Social media student inhuren

Geef uw online imago een boost en bekijk de (inhuur) mogelijkheden van een Social Media medewerker.

Offerte aanvragen

Meerdere inhuurmogelijkheden

Wij bieden meerdere opties om nieuwe medewerkers aan te nemen via Student Inhuren. U heeft de keuze uit uitzendbasis, deta-vast en werving- en selectie.

Op korte termijn kandidaten voorgesteld

Na akkoord gaan wij direct en geheel vrijblijvend op zoek naar kandidaten. Voor iedere vacature proberen wij zo snel als mogelijk geschikte kandidaten voor te stellen.

Geen werkgeversrisico's

Geen werkgeversrisico's Via Student Inhuren kunt u een Social Media werknemer inhuren zonder enige werkgeversrisico's.

Uw
plan van aanpak

Zelf werven

Plaats je vacature op Student Inhuren en volg getalenteerde kandidaten zelf op.

Werving uitbesteden

Besteed de werving aan ons uit. Wij zorgen voor een getalenteerde kandidaat en de uitbetaling hiervan.

Direct kandidaten
Beschikbaar

In de meeste gevallen kan Student Inhuren snel schakelen om op korte termijn personeel te leveren. Wij streven ernaar om binnen een week één of meerdere kandidaten voor te stellen. Laat de specialist weten binnen welke termijn u personeel nodig heeft en wij gaan ons uiterste best voor u doen!

  • Alle velden met een * zijn verplichte invulvelden. Een uitgebreide beschrijving is niet verplicht.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Social Media medewerker

Steeds meer bedrijven werken veel met Social Media accounts voor het vergroten van de online vindbaarheid. De invulling van Social Media kanalen is niet eenvoudig. Als Social Media medewerker schrijf je snel en professioneel online content, beheers je de Nederlandse en Engelse taal optimaal en kun je jezelf goed verplaatsen in een doelgroep. Naast het beheren van verschillende accounts zoals LinkedIn, Facebook en Instagram, creëer je constant informationele en inspiratievolle berichten. Hierbij heeft de Social Media medewerker niet alleen een uitgebreide woordenschat nodig maar maakt ook de juiste combinatie tussen beeld met tekst.

Geef uw imago een boost

Als social media medewerker werk je altijd vanuit bepaalde doelen die het bedrijf wil bereiken bij de doelgroep, zoals het overtuigen, informeren of activeren van een klant. Hierbij deelt een social media medewerker bijvoorbeeld marketing gerelateerde acties vanuit het bedrijf en vertaalt dit in een aansprekende tekst richting de doelgroep. Naast het bedenken en schrijven van content, is een social media medewerker ook verantwoordelijk voor het analyseren en evalueren van de Social Media marketingacties. Bent u op zoek naar een Social Media medewerker om de online vindbaarheid te optimaliseren of wilt u het online imago van uw organisatie een boost geven? Neem dan contact op met één van onze recruiters of vraag een offerte aan.

 

Contact 06 - 27181445
Klantenvertellen Student Inhuren - 8.5

Over Student Inhuren

Student Inhuren is gespecialiseerd in het maken van de beste match voor uw organisatie en werkt binnen heel Nederland. Student Inhuren maakt deze match (mede) mogelijk door o.a. veel tijd te steken in werving- en selectie van geschikte kandidaten. Het bedrijf bemiddelt en helpt organisaties in hun zoektocht naar de beste match. Zodra u een aanvraag heeft gedaan voor een geschikte Social Media medewerker, gaat onze recruiter aan de slag om een geschikte kandidaat te vinden. Samen met de recruiter stelt u een gewenst profiel op. Onze dienstverlening is erop gericht zo snel mogelijk een voorstel te doen met geschikte kandidaten.

Contact 06 - 27181445

Deze bedrijven gingen u voor

KRO-NCRV
NEN
Hartstichting
KRO-NCRV
NEN
Hartstichting
Walter Ketting
UTS ABBINK

Ze denken heel goed met je mee

"Student-inhuren.nl is succesvol in het leveren van gemotiveerde mensen die gaan voor het resultaat. Het is een prima uitzendbureau die zich houdt aan de gemaakte afspraken. De samenwerking met Inhuren.com is goed, ook denken zij mee wat erg positief is."

Ton Vis
GSA Facilitaire diensten

Kwalitatief goed personeel!

"Wij zijn erg tevreden met Student-inhuren.nl, zij leveren kwalitatief goed personeel. Zij kunnen ad-hoc personeel leveren wat bij ons vaak voorkomt, nee komt niet voor in hun woordenboek. Wij zijn een 24-uurs bedrijf, 7 dagen per week beschikbaar en Inhuren helpt ons altijd als wij het hun vragen."

Veelgestelde vragen
over Social media student inhuren inhuren

Waarom zou ik een social media student inhuren?

Wat als ik een Engelstalige of internationale social media student nodig heb?

Hoe gaat student-inhuren te werk?

Heeft Student inhuren per direct een social media student beschikbaar?

Is Student inhuren een online uitzendbureau?