Studentverhuizers

Bent u op zoek naar één of meerdere studentverhuizers? Via Student Inhuren kunt u een pool aan gemotiveerde verhuizers opstellen.

Offerte aanvragen

Wat kost een studentverhuizer?

Wanneer u een student wilt inhuren die ervaring heeft met verhuizen, moet u rekening houden met een tarief van € 25,- per uur. Het exacte tarief hangt af van onder andere de leeftijd van de student, het aantal verhuizers dat u nodig heeft en de ervaring van de kandidaten. Voor verdere vragen over het tarief kunt u het beste vrijblijvend contact met ons opnemen.

Aantrekkende huizenmarkt en economie

De economie draait weer op volle toeren. Veel bedrijven en particulieren kiezen voor verandering en nieuw onderdak. Dat betekent dat er de laatste tweeënhalf jaar extra veel vraag is ontstaan naar verhuizers, projectverhuizers en particuliere verhuizers. Student Inhuren zet dagelijks tientallen studentverhuizers in. Dit doen wij ter ondersteuning van particuliere- en bedrijfsverhuizingen.

Specialisatie verhuizingen

De verhuistak van Student Inhuren wordt geleid door Mike Gordijn. Mike is tevens de contactpersoon die te vinden is rechts op deze pagina. Voor vragen over de inhuur of inzet van verhuizers kunt u bij Mike terecht. Mike zal uw vragen beantwoorden en zo nodig van advies voorzien. Voor meer informatie over studentverhuizers kunt u vrijblijvend een afspraak met Mike inplannen. Mike heeft zelf meer dan vijftien jaar ervaring in de verhuizingen en logistiek.

Wij werken uitsluitend voor bedrijven

Student Inhuren levert helaas geen studentverhuizers aan particulieren zelf. Wij werken uitsluitend voor bedrijven die de gehele verhuizing aannemen. Heeft u een particuliere verhuizing die uitgevoerd moet worden? Vraag dan eventueel bij Mike Gordijn naar de mogelijkheden.

Hoe gaan wij te werk?

Heeft u studentverhuizers nodig? Nadat u akkoord bent met de voorwaarden van Student Inhuren krijgt u toegang tot het platform. Via het platform kunt u uw planning plaatsen en studentverhuizers inhuren. Vervolgens melden de studentverhuizers zich op de afgesproken tijdstippen en locatie om de verhuizing uit te voeren.

Voor wie werken wij?

Student Inhuren werkt voor de grote verhuisorganisaties zoals UTS, Mondial Movers, Topmovers en anere erkende verhuisbedrijven. Wij zetten studentverhuizers in bij particuliere verhuizingen, bedrijfsverhuizingen en interne verhuizingen van de overheid. Alle studentverhuizers beschikken over een zwarte werkbroek, werkschoenen en een zwart t-shirt.

Verhuisteam met studenten inhuren?

Heeft u niet één student verhuizer nodig, maar een heel team om de klus zo snel mogelijk te klaren? Ook dan helpen wij u graag. Een verhuisteam kan bestaan uit onder andere sjouwers, verhuizers, (één of meerdere) voormannen en chauffeurs. Goed om te weten is dat er bij de inhuur van verhuizers geen materialen of vervoer in zit begrepen. Hier moet u zelf voor zorgen. Daarnaast zetten wij alleen verhuisteams in bij verhuisbedrijven en reguliere bedrijven, maar niet bij particulieren.

De verhuizers van Student Inhuren

De verhuizers van Student Inhuren worden geselecteerd op basis van een aantal strenge criteria. De planners van Student Inhuren zijn verantwoordelijk voor het werven en selecteren van nieuwe verhuizers. Bij de werving en selectie wordt onder andere rekening gehouden met fysieke kracht, communicatieve vaardigheden en representativiteit. Verhuizers komen bij verschillende particulieren en bedrijven over de vloer. Het is daarom belangrijk dat een verhuizer vertrouwd kan worden en altijd netjes met zijn (of haar) verantwoordelijkheden omgaat.

Informatie aanvragen:

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Stel uw vraag:

De voordelen voor u op een rij

U kunt vandaag al een verhuizer inhuren!

Student Inhuren is gespecialiseerd in het uitzenden van (student) verhuizers. Hierdoor hebben wij een grote pool van ongeveer 50 verhuizers aan het werk. Verhuisbedrijven kunnen vaak nog op de dag zelf bij ons terecht voor extra inhuur verhuizers.

Accountmanagers met kennis van verhuizingen

Student Inhuren heeft meerdere accountmanagers in dienst die in zelf in de verhuizingen hebben gewerkt. Neem daarom contact op met onze accountmanagers om uw aanvraag te bespreken.

Verhuizers met de juiste uitrusting

De student verhuizers van Student Inhuren beschikken over een VCA, aantoonbare VOG, (zwarte) werkbroek en werkschoenen. Hierdoor zijn onze verhuizers niet te onderscheiden van uw eigen verhuizers.

Welke bedrijven huren studentverhuizers in?

Studentverhuizers kunnen worden ingehuurd door gespecialiseerde verhuisorganisaties die voor bedrijven en particulieren werkzaam kunnen zijn. Grote spelers op dit gebied zijn bijvoorbeeld Topmovers, UTS en Mondial Movers. Daarnaast kan elk bedrijf die in een verhuizing zit verhuizers inhuren.

Dagelijkse werkzaamheden verhuizers:

  • Het (zorgvuldig) inpakken van goederen;
  • Verantwoordelijk voor verhuizen en opslaan van goederen;
  • Verantwoordelijk voor het veilig vervoeren vervoeren van goederen tijdens het transport;
  • Goed kunnen luisteren naar en communiceren met collega’s, opdrachtgevers en klanten;
  • Het inladen of stuwen van de te vervoeren goederen in de vrachtwagen en het lossen hiervan;
  • Werken met hondjes, pallets, steekwagens e.d. waarmee en waarop goederen getransporteerd kunnen worden.