Kantoormedewerker inhuren

Op korte termijn op zoek naar een getalenteerde kantoormedewerker? Wij bieden getalenteerde kantoormedewerkers door heel Nederland.

Offerte aanvragen

Direct contact met een recruiter.

Nadat u een aanvraag heeft gedaan bij Student Inhuren gaat één van onze recruiters direct aan de slag om voor u geschikte kandidaten te vinden.

Krijg binnen redelijke termijn kandidaten voorgesteld.

Na akkoord gaan wij direct en geheel vrijblijvend op zoek naar kandidaten. Voor iedere vacature proberen wij zo snel als mogelijk geschikte kandidaten voor te stellen.

Volledige digitale werkwijze.

Student Inhuren werkt volledig digitaal. Schrijf uw organisatie vandaag nog in en geef direct uw vacature door.

Uw
plan van aanpak

Zelf werven

Plaats je vacature op Student Inhuren en volg getalenteerde kandidaten zelf op.

Werving uitbesteden

Besteed de werving aan ons uit. Wij zorgen voor een getalenteerde kandidaat en de uitbetaling hiervan.

Direct kandidaten
Beschikbaar

Direct kandidaten beschikbaar. Heeft u per direct een kantoormedewerker nodig? Dankzij de grote pool aan flexibele kantoormedewerkers kunnen wij bijna altijd op korte termijn (binnen 1-5 werkdagen) een kantoormedewerker inzetten. Na de aanvraag van informatie neemt een van onze medewerkers contact met u op om te kijken of wij per direct een kantoormedewerker kunnen inzetten. Indien wij u verder kunnen helpen ontvangt u een vrijblijvend voorstel

  • Alle velden met een * zijn verplichte invulvelden. Een uitgebreide beschrijving is niet verplicht.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Student inhuren kantoormedewerker

Een kantoormedewerker is verantwoordelijk voor het aannemen van telefonisch verkeer en het verwerken van binnenkomende meldingen. Het verwerken van administratieve informatie is een belangrijk onderdeel voor een kantoormedewerker. Het is daarbij belangrijk om sociaal en communicatief vaardig te zijn. Dit zijn eigenschappen waar wij onze kantoormedewerkers op screenen. Heeft u nog andere eisen die u verwacht? Bespreek dit gerust met de specialist, zodat wij de beste profielen voor u kunnen selecteren.

De ideale kantoormedewerker

Onze kantoormedewerkers zijn allemaal sociaal vaardig en erg flexibel. Daarnaast zijn ze klantgericht en werken ze erg gestructureerd. De studenten zijn erg gemotiveerd en willen nieuwe dingen leren. Een kantoormedewerker kunt u op flexibele basis inzetten, als u bijvoorbeeld tijdelijk een grote administratieve klus heeft, of ter vervanging van zwangerschap- of ziekteverlof.

 

Contact 06 - 27181445
Klantenvertellen Student Inhuren - 8.5

Voor wie werken wij?

Student inhuren levert flexibele kantoormedewerkers aan bedrijven door heel Nederland. Dit kan voor een bepaalde tijd zijn of voor een langere tijd. U heeft zelf de vrijheid om te bepalen hoelang u een kantoormedewerker in dienst wenst te nemen.

Over student inhuren

Uw bedrijf loopt geen werkgeversrisico, omdat de kantoormedewerkers in dienst zijn bij Student Inhuren. Student Inhuren zorgt voor de afdracht van verzekeringen, premies en belastingen. Uiteindelijk is het Student Inhuren die de werknemers uitbetaald. We werken met uitgebreide planningssystemen. Hiermee kunt u zelf bepalen wanneer u de student nodig heeft. Als dit alleen op de rustige momenten is, bent u niet verplicht om een student in te huren.

 

 

 

 

Contact 06 - 27181445

Deze bedrijven gingen u voor

KRO-NCRV
NEN
Hartstichting
KRO-NCRV
NEN
Hartstichting
Walter Ketting
UTS ABBINK

Ze denken heel goed met je mee

"Student-inhuren.nl is succesvol in het leveren van gemotiveerde mensen die gaan voor het resultaat. Het is een prima uitzendbureau die zich houdt aan de gemaakte afspraken. De samenwerking met Inhuren.com is goed, ook denken zij mee wat erg positief is."

Ton Vis
GSA Facilitaire diensten

Kwalitatief goed personeel!

"Wij zijn erg tevreden met Student-inhuren.nl, zij leveren kwalitatief goed personeel. Zij kunnen ad-hoc personeel leveren wat bij ons vaak voorkomt, nee komt niet voor in hun woordenboek. Wij zijn een 24-uurs bedrijf, 7 dagen per week beschikbaar en Inhuren helpt ons altijd als wij het hun vragen."

Veelgestelde vragen
over Kantoormedewerker inhuren inhuren

Wat kost het inhuren van een kantoormedewerker?

Op basis van welke cao gaan de kantoormedewerkers die wij inhuren aan het werk?

Is een account op student-inhuren.nl gratis?

Wat is de opzegtermijn bij een samenwerking met student-inhuren?

Uit welke opties kan ik kiezen bij student-inhuren?