Commercieel medewerker

Bent u op zoek naar een getalenteerde commercieel medewerker?

Offerte aanvragen

Commercieel medewerker inhuren

De commercieel medewerker is bij bedrijven de schakel tussen de verkoopmedewerkers op de salesafdeling en de verkoop buitendienst. Een commercieel medewerker binnendienst helpt een organisatie bij het verkopen van haar producten en/of diensten. Daarnaast helpt een commercieel medewerker binnendienst bij het opbouwen van klantrelaties en relaties met leveranciers. Meestal verricht hij of zij ook voorbereidend werk voor de accountmanager.

Voor wie werken wij?

Student Inhuren levert flexibel inzetbare commercieel medewerkers aan bedrijven die werken met klanten. Wij kunnen zowel tijdelijk personeel leveren als personeel voor een langere periode. Ook is het mogelijk dat er op wisselende momenten behoefte is aan extra personeel, bijvoorbeeld in de piekmaanden. Samen met de specialist kunt u uw precieze personeelsbehoefte bespreken.

Direct kandidaten beschikbaar

In de meeste gevallen kan Student Inhuren snel schakelen om op korte termijn personeel te leveren. Wij streven ernaar om binnen een week één of meerdere kandidaten voor te stellen. Laat de specialist weten binnen welke termijn u personeel nodig heeft en wij gaan ons uiterste best voor u doen!

Offerte aanvragen

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Onze specialist

De voordelen voor u op een rij

Direct contact met een recruiter.

Nadat u een aanvraag heeft gedaan bij Student Inhuren gaat één van onze recruiters direct aan de slag om voor u geschikte kandidaten te vinden.

Krijg binnen redelijke termijn kandidaten voorgesteld.

Na akkoord gaan wij direct en geheel vrijblijvend op zoek naar kandidaten. Voor iedere vacature proberen wij zo snel als mogelijk geschikte kandidaten voor te stellen.

De manier voor het vinden van getalenteerde medewerkers.

De dienstverlening van Student Inhuren is gericht op het vinden van getalenteerde medewerkers. Door deze ervaring kunnen wij u snel helpen bij het invullen van de vacature.

Projectontwikkelaar inhuren

Welke bedrijven huren een commercieel medewerker in?

Commercieel medewerkers kunnen bij diverse bedrijven aan de slag waarbij sprake is van klantcontact. Zo kan een commercieel medewerker ingehuurd worden door bijvoorbeeld telecombedrijven, callcenters of makelaarskantoren. De bedrijven die een commercieel medewerker inhuren zijn enkel werkzaam in de commerciële sector.

Taken en verantwoordelijkheden commercieel medewerker

  • Bewaken van het orderproces;
  • Monitoren klanttevredenheid;
  • Afspraken maken met klanten;
  • Opstellen van facturen en offertes;
  • Afhandelen van vragen en klachten;
  • Helpen bij het vergroten van de omzet;
  • Meedenken en meewerken aan diverse marketingactiviteiten.