Baliemedewerker inhuren

Student Inhuren neemt alle zorgen rond de receptie graag voor u uit handen. Wij bieden baliemedewerkers aan in heel Nederland.

Offerte aanvragen
Google docs specialist inhuren

Baliemedewerker inhuren

Een baliemedewerker is verantwoordelijk voor het ontvangen van de gasten en bezoekers van uw bedrijf. Hierbij helpt de baliemedewerker de bezoekers met het inchecken en het introduceren van de omgeving. Een baliemedewerker heeft niet alleen gastgerichte taken maar zorgt er ook voor dat de omgeving schoon en netjes wordt gehouden. Bezoekers kunnen ook telefonisch contact opnemen en zijn vaak op zoek naar andere medewerkers. De taak van de baliemedewerker is het netjes doorverbinden van de inkomende calls.

Bezoekers en gasten hebben vaak omgevingsgerichte vragen, de baliemedewerker is een ster in het beantwoorden van alle vragen en weet daarnaast veel over de omgeving. Ook interne medewerkers kunnen vragen hebben of ruimtes nodig hebben voor bijvoorbeeld vergaderingen. De baliemedewerker is verantwoordelijk voor de indeling van de vergaderruimtes en zorgt ervoor dat deze beschikbaar zijn.

De ideale baliemedewerker

Een goede eerste indruk is zeer belangrijk tegenwoordig. Onze kandidaten zijn allen klantgericht en geduldig. Sociale vaardigheden en flexibiliteit staan zijn aarbij onze basiseisen. Uit onderzoek is gebleken dat bedrijven graag het vertrouwen en loyaliteit van klanten willen vergroten. Als er tevreden medewerkers zijn, komen er vanzelf tevreden klanten en dit resulteert weer in naamsbekendheid van het bedrijf. Onze studenten zijn per direct inzetbaar en leveren een grote toegevoegde waarde aan uw bedrijf. 

Over Student Inhuren

Uw bedrijf loopt geen werkgeversrisico, omdat de medewerkers in dienst zijn bij Student Inhuren. Student Inhuren zorgt voor de afdracht van verzekeringen, premies en belastingen. Uiteindelijk is het Student Inhuren die de werknemers uitbetaald. We werken met uitgebreide planningssystemen. Hiermee kunt u zelf bepalen wanneer u de student nodig heeft. Als dit alleen op de rustige momenten is, bent u niet verplicht om een student in te huren.

Verder werken wij ook met een wervings- en selectieproces. Wij zorgen ervoor dat we de beste kandidaat vinden voor uw bedrijf. Dit doen wij onder andere door het kijken naar uw bedrijfscultuur. Daarnaast kijken we ook naar de uitstraling, motivatie en kenmerken van onze kandidaten. Wacht dus niet langer en vraag vrijblijvend een offerte aan!

Offerte aanvragen

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Onze specialist

De voordelen voor u op een rij

Bespreek de vacature met onze recruiters.

Bespreek vrijblijvend de vacature met de recruiters van Student Inhuren. Wij geven u zo nodig advies over de werving- en selectie van kandidaten.

Krijg binnen redelijke termijn kandidaten voorgesteld.

Na akkoord gaan wij direct en geheel vrijblijvend op zoek naar kandidaten. Voor iedere vacature proberen wij zo snel als mogelijk geschikte kandidaten voor te stellen.

De manier voor het vinden van getalenteerde medewerkers.

De dienstverlening van Student Inhuren is gericht op het vinden van getalenteerde medewerkers. Door deze ervaring kunnen wij u snel helpen bij het invullen van de vacature.

Welke bedrijven huren een baliemedewerker in?

Een baliemedewerker wordt ingehuurd door bedrijven waarbij er contact is tussen de bezoeker/klant en organisatie. Dit kan dus eigenlijk bij allerlei soorten bedrijven zijn: gemeenten, zorginstanties, zakelijke dienstverlening en in de groothandel. Er zijn veel organisaties die een baliemedewerker nodig hebben, zij hebben enkel een andere werkmethode en sfeer.

Taken en verantwoordelijkheden:

  • Registreren van gasten en bezoekers;
  • Opgeruimd en netjes houden van de hal;
  • Inchecken van nieuwe gasten en bezoekers;
  • Telefoon aannemen en mensen doorverbinden;
  • Vragen beantwoorden van gasten en bezoekers;
  • Aanbieden en klaarzetten van water, koffie en thee;
  • Oproepen van collega’s en het boeken van vergaderruimtes.