Student verhuizers

Student Inhuren is gespecialiseerd in het uitzenden van verhuizers door heel Nederland. Bekijk hieronder de (inhuur) mogelijkheden.

Offerte aanvragen

Wat kost een student verhuizer?

Wanneer u een student wilt inhuren die ervaring heeft met verhuizen, moet u rekening houden met een tarief van € 25,- per uur. Het exacte tarief hangt af van onder andere de leeftijd van de student, het aantal verhuizers dat u nodig heeft en de ervaring van de kandidaten. Voor verdere vragen over het tarief kunt u het beste vrijblijvend contact met ons opnemen.

Wat levert het inhuren van een student verhuizer u op?

Het inhuren van verhuizers levert u gemotiveerde studenten op die van aanpakken weten. En dat zonder zorgen. Het gehele inhuur proces wordt namelijk voor u uit handen genomen. Die uitbesteding brengt een aantal voordelen met zich mee; u betaalt niets aan het voorgesteld krijgen van geschikte profielen. U gaat pas betalen vanaf het moment dat u een student verhuizer inhuurt.

Dit mag u van een student verhuizer verwachten

Een student verhuizer is gewend om hard te werken, zware spullen te tillen en deze van plek A naar B te verhuizen. Onze student verhuizers streven er naar om alle goederen zonder schade op de juiste plek af te leveren. Daarnaast zijn zij klantvriendelijk ingesteld, letten zij op de veiligheid van elkaar en handelen zij onvoorziene situaties zelfstandig af. Indien zij dit zelf niet op kunnen lossen, zullen zij altijd overleg voeren met een leidinggevende om alsnog met een goede oplossing te komen.

Verhuisteam met studenten inhuren?

Heeft u niet één student verhuizer nodig maar een heel team om de klus zo snel mogelijk te klaren? Ook dan helpen wij u graag. Een verhuisteam kan bestaan uit onder andere sjouwers, verhuizers, (één of meerdere) voormannen en chauffeurs. Goed om te weten is dat er bij de inhuur van verhuizers geen materialen of vervoer in zit begrepen. Hier moet u zelf voor zorgen. Daarnaast zetten wij alleen verhuisteams in bij verhuisbedrijven en reguliere bedrijven, maar niet bij particulieren.

Stel uw eigen pool van student verhuizers op

Ook kan het voorkomen dat u met regelmatig meerdere studenten nodig heeft voor een verhuisklus. Een grote pool van flexibele verhuizers kan hierin een uitkomst bieden. Vooral als er drukke periodes aankomen waarbij u extra handen nodig heeft. Vallen er één of meerdere studenten uit wegens ziekte of andere omstandigheden? Dan bent u met een pool verzekerd van voldoende vervanging.

Meer weten?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Accountmanager verhuizingen:

De voordelen voor u op een rij

U kunt vandaag al een verhuizer inhuren!

Student Inhuren is gespecialiseerd in het uitzenden van (student) verhuizers. Hierdoor hebben wij een grote pool van ongeveer 50 verhuizers aan het werk. Verhuisbedrijven kunnen vaak nog op de dag zelf bij ons terecht voor extra inhuur verhuizers.

Accountmanagers met kennis van verhuizingen

Student Inhuren heeft meerdere accountmanagers in dienst die in zelf in de verhuizingen hebben gewerkt. Neem daarom contact op met onze accountmanagers om uw aanvraag te bespreken.

Verhuizers met de juiste uitrusting

De student verhuizers van Student Inhuren beschikken over een VCA, aantoonbare VOG, (zwarte) werkbroek en werkschoenen. Hierdoor zijn onze verhuizers niet te onderscheiden van uw eigen verhuizers.

Digitaal platform Student-Inhuren.nl

Zodra u een keuze voor een kandidaat maakt, verloopt de hele dienstverlening digitaal. Het platform van Student Inhuren geeft u inzicht in de gewerkte uren, facturatie en te verwerken gegevens.

Bedrijven die reeds samenwerken met Student Inhuren, geven via het platform zelf de nieuwe aanvragen en opdrachten door.

Via Student Inhuren kunt u op verschillende wijze een verhuizer inhuren. Zo heeft u de keuze uit de uitzendconstructie (NBBU cao), deta-vast mogelijkheden en natuurlijk de mogelijkheid tot werving en selectie. Bij werving- en selectie treedt de assistent supermarktmanager direct bij u in dienst. U loopt te allen tijde geen werkgeversrisico, aangezien Student Inhuren officieel de werkgever is.

Dagelijkse werkzaamheden verhuizers:

  • Verantwoordelijk voor verhuizen en opslaan van goederen;
  • Het (zorgvuldig) inpakken van goederen;
  • Verantwoordelijk voor het veilig vervoeren vervoeren van goederen tijdens het transport;
  • Werken met hondjes, pallets, steekwagens e.d. waarmee en waarop goederen getransporteerd kunnen worden;
  • Het inladen of stuwen van de te vervoeren goederen in de vrachtwagen en het lossen hiervan;
  • Goed kunnen luisteren naar en communiceren met collega’s, opdrachtgevers en klanten.