Gastvrouw inhuren

Student Inhuren helpt organisaties door heel Nederland bij hun zoektocht naar een ideale gastvrouw.

Offerte aanvragen
Doktersassistent inhuren

Gastvrouw inhuren

Uw gasten een onvergetelijke dag laten beleven? Een gastvrouw dient als eerste aanspreekpunt op een zakelijke receptie, evenement of andere aangelegenheid. Daarnaast zorgt een gastvrouw ervoor dat zij er netjes en verzorgd uitziet voor de juiste eerste impressie. Een professionele gastvrouw kan dus van cruciaal belang zijn. Student Inhuren kan u helpen bij de zoektocht naar de ideale gastvrouw. Vraag vrijblijvend een offerte aan zodat wij uw wensen bespreekbaar kunnen maken.

Communicatief & representatief

Hoe uw gasten een evenement of bijeenkomst beleven, wordt mede bepaald door de gastvrijheid van het personeel. De inzet van professionele gastvrouwen is hierbij sterk van belang. De gastvrouwen van Student Inhuren hebben uitstekende communicatieve vaardigheden en een representatief uiterlijk. Daarnaast beschikken alle gastvrouwen over de juiste achtergrond in hospitality of een andere dienstverlenende sector en beheersen zij ABN-taalgebruik. U hoeft zich geen zorgen te maken, want onze gastvrouwen zijn op de hoogte van alle etiquetten en protocollen.

Tarieven gastvrouw

Wilt u graag een gastvrouw inzetten op een evenement of andere aangelegenheid? Wij hebben een grote pool van gastvrouwen die u voor een vast bedrag van €26 per uur kan inhuren. Dit tarief is exclusief btw, reiskosten, toeslagen en onkostenvergoedingen. Mocht u verder vragen hebben over de tarieven van een gastvrouw, dan kunt u telefonisch contact opnemen met ons.

Offerte aanvragen

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Onze specialist

De voordelen voor u op een rij

Op korte termijn kandidaten voorgesteld

Heeft u per direct een gastvrouw nodig? Door onze brede pool aan geschikte kandidaten, kan er op zeer korte termijn een gastvrouw bij u worden ingezet. Zodra u een aanvraag heeft gedaan, gaat onze recruiter direct voor u aan de slag.

U loopt geen werkgeversrisico’s.

Misschien het grootste voordeel is dat u tijdelijk personeel tot uw beschikking heeft zonder alle contractuele verplichtingen naar de werknemers.

Digitaal platform Student Inhuren

Vanaf het moment dat u een aanvraag doet, verloopt de gehele dienstverlening digitaal. Daarnaast kunt u via het platform alle facturatie en gewerkte uren van de werknemers inzien.

Projectontwikkelaar inhuren

Welke bedrijven huren een gastvrouw in?

Een gastvrouw kan bij diverse soorten bedrijven aan de slag. Vaak wordt een gastvrouw ingehuurd door een horecaonderneming. Zo kan een gastvrouw bijvoorbeeld werkzaam zijn bij een hotel of restaurant. Daarnaast kan een gastvrouw worden ingehuurd ter ondersteuning van een evenement of congres. Ook komt het regelmatig voor dat een gastvrouw ingezet wordt binnen winkels waarbij zij de klant van begin tot eind begeleiden.

Taken en verantwoordelijkheden gastvrouw:

  • Gasten voorzien van een drankje of hapje;
  • Altijd glimlachen en een praatje maken met gasten;
  • Het beantwoorden van alle soort vragen van gasten;
  • Is op de hoogte van de benodigde etiquetten en protocollen;
  • Het vriendelijk en representatief ontvangen van gasten bij binnenkomst;
  • Assisteert bij het openen/- en sluiten van taken en bijwerk als dat nodig is;
  • Stelt gasten op hun gemak en dient als eerste aanspreekpunt van uw organisatie.