Gastvrouw inhuren

Student Inhuren helpt organisaties door heel Nederland bij hun zoektocht naar een ideale gastvrouw.

Offerte aanvragen

Op korte termijn kandidaten voorgesteld

Heeft u per direct een gastvrouw nodig? Door onze brede pool aan geschikte kandidaten, kan er op zeer korte termijn een gastvrouw bij u worden ingezet. Zodra u een aanvraag heeft gedaan, gaat onze recruiter direct voor u aan de slag.

U loopt geen werkgeversrisico’s.

Misschien het grootste voordeel is dat u tijdelijk personeel tot uw beschikking heeft zonder alle contractuele verplichtingen naar de werknemers.

Digitaal platform Student Inhuren

Vanaf het moment dat u een aanvraag doet, verloopt de gehele dienstverlening digitaal. Daarnaast kunt u via het platform alle facturatie en gewerkte uren van de werknemers inzien.

Uw
plan van aanpak

Zelf werven

Plaats je vacature op Student Inhuren en volg getalenteerde kandidaten zelf op.

Werving uitbesteden

Besteed de werving aan ons uit. Wij zorgen voor een getalenteerde kandidaat en de uitbetaling hiervan.

Direct kandidaten
Beschikbaar

In de meeste gevallen kan Student Inhuren snel schakelen om op korte termijn personeel te leveren. Wij streven ernaar om binnen een week één of meerdere kandidaten voor te stellen. Laat de specialist weten binnen welke termijn u personeel nodig heeft en wij gaan ons uiterste best voor u doen!

  • Alle velden met een * zijn verplichte invulvelden. Een uitgebreide beschrijving is niet verplicht.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Welke bedrijven huren een gastvrouw in?

Een gastvrouw kan bij diverse soorten bedrijven aan de slag. Vaak wordt een gastvrouw ingehuurd door een horecaonderneming. Zo kan een gastvrouw bijvoorbeeld werkzaam zijn bij een hotel of restaurant. Daarnaast kan een gastvrouw worden ingehuurd ter ondersteuning van een evenement of congres. Ook komt het regelmatig voor dat een gastvrouw ingezet wordt binnen winkels waarbij zij de klant van begin tot eind begeleiden.

Over student inhuren

Uw bedrijf loopt geen werkgeversrisico, omdat de gastvrouwen in dienst zijn bij Student Inhuren. Student Inhuren zorgt voor de afdracht van verzekeringen, premies en belastingen. Uiteindelijk is het Student Inhuren die de werknemers uitbetaald. We werken met uitgebreide planningssystemen. Hiermee kunt u zelf bepalen wanneer u de student nodig heeft. Als dit alleen op de rustige momenten is, bent u niet verplicht om een student in te huren.

Contact 06 - 27181445
Klantenvertellen Student Inhuren - 8.5

Op korte termijn meerdere gastvrouwen nodig?

Het kan natuurlijk voorkomen dat u op korte termijn (binnen 1-5 werkdagen) meerdere gastvrouwen nodig heeft. Door bijvoorbeeld een project/event kunt u veel personeel nodig hebben. Bij student inhuren hebben wij meerdere gastvrouwen beschikbaar die u kunt inhuren. Neem voor meer informatie contact op via 085 448 11 20. 

Of bekijkt u een van onze andere functies

 

 

Contact 06 - 27181445

Deze bedrijven gingen u voor

KRO-NCRV
NEN
Hartstichting
KRO-NCRV
NEN
Hartstichting
Walter Ketting
UTS ABBINK

Ze denken heel goed met je mee

"Student-inhuren.nl is succesvol in het leveren van gemotiveerde mensen die gaan voor het resultaat. Het is een prima uitzendbureau die zich houdt aan de gemaakte afspraken. De samenwerking met Inhuren.com is goed, ook denken zij mee wat erg positief is."

Ton Vis
GSA Facilitaire diensten

Kwalitatief goed personeel!

"Wij zijn erg tevreden met Student-inhuren.nl, zij leveren kwalitatief goed personeel. Zij kunnen ad-hoc personeel leveren wat bij ons vaak voorkomt, nee komt niet voor in hun woordenboek. Wij zijn een 24-uurs bedrijf, 7 dagen per week beschikbaar en Inhuren helpt ons altijd als wij het hun vragen."

Veelgestelde vragen
over Gastvrouw inhuren inhuren

Voor welke werkzaamheden kan ik een gastvrouw inhuren?

Voor welke situaties kan ik een gastvrouw inhuren?

Heeft Student inhuren per direct een gastvrouw beschikbaar?

Wat zijn de tarieven voor het inhuren van een gastvrouw?

Wat als ik een Engelstalige of internationale gastvrouw nodig heb?