student-inhuren.nl, zij leveren kwalitatief goed personeel. Zij kunnen ad-hoc personeel leveren wat bij ons vaak voorkomt, nee komt niet voor in hun woordenboek. Wij zijn een 24-uurs bedrijf, 7 dagen per week beschikbaar en Inhuren helpt ons altijd als wij het hun vragen."

Veelgestelde vragen
over studentchauffeurs inhuren inhuren

Is het mogelijk om een chauffeur en een bijrijder in te huren?

Ik heb een chauffeur/bijrijder nodig die zware dingen kan sjouwen. Is dat mogelijk?

Heeft Student inhuren per direct een chauffeur beschikbaar?

Hoe gaat student-inhuren te werk?

Hoe kan ik een opdracht plaatsen?