Sjouwers

Bekijk op deze pagina het complete overzicht van alle mogelijkheden rondom het inhuren van gemotiveerde sjouwers.

Informatielijn: 0854881120

Wat kost een sjouwer?

Het tarief voor een sjouwer met ervaring ligt gemiddeld tussen de € 22,- en € 25,- per uur. Het exacte tarief hangt bijvoorbeeld af van onder andere de leeftijd van de sjouwer, het aantal sjouwers dat u nodig heeft en de hoeveelheid ervaring van de kandidaten. Voor verdere vragen over het tarief kunt u het beste vrijblijvend contact met ons opnemen.

Wat kan u verwachten?

Onze sjouwers weten van aanpakken. Zij werken hard door en helpen u zo met de verhuizing, de op- of afbouw van uw evenement of het laden en lossen. De studenten gaan zorgvuldig met uw materialen om. Zij hebben werkervaring op meerdere soorten projecten en weten daarom goed hoe zij u het beste kunnen helpen met uw project. De sterke mannen werken veilig en klantvriendelijk.

Team van sjouwers inhuren?

Heeft u niet één sjouwer nodig maar een heel team om de klus zo snel mogelijk te klaren? Ook dan helpen wij u graag. Zo’n team kan bestaan uit onder andere sjouwers, verhuizers, (één of meerdere) voormannen en chauffeurs. Belangrijk om te weten is dat er bij de inhuur van onze sjouwers geen vervoer of materialen inbegrepen zit, daar moet u zelf voor zorgen. Wij zetten onze teams met sjouwers alleen in voor organisaties, dus niet bij particulieren.

Stel uw eigen pool van student sjouwers op

Heeft u regelmatig meerdere studenten nodig voor sjouwwerkzaamheden? In dat geval kunnen wij voor u een pool met sjouwers verzorgen. Op die manier beschikt u altijd over ervaren sjouwers, precies wanneer u dat nodig heeft. Denk hierbij aan drukke periodes of uitval van uw vaste personeel. Onze flexibele sjouwers staan op elk moment voor u klaar om aan de slag te gaan. Zo heeft u altijd goede en ervaren sjouwers tot uw beschikking.

Offerte aanvragen:

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Onze specialist

De voordelen voor u op een rij

Sjouwers met VCA

Alle sjouwers en verhuizers van Student Inhuren beschikken over een VCA, VOG, werkschoenen en een werkbroek.

Profiteer van onze ervaring.

Student Inhuren werkt door heel Nederland voor bedrijven in de logistiek die dagelijks sjouwers nodig hebben.

Accountmanagers met kennis

Bel direct naar onze vaste lijn en krijg een accountmanager met kennis van uw opdracht aan de telefoon.

Digitaal uw planning doorgeven

U kunt digitaal uw planning doorgeven via het platform van Student Inhuren. Via het platform kunt u zien wie er bij uw opdracht aan de slag gaan. Daarnaast kunt u bijvoorbeeld aangeven of een VCA, rijbewijs of VOG verplicht is. Dit kan allemaal via het systeem. Uiteraard krijgt u wel uw eigen planner toegewezen die uw vragen beantwoord en erop toeziet dat de hele inhuur vlekkeloos verloopt.

Taken en verantwoordelijkheden van een sjouwer:

  • Ondersteunen bij het verplaatsen van zware materialen;
  • Ondersteunen bij het uitvoeren van verhuizingen;
  • Helpen bij het in- en uithuizen van woningen;
  • Verplaatsen van meubels en inventaris;
  • Aansturing van de voorman opvolgen.