Marketing student inhuren

Bekijk op deze pagina de mogelijkheden om een marketing student in te huren.

Offerte aanvragen

Direct contact met een recruiter.

Nadat u een aanvraag heeft gedaan bij Student Inhuren gaat één van onze recruiters direct aan de slag om voor u geschikte kandidaten te vinden.

Meerdere inhuur opties.

Wij bieden meerdere opties om nieuwe medewerkers aan te nemen via Student Inhuren. U heeft de keuze uit uitzendbasis, deta-vast en werving- en selectie.

Geen werkgeversrisico's

U kunt via Student Inhuren een office manager inhuren zonder enige werkgeversrisico's.

Uw
plan van aanpak

Zelf werven

Plaats je vacature op Student Inhuren en volg getalenteerde kandidaten zelf op.

Laten werven

Besteed de werving aan ons uit. Wij zorgen voor een getalenteerde kandidaat en de uitbetaling hiervan.

Direct kandidaten
Beschikbaar

In de meeste gevallen kan Student Inhuren snel schakelen om op korte termijn personeel te leveren. Wij streven ernaar om binnen een week één of meerdere kandidaten voor te stellen. Laat de specialist weten binnen welke termijn u personeel nodig heeft en wij gaan ons uiterste best voor u doen!

  • Alle velden met een * zijn verplichte invulvelden. Een uitgebreide beschrijving is niet verplicht.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Marketing student inhuren

In tijden van toenemende concurrentie is het belangrijk om onderscheidend te blijven met uw bedrijf. Door structureel te werken aan uw naamsbekendheid, merknaam en reputatie bouwt u sneller een klanten bestand op. Toch zien veel bedrijven niet de noodzaak in van goede marketing. Voor de bedrijven die marketing juist wel heel serieus nemen, hebben wij de marketing student. Dit is een student van een HBO- of universitaire opleiding in de richting van commerciële economie, marketing, communicatie of brandmanagement. Onze marketing student inhuren betekent dus uw marketing strategie op een jonge en verfrissende manier de nodige boost geven. Veel ondernemingen vergeten tegenwoordig hoe belangrijk het is om aan een goede naam en reputatie te bouwen.

HBO Universitaire marketing studenten

Een marketing student gaat meteen resultaatgericht te werk. Dat betekent dat u de kandidaat de opdracht kan geven bepaalde doelstellingen voor uw organisatie te behalen. Onze marketing studenten zijn gedreven, enthousiast en worden door Student Inhuren geselecteerd op basis van creativiteit en inlevingsvermogen. Dit zijn namelijk cruciale factoren voor een succesvolle marketeer. Daarnaast zijn onze marketing studenten uw toekomstige CEO. Hiermee willen wij zeggen dat u een jonge talentvolle kandidaat krijgt, met veel potentie voor de toekomst. U krijgt dus uw eigen talent recruitment proces, waarbij u jong talent naar uw organisatie haalt.

 

Contact 06 - 27181445
Klantenvertellen Student Inhuren - 8.5

Marketing student

Bent u bezig met het opzetten van een professionele marketing campagne maar kunt u wel wat hulp gebruiken van een slimme marketing student? Of heeft u nog niet helemaal een duidelijk beeld van hoe u uw online marketing aan wil gaan pakken? Een getalenteerde marketing student kan u hierbij helpen. Al vanaf acht uur per kunt u een marketing student inhuren op hbo of universitair niveau.

Commerciële economie student

Als commerciële economie student kan je vaak 2 kanten op. De sales kant en de Marketing kant.

Marketing

Sales

Contact 06 - 27181445

Deze bedrijven gingen u voor

KRO-NCRV
NEN
Hartstichting
KRO-NCRV
NEN
Hartstichting
Walter Ketting
UTS ABBINK

Ze denken heel goed met je mee

"Student-inhuren.nl is succesvol in het leveren van gemotiveerde mensen die gaan voor het resultaat. Het is een prima uitzendbureau die zich houdt aan de gemaakte afspraken. De samenwerking met Inhuren.com is goed, ook denken zij mee wat erg positief is."

Ton Vis
GSA Facilitaire diensten

Kwalitatief goed personeel!

"Wij zijn erg tevreden met Student-inhuren.nl, zij leveren kwalitatief goed personeel. Zij kunnen ad-hoc personeel leveren wat bij ons vaak voorkomt, nee komt niet voor in hun woordenboek. Wij zijn een 24-uurs bedrijf, 7 dagen per week beschikbaar en Inhuren helpt ons altijd als wij het hun vragen."

Veelgestelde vragen
over Marketing student inhuren inhuren

Wat voor type marketing studenten heeft student inhuren?

Waarvoor kan ik een marketing student inhuren?

Wij hebben op korte termijn meerdere marketing studenten nodig. Is dat mogelijk?

Wat kost het inhuren van een marketing student?

Wat als een medewerker niet naar behoren functioneert?