Werkstudent inhuren

Student Inhuren helpt organisaties door heel Nederland aan een getalenteerde werkstudent voor een vast tarief per uur.

Offerte aanvragen

Werkstudent inhuren

Nederland heeft een grote hoeveelheid van getalenteerde studenten die in verschillende sectoren zowel parttime- als fulltime inzetbaar zijn. Naast hun studie hebben zij genoeg tijd om als waardevolle medewerker aan de slag te gaan. Op deze manier kunt u binnen uw bedrijf taken besparen en uit handen geven aan een werkstudent. Daarnaast geeft u de werkstudent een kans om ervaring op te doen in het werkveld, maar neemt de werkstudent ondertussen taken van uw personeel uit handen.

Strijd om talent

Er staat een nieuwe generatie klaar om de arbeidsmarkt te betreden. Het gaat hier niet over de millenials, maar over de Generatie Z. Mensen uit Generatie Z werken naast school en de meeste zijn bijna klaargestoomd voor een fulltime functie. Werkstudenten zijn nieuwsgierig, hebben kennis van alle digitale ontwikkelingen en kunnen zich snel aanpassen. Dit zijn natuurlijk topeigenschappen om zo snel mogelijk als waardevolle werknemer aan de slag te gaan. Student Inhuren helpt bedrijven daarom ook in hun zoektocht naar een werkstudent, die past in het plaatje dat zij voor ogen hebben.

Waar kunt u een werkstudent voornamelijk voor inzetten?

Werkstudenten kunt u voornamelijk inzetten voor werkzaamheden binnen de zakelijke- en financiële dienstverlening: online marketing, ICT, sales en advocatuur. De meeste werkstudenten hebben een hoge opleiding gevolgd of zijn bijna klaar met een opleiding accountancy, bedrijfskunde, rechten, informatica, commerciële economie of bedrijfseconomie. Bent u op zoek naar een getalenteerde werkstudent? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan of neem contact op met één van onze contactpersonen.

Werkstudenten door heel Nederland

De meeste bedrijven huren werkstudenten in als mooie aanvulling op hun bestaande team van vaste en ervaren werknemers. Daarnaast is het werven en selecteren van werkstudenten een ideale manier om getalenteerde werknemers te selecteren. Studenten van tegenwoordig willen vaak graag bij grote, bekende bedrijven werken en hierdoor lopen voornamelijk de minder grote bedrijven in de financiële sector kansen mis. Zo kunt u bijvoorbeeld een getalenteerde werkstudent inhuren binnen de financiële dienstverlening. Bekijk alle mogelijkheden per stad:

Offerte aanvragen

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Onze specialist

De voordelen voor u op een rij

Wat is een werkstudent?

Een werkstudent is een student van een hogeschool of universiteit die vaak een financieel, juridische of opleiding in de ICT volgt.

Hoe gaat de inhuur in zijn werking?

Het doel van werkstudenten is dat u hoogopgeleide talentvolle medewerkers aan uw organisatie bindt voor de langere termijn.

Bespreek het profiel met Student Inhuren.

Bent u per direct op zoek naar werkstudenten? Neem het profiel en de vereisten door met onze recruiters. Vervolgens gaan wij op basis van dit profiel op zoek naar kandidaten.

Over Student Inhuren

Door alle drukte en werkzaamheden, komen professionals niet altijd toe aan hetgeen waar ze goed in zijn. Door een werkstudent in te zetten die alle overige werkzaamheden kan uitvoeren, zoals het opbellen van relaties voor navraag, het invullen van documenten, administratieve taken en ga zo maar door, wordt een professional opeens veel effectiever. Nadat u een aanvraag heeft gedaan, gaat één van onze contactpersonen direct aan de slag. Student Inhuren zorgt er namelijk voor dat u op korte termijn meerdere werkstudenten krijgt voorgesteld. Wij streven ernaar om op korte termijn geschikte kandidaten voor te stellen.  Zo kunt u binnen een week al een kandidaat uitnodigen voor een kennismakingsgesprek.

Voordelen werkstudent:

  • Getalenteerde werknemers die bijna klaar zijn met hun studie in uw organisatie aan het werk te zetten;
  • Een kans geven aan young professionals die meer werkervaring op willen doen;
  • Meer rendement halen uit interne professionals, doordat de werkstudent taken van de professional overneemt;
  • Minder moeite bij het vinden van starters en young professionals.