AutoCAD student inhuren

Een technisch tekenaar van Student Inhuren is o.a. gespecialiseerd op het gebied van woning- en utiliteitsbouw.

Offerte aanvragen

Getalenteerde kandidaten

Student Inhuren heeft een grote database aan getalenteerde studenten en starters op het gebied van AutoCAD.

Wij werken voor grote en kleine projecten

Wij kunnen AutoCAD young professionals inzetten voor grootschalige of kleinschalige projecten.

Volledig flexibele inhuur mogelijkheden

De AutoCAD tekenaars zijn op volledig flexibele basis in te huren. Onze opdrachtgevers zijn daarom nooit verplicht om de student in dienst te nemen.

Uw
plan van aanpak

Zelf werven

Plaats je vacature op Student Inhuren en volg getalenteerde kandidaten zelf op.

Werving uitbesteden

Besteed de werving aan ons uit. Wij zorgen voor een getalenteerde kandidaat en de uitbetaling hiervan.

Direct kandidaten
Beschikbaar

In de meeste gevallen kan Student Inhuren snel schakelen om op korte termijn personeel te leveren. Wij streven ernaar om binnen een week één of meerdere kandidaten voor te stellen. Laat de specialist weten binnen welke termijn u personeel nodig heeft en wij gaan ons uiterste best voor u doen!

  • Alle velden met een * zijn verplichte invulvelden. Een uitgebreide beschrijving is niet verplicht.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

AutoCAD-tekenaar Inhuren

Een technisch tekenaar kan op een professionele wijze werken met het programma AutoCAD. Een AutoCAD-tekenaar is o.a. gespecialiseerd op het gebied van de woning- en utiliteitsbouw en de scheepsbouw. Naast dat de tekenaar zich bezighoudt met het zelfstandig maken van technische tekeningen, heeft deze ook veel contact met de ontwerper, projectleider en werkvoorbereiders. Hierdoor functioneren ze goed in teamverband en kan een AutoCAD-starter of -student tekeningen vertalen naar een gedetailleerde uitvoering.

Wat doet een AutoCAD-tekenaar?

De werkzaamheden van een AutoCAD-tekenaar zijn voornamelijk het inmeten en het in kaart brengen van bestaande situaties en het uitwerken van de gewenste situatie. De AutoCAD-medewerker is daarbij verantwoordelijk voor het vertalen van de gewenste situatie naar een technisch tekening. De tekeningen worden hierbij in 2D of in 3D uitgewerkt en geven hierdoor een realistische weergave van het projectplan.

Contact 06 - 27181445
Klantenvertellen Student Inhuren - 8.5

Over Student Inhuren

Bent u op zoek naar een technisch tekenaar? Dan kan Student Inhuren u helpen bij het vinden van de beste match! De AutoCAD-studenten en -starters die wij uitzenden leveren altijd kwaliteit. Als AutoCAD-expert zijn ze erg goed in het ontwerpen van verschillende modellen en designs. In onze database hebben wij young professionals op hbo en universitair niveau. Voordat de werknemers bij u komen werken, doorlopen ze eerst een uitgebreide screening en intake op het kantoor van Student Inhuren. Hierdoor kunnen wij u garanderen dat u de beste werknemers krijgt aangeboden.

Contact 06 - 27181445

Deze bedrijven gingen u voor

KRO-NCRV
NEN
Hartstichting
KRO-NCRV
NEN
Hartstichting
Walter Ketting
UTS ABBINK

Ze denken heel goed met je mee

"Student-inhuren.nl is succesvol in het leveren van gemotiveerde mensen die gaan voor het resultaat. Het is een prima uitzendbureau die zich houdt aan de gemaakte afspraken. De samenwerking met Inhuren.com is goed, ook denken zij mee wat erg positief is."

Ton Vis
GSA Facilitaire diensten

Kwalitatief goed personeel!

"Wij zijn erg tevreden met Student-inhuren.nl, zij leveren kwalitatief goed personeel. Zij kunnen ad-hoc personeel leveren wat bij ons vaak voorkomt, nee komt niet voor in hun woordenboek. Wij zijn een 24-uurs bedrijf, 7 dagen per week beschikbaar en Inhuren helpt ons altijd als wij het hun vragen."

Veelgestelde vragen
over AutoCAD student inhuren inhuren

Wat is autoCAD precies?

Voor welke werkzaamheden kan ik een autoCAD student inhuren?

Heeft Student inhuren per direct een autoCAD student beschikbaar?

Is Student inhuren een online uitzendbureau?

Hoe gaat student-inhuren te werk?