Commercieel medewerker inhuren

Bent u op zoek naar een getalenteerde commercieel medewerker? Bij Student Inhuren hebben wij een groot netwerk aan gekwalificeerde kandidaten op hbo- en wo-niveau voor u beschikbaar.

Offerte aanvragen

Direct contact met een recruiter.

Nadat u een aanvraag heeft gedaan bij Student Inhuren gaat één van onze recruiters direct aan de slag om voor u geschikte kandidaten te vinden.

Krijg binnen redelijke termijn kandidaten voorgesteld.

Na akkoord gaan wij direct en geheel vrijblijvend op zoek naar kandidaten. Voor iedere vacature proberen wij binnen een week geschikte kandidaten voor te stellen.

Zowel digitale als persoonlijke werkwijze.

U kunt ervoor kiezen om uw vacature zelf te beheren via ons online platform. Ook kunnen wij u persoonlijk ondersteunen en het wervingstraject voor u uit handen nemen.

Uw
plan van aanpak

Zelf werven

Plaats uw vacature op Student Inhuren en volg getalenteerde kandidaten zelf op.

Werving uitbesteden

Besteed de werving aan ons uit. Wij zorgen voor een getalenteerde kandidaat en, indien gewenst, nemen wij de uitbetaling ook voor onze rekening.

Direct kandidaten
Beschikbaar

Bij Student Inhuren schakelen wij snel om u op korte termijn een commercieel medewerker te leveren. Wij streven ernaar om binnen een week één of meerdere kandidaten voor te stellen. Laat de specialist weten wat u precies zoekt en binnen welke termijn u iemand nodig heeft. Dan gaan wij ons uiterste best voor u doen!

  • Alle velden met een * zijn verplichte invulvelden. Een uitgebreide beschrijving is niet verplicht.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Commercieel medewerker inhuren

De commercieel medewerker is bij bedrijven meestal de schakel tussen de verkoopmedewerkers op de salesafdeling en de verkoop buitendienst. Deze medewerker helpt een organisatie bij het verkopen van haar producten en/of diensten. Daarnaast helpt een commercieel medewerker binnendienst bij het opbouwen van klantrelaties en relaties met leveranciers. Meestal verricht hij of zij ook voorbereidend werk voor de accountmanager. Mocht u een commercieel medewerker zoeken met een ander takenpakket, neem dan contact met ons op. Wij gaan voor u op zoek naar een student met de juiste skills en ervaring.

Voor wie werken wij?

Student Inhuren levert flexibel inzetbare commercieel medewerkers aan alle bedrijven die werken met klanten. Wij kunnen zowel tijdelijk personeel leveren als personeel voor een langere periode. Ook is het mogelijk dat u op wisselende momenten behoefte heeft aan extra personeel, bijvoorbeeld in de piekmaanden. Samen met de specialist kunt u uw precieze personeelsbehoefte bespreken, zodat wij de juiste kandidaat aan u voor kunnen stellen.

 

Contact 06 - 27181445
Klantenvertellen Student Inhuren - 8.5

WAAROM STUDENT INHUREN?

Heeft u op korte termijn behoefte aan extra personeel op hbo of universitair niveau? Student Inhuren biedt u een aantal voordelen bij het inhuren van talentvolle studenten:

  • Uitgebreide screening van kandidaten
  • Wij hebben een grote database (100.000 +)
  • Student Inhuren is aangesloten bij de NBBU
  • Dagelijks reageren er tientallen studenten op uw vacatures
  • U betaalt alleen voor de daadwerkelijk gewerkte uren
Contact 06 - 27181445

Deze bedrijven gingen u voor

KRO-NCRV
NEN
Hartstichting
KRO-NCRV
NEN
Hartstichting
Walter Ketting
UTS ABBINK

Ze denken heel goed met je mee

"Student-inhuren.nl is succesvol in het leveren van gemotiveerde mensen die gaan voor het resultaat. Het is een prima uitzendbureau die zich houdt aan de gemaakte afspraken. De samenwerking met Inhuren.com is goed, ook denken zij mee wat erg positief is."

Ton Vis
GSA Facilitaire diensten

Kwalitatief goed personeel!

"Wij zijn erg tevreden met Student-inhuren.nl, zij leveren kwalitatief goed personeel. Zij kunnen ad-hoc personeel leveren wat bij ons vaak voorkomt, nee komt niet voor in hun woordenboek. Wij zijn een 24-uurs bedrijf, 7 dagen per week beschikbaar en Inhuren helpt ons altijd als wij het hun vragen."

Veelgestelde vragen
over Commercieel medewerker inhuren inhuren

Hoe kan ik een vacature plaatsen?

Wat kost het inhuren van een commercieel medewerker?

Voor welke werkzaamheden kan ik een commercieel medewerker inhuren?

Heeft Student inhuren per direct een commercieel medewerker beschikbaar?

Is een account op student-inhuren.nl gratis?