Baliemedewerker inhuren

Student Inhuren neemt alle zorgen rond de receptie graag voor u uit handen. Wij bieden baliemedewerkers aan in heel Nederland.

Offerte aanvragen

Bespreek de vacature met onze recruiters.

Bespreek vrijblijvend de vacature met de recruiters van Student Inhuren. Wij geven u zo nodig advies over de werving- en selectie van kandidaten.

Krijg binnen redelijke termijn kandidaten voorgesteld.

Na akkoord gaan wij direct en geheel vrijblijvend op zoek naar kandidaten. Voor iedere vacature proberen wij zo snel als mogelijk geschikte kandidaten voor te stellen.

De manier voor het vinden van getalenteerde medewerkers.

De dienstverlening van Student Inhuren is gericht op het vinden van getalenteerde medewerkers. Door deze ervaring kunnen wij u snel helpen bij het invullen van de vacature.

Uw
plan van aanpak

Zelf werven

Plaats je vacature op Student Inhuren en volg getalenteerde kandidaten zelf op.

Werving uitbesteden

Besteed de werving aan ons uit. Wij zorgen voor een getalenteerde kandidaat en de uitbetaling hiervan.

Direct kandidaten
Beschikbaar

In de meeste gevallen kan Student Inhuren snel schakelen om op korte termijn personeel te leveren. Wij streven ernaar om binnen een week één of meerdere kandidaten voor te stellen. Laat de specialist weten binnen welke termijn u personeel nodig heeft en wij gaan ons uiterste best voor u doen!

  • Alle velden met een * zijn verplichte invulvelden. Een uitgebreide beschrijving is niet verplicht.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Baliemedewerker inhuren

Een baliemedewerker is verantwoordelijk voor het ontvangen van de gasten en bezoekers van uw bedrijf. Hierbij helpt de baliemedewerker de bezoekers met het inchecken en het introduceren van de omgeving. Een baliemedewerker heeft niet alleen gastgerichte taken maar zorgt er ook voor dat de omgeving schoon en netjes wordt gehouden. Bezoekers kunnen ook telefonisch contact opnemen en zijn vaak op zoek naar andere medewerkers. De taak van de baliemedewerker is het netjes doorverbinden van de inkomende calls.

Bezoekers en gasten hebben vaak omgevingsgerichte vragen, de baliemedewerker is een ster in het beantwoorden van alle vragen en weet daarnaast veel over de omgeving. Ook interne medewerkers kunnen vragen hebben of ruimtes nodig hebben voor bijvoorbeeld vergaderingen. De baliemedewerker is verantwoordelijk voor de indeling van de vergaderruimtes en zorgt ervoor dat deze beschikbaar zijn.

De ideale baliemedewerker

Een goede eerste indruk is zeer belangrijk tegenwoordig. Onze kandidaten zijn allen klantgericht en geduldig. Sociale vaardigheden en flexibiliteit staan zijn aarbij onze basiseisen. Uit onderzoek is gebleken dat bedrijven graag het vertrouwen en loyaliteit van klanten willen vergroten. Als er tevreden medewerkers zijn, komen er vanzelf tevreden klanten en dit resulteert weer in naamsbekendheid van het bedrijf. Onze studenten zijn per direct inzetbaar en leveren een grote toegevoegde waarde aan uw bedrijf. 

Contact 06 - 27181445
Klantenvertellen Student Inhuren - 8.5

Over Student Inhuren

Uw bedrijf loopt geen werkgeversrisico, omdat de medewerkers in dienst zijn bij Student Inhuren. Student Inhuren zorgt voor de afdracht van verzekeringen, premies en belastingen. Uiteindelijk is het Student Inhuren die de werknemers uitbetaald. We werken met uitgebreide planningssystemen. Hiermee kunt u zelf bepalen wanneer u de student nodig heeft. Als dit alleen op de rustige momenten is, bent u niet verplicht om een student in te huren.

Verder werken wij ook met een wervings- en selectieproces. Wij zorgen ervoor dat we de beste kandidaat vinden voor uw bedrijf. Dit doen wij onder andere door het kijken naar uw bedrijfscultuur. Daarnaast kijken we ook naar de uitstraling, motivatie en kenmerken van onze kandidaten. Wacht dus niet langer en vraag vrijblijvend een offerte aan!

Contact 06 - 27181445

Deze bedrijven gingen u voor

KRO-NCRV
NEN
Hartstichting
KRO-NCRV
NEN
Hartstichting
Walter Ketting
UTS ABBINK

Ze denken heel goed met je mee

"Student-inhuren.nl is succesvol in het leveren van gemotiveerde mensen die gaan voor het resultaat. Het is een prima uitzendbureau die zich houdt aan de gemaakte afspraken. De samenwerking met Inhuren.com is goed, ook denken zij mee wat erg positief is."

Ton Vis
GSA Facilitaire diensten

Kwalitatief goed personeel!

"Wij zijn erg tevreden met Student-inhuren.nl, zij leveren kwalitatief goed personeel. Zij kunnen ad-hoc personeel leveren wat bij ons vaak voorkomt, nee komt niet voor in hun woordenboek. Wij zijn een 24-uurs bedrijf, 7 dagen per week beschikbaar en Inhuren helpt ons altijd als wij het hun vragen."

Veelgestelde vragen
over Baliemedewerker inhuren inhuren

Voor welke werkzaamheden kan ik een baliemedewerker nog meer inhuren?

Wij hebben op korte termijn meerdere baliemedewerkers nodig. Is dat mogelijk?

Is een account op student-inhuren.nl gratis?

Is Student inhuren een online uitzendbureau?

Wat als een medewerker niet naar behoren functioneert?