Tandartsassistente

Student Inhuren helpt organisaties door heel Nederland bij hun zoektocht naar een getalenteerde tandartsassistente. Op deze pagina treft u meer informatie over ons bedrijf, onze werkwijze en de (inhuur)mogelijkheden.

Offerte aanvragen

Direct contact met een recruiter.

Nadat u een aanvraag heeft gedaan bij Student Inhuren gaat één van onze recruiters direct aan de slag om voor u geschikte kandidaten te vinden.

Meerdere inhuuropties.

Via Student Inhuren kunt u op verschillende manieren medewerkers in dienst nemen. U heeft de mogelijkheid om een vacature te plaatsen en de werving en selectie zelf te doenl. Daarnaast kunt u ervoor kiezen een medewerker aan te nemen op uitzend- of detacheringsbasis, of via werving & selectie.

Zowel digitale als persoonlijke werkwijze.

U kunt ervoor kiezen om uw vacature zelf te beheren via ons online platform. Ook kunnen wij u persoonlijk ondersteunen en het wervingstraject voor u uit handen nemen.

Uw
plan van aanpak

Zelf werven

Plaats uw vacature op het online platform van Student Inhuren en volg getalenteerde kandidaten zelf op.

Laten werven

Besteed de werving aan ons uit. Wij zorgen voor een getalenteerde kandidaat en indien gewenst nemen wij de uitbetaling hiervan ook voor onze rekening.

Direct kandidaten
Beschikbaar

Bij Student Inhuren zetten wij alles op alles om u zo spoedig mogelijk te voorzien van een hardwerkende medewerker. U mag verwachten dat wij u binnen een week een voorstel doen voor één of meerdere kandidaten. Houd er rekening mee dat we in sommige gevallen niet binnen deze streeftermijn kunnen leveren. Dit kan voorkomen als de medewerker bijvoorbeeld over specifieke skills dient te beschikken. Onze specialist bespreekt graag op een heldere manier wat er mogelijk is voor u!

  • Alle velden met een * zijn verplichte invulvelden. Een uitgebreide beschrijving is niet verplicht.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Tandartsassistente inhuren

Een tandartsassistente assisteert een tandarts bij de behandeling van een patiënt, maakt afspraken met patiënten, stelt ze op hun gemak en verwerkt medische gegevens en rekeningen.

Daarnaast maakt de tandartsassistente ook röntgenfoto’s van het gebit, geeft fluoridebehandelingen en maakt de instrumenten weer schoon. In deze functie is het heel belangrijk om sociaal te zijn en empathisch vermogen te hebben, maar daarnaast moet hij of zij ook analytisch ingesteld zijn, zodat gegevens op de juiste wijze worden verwerkt.

Specifieke taken en criteria die voor u belangrijk zijn, kunt u uiteraard bespreken met uw recruiter. Deze stelt vervolgens de beste profielen aan u voor.

De laatste stap is dat u bepaalt met welke kandidaten u een kennismaking wilt inplannen en wie u uiteindelijk inhuurt.

 

Contact 06 - 27181445
Klantenvertellen Student Inhuren - 8.5

Over Student Inhuren

Student Inhuren is gespecialiseerd in het maken van de beste match voor uw organisatie en werkt binnen heel Nederland. Door de toenemende vergrijzing en het oplopende tekort aan (jonge) talenten, is het voor tandartspraktijken een grote uitdaging om een goede tandartsassistente te vinden. Student Inhuren maakt deze match (mede) mogelijk door o.a. veel tijd te steken in werving- en selectie van geschikte kandidaten. Wij bemiddelen en helpen u in uw zoektocht naar de beste match. Student Inhuren verbindt enthousiaste en ambitieuze studenten, young professionals en afgestudeerden vanaf mbo niveau aan uitdagende banen binnen uiteenlopende sectoren.

Student Inhuren wil binnen een week al een geschikte en ondernemende kandidaat aan u voor stellen en bij u aan het werk zetten. In de praktijk is deze termijn ook vaak realiseerbaar.

Samen met de recruiter maakt u een profiel van de tandartsassistente aan. U krijgt van de recruiter een lijst met geschikte kandidaten, waaruit u de beste match kiest. Vervolgens organiseren wij een kennismaking en bepaalt u of u de kandidaat in dienst wil nemen.

Medisch

Student Inhuren heeft ook nog andere medische pagina's:

Contact 06 - 27181445

Deze bedrijven gingen u voor

KRO-NCRV
NEN
Hartstichting
KRO-NCRV
NEN
Hartstichting
Walter Ketting
UTS ABBINK

Ze denken heel goed met je mee

"Student-inhuren.nl is succesvol in het leveren van gemotiveerde mensen die gaan voor het resultaat. Het is een prima uitzendbureau die zich houdt aan de gemaakte afspraken. De samenwerking met Inhuren.com is goed, ook denken zij mee wat erg positief is."

Ton Vis
GSA Facilitaire diensten

Kwalitatief goed personeel!

"Wij zijn erg tevreden met Student-inhuren.nl, zij leveren kwalitatief goed personeel. Zij kunnen ad-hoc personeel leveren wat bij ons vaak voorkomt, nee komt niet voor in hun woordenboek. Wij zijn een 24-uurs bedrijf, 7 dagen per week beschikbaar en Inhuren helpt ons altijd als wij het hun vragen."

Veelgestelde vragen
over Tandartsassistente inhuren

Voor welke werkzaamheden kan ik een tandartsassistente inhuren?

Wij hebben op korte termijn meerdere tandartsassistenten nodig. Is dat mogelijk?

Heeft student inhuren overal in Nederland tandartsassistenten beschikbaar?

Hoe kan ik een vacature plaatsen?

Wat kost het inhuren van een tandartsassistente?