werkstudent inhuren

Student Inhuren helpt organisaties door heel Nederland aan een getalenteerde werkstudent voor een vast tarief per uur.

Offerte aanvragen

Wat is een werkstudent?

Een werkstudent is een student van een hogeschool of universiteit die vaak een financieel, juridische of opleiding in de ICT volgt.

Hoe gaat de inhuur in zijn werking?

Het doel van werkstudenten is dat u hoogopgeleide talentvolle medewerkers aan uw organisatie bindt voor de langere termijn.

Bespreek het profiel met Student Inhuren.

Bent u per direct op zoek naar werkstudenten? Neem het profiel en de vereisten door met onze recruiters. Vervolgens gaan wij op basis van dit profiel op zoek naar kandidaten.

Uw
plan van aanpak

Zelf werven

Plaats je vacature op Student Inhuren en volg getalenteerde kandidaten zelf op.

Werving uitbesteden

Besteed de werving aan ons uit. Wij zorgen voor een getalenteerde kandidaat en de uitbetaling hiervan.

Direct kandidaten
Beschikbaar

In de meeste gevallen kan Student Inhuren snel schakelen om op korte termijn werkstudenten te leveren. Wij streven ernaar om binnen een week één of meerdere werkstudenten voor te stellen. Laat de specialist weten binnen welke termijn u werkstudenten nodig heeft en wij gaan ons uiterste best voor u doen!

  • Alle velden met een * zijn verplichte invulvelden. Een uitgebreide beschrijving is niet verplicht.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Werkstudent inhuren

Nederland heeft een grote hoeveelheid van getalenteerde studenten die in verschillende sectoren zowel parttime- als fulltime inzetbaar zijn. Naast hun studie hebben zij genoeg tijd om als waardevolle medewerker aan de slag te gaan. Op deze manier kunt u binnen uw bedrijf taken besparen en uit handen geven aan een werkstudent. Daarnaast geeft u de werkstudent een kans om ervaring op te doen in het werkveld, maar neemt de werkstudent ondertussen taken van uw personeel uit handen. Dit is de reden waarom werkstudenten momenteel zo populair zijn op de arbeidsmarkt.

Strijd om talent

Er staat een nieuwe generatie klaar om de arbeidsmarkt te betreden. Het gaat hier niet over de millenials, maar over de Generatie Z. Mensen uit Generatie Z werken naast school en de meeste zijn bijna klaargestoomd voor een fulltime functie. Ze zijn dus werkstudenten! Werkstudenten zijn nieuwsgierig, hebben kennis van alle digitale ontwikkelingen en kunnen zich snel en gemakkelijk aanpassen aan hun omgeving. Dit zijn natuurlijk topeigenschappen om zo snel mogelijk als waardevolle werknemer aan de slag te gaan. Student Inhuren helpt bedrijven daarom ook in hun zoektocht naar een werkstudent, die past in het plaatje dat zij voor ogen hebben.

Waar kunt u een werkstudent voornamelijk voor inzetten?

Werkstudenten kunt u voornamelijk inzetten voor werkzaamheden binnen de zakelijke- en financiële dienstverlening: online marketing, ICT, sales en advocatuur. De meeste werkstudenten hebben een hoge opleiding gevolgd of zijn bijna klaar met een opleiding accountancy, bedrijfskunde, rechten, informatica, commerciële economie of bedrijfseconomie. Bent u op zoek naar een getalenteerde werkstudent? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan of neem contact op met één van onze contactpersonen. Dan kunnen wij u verder op weg helpen.

 

Contact 06 - 27181445
Klantenvertellen Student Inhuren - 8.5

Werkstudenten door heel Nederland

De meeste bedrijven huren werkstudenten in als mooie aanvulling op hun bestaande team van vaste en ervaren werknemers. Daarnaast is het werven en selecteren van werkstudenten een ideale manier om getalenteerde werknemers te selecteren. Studenten van tegenwoordig willen vaak graag bij grote, bekende bedrijven werken en hierdoor lopen voornamelijk de minder grote bedrijven in de financiële sector kansen mis. Zo kunt u bijvoorbeeld een getalenteerde werkstudent inhuren binnen de financiële dienstverlening. Maar voor elke mogelijke richting hebben wij werkstudenten beschikbaar.

Over Student Inhuren

Onze naam geeft het eigenlijk al weg, maar bij ons kunt u (werk)studenten inhuren. Maar dit alleen zou ons tekort doen. We hebben een eigen vacaturebank waar studenten op honderden vacatures kunnen solliciteren. En daarnaast kunnen bedrijven ook nog een vacature bij ons plaatsen. Bedrijven kunnen ook nog kiezen om de werving uit te besteden. Dan zorgen wij ervoor dat we een getalenteerde werkstudent vinden voor u, daarnaast zorgen wij ook nog eens voor de uitbetaling van de werkstudent. Op deze unieke werkwijze richten wij ons op de snel veranderende arbeidsmarkt van de komende decennia.

Contact 06 - 27181445

Deze bedrijven gingen u voor

KRO-NCRV
NEN
Hartstichting
KRO-NCRV
NEN
Hartstichting
Walter Ketting
UTS ABBINK

Ze denken heel goed met je mee

"Student-inhuren.nl is succesvol in het leveren van gemotiveerde mensen die gaan voor het resultaat. Het is een prima uitzendbureau die zich houdt aan de gemaakte afspraken. De samenwerking met Inhuren.com is goed, ook denken zij mee wat erg positief is."

Ton Vis
GSA Facilitaire diensten

Kwalitatief goed personeel!

"Wij zijn erg tevreden met Student-inhuren.nl, zij leveren kwalitatief goed personeel. Zij kunnen ad-hoc personeel leveren wat bij ons vaak voorkomt, nee komt niet voor in hun woordenboek. Wij zijn een 24-uurs bedrijf, 7 dagen per week beschikbaar en Inhuren helpt ons altijd als wij het hun vragen."

Veelgestelde vragen
over werkstudent inhuren inhuren

Heeft student inhuren overal in Nederland werkstudenten beschikbaar?

Wat is een werkstudent?

Wij hebben op korte termijn meerdere werkstudenten nodig. Is dat mogelijk?

Wat kost het inhuren van een werkstudent?

Wat als ik een Engelstalige of internationale werkstudent nodig heb?

Hulp nodig?
Rafael helpt je
Offerte