Studenten inhuren voor valet parking

Bent u op zoek naar één of meerdere studenten valet parking? Student Inhuren biedt verschillende (inhuur) mogelijkheden.

Offerte aanvragen

Medewerkers valet parking met rij-ervaring

Kennis en ervaring in het verkeer vinden wij erg belangrijk. Onze kandidaten valet parking studenten hebben daarom minimaal 1 tot 1,5 jaar ervaring.

Geen werkgeversrisico's

Door een valet parking student in te huren op flexibele basis loopt u geen werkgeversrisico's. De studenten zijn namelijk in dienst van Student Inhuren en hebben altijd contact met één van onze recruiters.

Volledig flexibele mogelijkheden

De valet parking studenten zijn op volledig flexibele basis in te huren. Onze opdrachtgevers zijn daarom nooit verplicht om de student in dienst te nemen.

Uw
plan van aanpak

Zelf werven

Plaats je vacature op Student Inhuren en volg getalenteerde kandidaten zelf op.

Werving uitbesteden

Besteed de werving aan ons uit. Wij zorgen voor een getalenteerde kandidaat en de uitbetaling hiervan.

Direct kandidaten
Beschikbaar

In de meeste gevallen kan Student Inhuren snel schakelen om op korte termijn personeel te leveren. Wij streven ernaar om binnen een week één of meerdere kandidaten voor te stellen. Laat de specialist weten binnen welke termijn u personeel nodig heeft en wij gaan ons uiterste best voor u doen!

  • Alle velden met een * zijn verplichte invulvelden. Een uitgebreide beschrijving is niet verplicht.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wat kost een valet parking student?

Voor het inhuren van een student met werkervaring op de valet parking, rekenen wij gemiddeld een tarief tussen de € 20,- en € 25,- per uur. Het exacte tarief hangt onder andere af van de leeftijd van de student, het aantal studenten dat u nodig heeft en de ervaring van de kandidaten. Als u nog vragen heeft over het tarief kunt u natuurlijk contact met ons opnemen. Dat is geheel vrijblijvend.

Wat levert een valet parking student u op?

Het inhuren van valet parking studenten levert u representatieve studenten op die netjes met de auto’s omgaan. En dat zonder zorgen. Het gehele inhuur proces wordt namelijk voor u uit handen genomen. Die uitbesteding brengt een mooi voordeel met zich mee; zo betaalt u niets aan het voorgesteld krijgen van geschikte profielen. U gaat pas betalen vanaf het moment dat u een student inhuurt.

Dit mag u van een valet parking student verwachten

De valet parking studenten hebben allemaal al veel kilometers rijervaring opgedaan. Zij werken veilig en gaan netjes en verantwoordelijk met de auto’s om. De studenten hebben een representatief voorkomen en weten van aanpakken. Zij houden overzicht van de beschikbare parkeerruimte en kunnen goed samenwerken. De valet parking studenten zijn vanwege de studie flexibel beschikbaar en inzetbaar.

 

Contact 06 - 27181445
Klantenvertellen Student Inhuren - 8.5

Team met studenten voor valet parking inhuren?

Zoekt u meer dan één student voor de valet parking? Huurt u dan een team van valet parking studenten in! U kunt eventuele wensen over de teamsamenstelling doorgeven, wij proberen hier dan zoveel mogelijk rekening mee te houden. De studenten zijn gewend om samen te werken en zullen met een gedeelde verantwoordelijkheid de werkzaamheden netjes uitvoeren.

Stel uw eigen pool van valet parking studenten op

Zoekt u op regelmatige basis één of meerdere studenten voor valet parking? Wij bieden u een poolmanagementservice. Met deze service heeft u altijd voldoende studenten met ervaring die u direct kunt inzetten als het nodig is. Wanneer het even wat rustiger is, zit u ook nergens aan vast. Wij beheren de planning voor u zodat u nergens meer omkijken naar heeft!

Chauffeurs

U kunt ook andere chauffeurs van Student Inhuren inzetten:

Contact 06 - 27181445

Deze bedrijven gingen u voor

KRO-NCRV
NEN
Hartstichting
KRO-NCRV
NEN
Hartstichting
Walter Ketting
UTS ABBINK

Ze denken heel goed met je mee

"Student-inhuren.nl is succesvol in het leveren van gemotiveerde mensen die gaan voor het resultaat. Het is een prima uitzendbureau die zich houdt aan de gemaakte afspraken. De samenwerking met Inhuren.com is goed, ook denken zij mee wat erg positief is."

Ton Vis
GSA Facilitaire diensten

Kwalitatief goed personeel!

"Wij zijn erg tevreden met Student-inhuren.nl, zij leveren kwalitatief goed personeel. Zij kunnen ad-hoc personeel leveren wat bij ons vaak voorkomt, nee komt niet voor in hun woordenboek. Wij zijn een 24-uurs bedrijf, 7 dagen per week beschikbaar en Inhuren helpt ons altijd als wij het hun vragen."

Veelgestelde vragen
over Studenten inhuren voor valet parking inhuren

Voor welke werkzaamheden kan ik de student nog meer inhuren inhuren?

Wij hebben op korte termijn meerdere studenten nodig. Is dat mogelijk?

Over welke rijbewijzen beschikken de studenten?

Is Student inhuren een online uitzendbureau?

Wat als een medewerker niet naar behoren functioneert?