Een getalenteerde werkstudent inhuren!

Offerte aanvragen

Werkstudent inhuren

Student Inhuren helpt organisaties bij het vinden van werkstudenten die zowel parttime als fulltime beschikbaar zijn. ICT’ers, online marketeers, sales, administratief, advocatuur, rechten ect.: voor iedere taak staat een werkstudent voor u klaar. Landelijk maken bijvoorbeeld steeds meer kleinere advocatenkantoren gebruik van onze dienstverlening, omdat studenten erg flexibel zijn. Werkstudenten komen van vele verschillende hoge opleidingen zoals accountancy, rechten, bedrijfskunde, informatica, commerciële economie en bedrijfseconomie. Om erachter te komen of uw organisatie een werkstudent kan gebruiken voor de dagelijkse werkzaamheden, kunt u vrijblijvend meer informatie aanvragen.

Win de strijd om talenten

Door de krapte op de arbeidsmarkt van de laatste jaren zijn steeds meer werknemers die hun baan zijn kwijtgeraakt, bij bijvoorbeeld grote advocatenkantoren, voor zichzelf begonnen. Deze mensen beginnen nu na ongeveer vijf jaar weer te groeien. De markt trekt dan ook weer aan voor deze bedrijven. Dit betekent wel dat er nog steeds veel schommeling is in de drukte van deze ondernemingen. Om deze drukte op te kunnen vangen wordt er gebruik gemaakt van een werkstudent. In sommige gevallen bevalt dit zo goed dat er meerdere werkstudenten worden ingehuurd. Het inhuren van een werkstudent heeft een aantal voordelen.

Werkstudenten door heel Nederland

De meeste bedrijven in Nederland huren werkstudenten in als een mooie aanvulling op het bestand van vaste en ervaren werknemers. Daarnaast is het werven en selecteren van werkstudenten een ideale manier om getalenteerde werknemers te vinden. Vooral de minder grote bedrijven in de financiële dienstverlening hebben moeite bij het vinden van getalenteerde werkstudenten. Dit komt omdat veel studenten van hogescholen en universiteiten als eerst solliciteren bij grote banken of de zogenaamde ”BIG FOUR” kantoren. Studenten vergeten vaak de kansen die juist bij de wat minder grote organisatie liggen voor hun carrière.

Offerte aanvragen:

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Onze specialist

De voordelen voor u op een rij

Wat is een werkstudent?

Een werkstudent is een student van een hogeschool of universiteit die vaak een financieel, juridische of opleiding in de ICT volgt.

Hoe gaat de inhuur in zijn werking?

Het doel van werkstudenten is dat u hoogopgeleide talentvolle medewerkers aan uw organisatie bindt voor de langere termijn.

Bespreek het profiel met Student Inhuren.

Bent u per direct op zoek naar werkstudenten? Neem het profiel en de vereisten door met onze recruiters. Vervolgens gaan wij op basis van dit profiel op zoek naar kandidaten.

Waarom een werkstudent inhuren?

Een werkstudent inhuren is de manier om getalenteerde werknemers die nog studeren of bijna klaar zijn met hun studie naar uw organisatie te halen. Talentvolle werknemers zijn lastig te vinden. Deze zijn altijd op zoek om meer ervaring op te doen en meer te leren in het bedrijfsleven. Student Inhuren ziet dat bedrijven met werkstudenten meer rendement halen uit hun professionals, doordat de werkstudent overige taken van de professional overneemt. Daarnaast heeft uw organisatie in een later stadium minder moeite bij het vinden van starters en young professionals.

Voordelen werkstudenten

Een mooi voorbeeld van een voordeel vinden we bij grote accountants- en advocatenkantoren. De professionals (medior/senior accountants) komen het beste tot hun recht als ze zich kunnen focussen op waar ze goed in zijn, in dit geval het accountantsberoep uitoefenen. Door drukte en veel overige werkzaamheden komen deze professionals niet altijd toe aan hetgeen ze goed in zijn. Door een werkstudent in te zetten die alle overige werkzaamheden kan uitvoeren, zoals het opbellen van relaties voor navraag, het invullen van documenten, administratieve taken en ga zo maar door, wordt een professional opeens veel effectiever.

Voordelen Student Inhuren:

  • Op korte termijn werkstudenten voorgesteld.
  • Kandidaten met een hbo of universitair niveau.
  • Inhuur op flexibele basis.