Communicatiestudent inhuren

Student Inhuren helpt u bij het vinden van communicatiestudenten voor een tijdelijk of langdurig dienstverband.

Offerte aanvragen

Bespreek uw vacature met onze recruiters.

Bespreek vrijblijvend uw vacature met de recruiters van Student Inhuren. Wij geven u waar nodig advies over de werving en selectie van kandidaten.

Krijg binnen redelijke termijn kandidaten voorgesteld.

Na akkoord gaan wij direct en geheel vrijblijvend op zoek naar kandidaten. Voor iedere vacature proberen wij zo snel mogelijk geschikte kandidaten voor te stellen.

Vind getalenteerde medewerkers.

De dienstverlening van Student Inhuren is gericht op het vinden van getalenteerde medewerkers. Door onze ervaring kunnen wij u snel helpen bij het invullen van de vacature.

Uw
plan van aanpak

Zelf werven

Plaats uw vacature op Student Inhuren en volg getalenteerde kandidaten zelf op.

Laten werven

Besteed de werving aan ons uit. Wij zorgen voor een getalenteerde kandidaat en kunnen eventueel de uitbetaling hiervan ook voor onze rekening nemen.

Direct kandidaten
Beschikbaar

Heeft u op korte termijn een communicatiestudent nodig? In de meeste gevallen kunnen wij u al binnen een week een voorstel doen voor een geschikte kandidaat. Zeker wanneer u iemand binnen de Randstad zoekt, is snel schakelen mogelijk. Wanneer het een functie betreft in een andere regio, kan het iets langer duren voordat wij een geschikt profiel gevonden hebben. Geef uw wensen en voorkeuren aan bij de specialist, zodat wij u zo snel mogelijk een voorstel kunnen doen.

  • Alle velden met een * zijn verplichte invulvelden. Een uitgebreide beschrijving is niet verplicht.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Communicatiestudent inhuren

Een communicatiestudent inhuren? Student Inhuren helpt organisaties bij het vinden van communicatiestudenten voor een tijdelijk of langdurig dienstverband. Onze communicatiestudenten zijn bezig met een studie communicatie, of hebben deze net afgerond. Zij kunnen u daarom perfect ondersteunen met communicatieve werkzaamheden, zoals interne en externe communicatie. Daarnaast houden zij zich ook bezig met strategische communicatie, media-voorlichting en web-communicatie. Onze studenten beschikken over analytisch vermogen, ze nemen initiatief en hebben het juiste inzicht en de juiste kennis om u te ondersteunen bij het complete communicatieproces. Om erachter te komen of een communicatiestudent voor u een goede optie kan zijn om u te ondersteunen bij de dagelijkse communicatieve werkzaamheden, vraag vrijblijvend meer informatie aan.

Contact 06 - 27181445
Klantenvertellen Student Inhuren - 8.5

Aanvulling op uw team

Een communicatiestudent is een ideale aanvulling op uw team. Dit betekent onder meer dat u een communicatiestudent op zeer flexibele basis kunt inzetten, mocht de hoeveelheid openstaande communicatieve taken hierom vragen. Met onze communicatiestudenten zit u bovendien nooit aan een kandidaat vast. U kunt hen eenmalig of voor meerdere uren per week gedurende een langere periode inzetten voor al uw communicatieve werkzaamheden. Zo kunnen zij u helpen met het opzetten en uitvoeren van een communicatieplan, het realiseren van het communicatiebeleid, schrijven van teksten en het optimaliseren van een nieuwe communicatieve huisstijl. Een communicatiestudent inhuren heeft dus vele voordelen.

Ook online- of socialmediamarketing?

Naast communicatiestudenten beschikken wij ook over marketingstudenten. Zelfs kunnen wij u voorstellen aan de ideale kandidaat die over beide vaardigheden beschikt, mocht dit nodig zijn voor uw werkzaamheden. Een marketingstudent levert u meer klandizie op en onze online communicatiestudenten zorgen voor een betere vindbaarheid van uw website. Onze socialmediastudenten kunnen meer resultaten halen uit de Facebook-, Twitter- en LinkedIn-accounts van uw organisatie.

Contact 06 - 27181445

Deze bedrijven gingen u voor

KRO-NCRV
NEN
Hartstichting
KRO-NCRV
NEN
Hartstichting
Walter Ketting
UTS ABBINK

Ze denken heel goed met je mee

"Student-inhuren.nl is succesvol in het leveren van gemotiveerde mensen die gaan voor het resultaat. Het is een prima uitzendbureau die zich houdt aan de gemaakte afspraken. De samenwerking met Inhuren.com is goed, ook denken zij mee wat erg positief is."

Ton Vis
GSA Facilitaire diensten

Kwalitatief goed personeel!

"Wij zijn erg tevreden met Student-inhuren.nl, zij leveren kwalitatief goed personeel. Zij kunnen ad-hoc personeel leveren wat bij ons vaak voorkomt, nee komt niet voor in hun woordenboek. Wij zijn een 24-uurs bedrijf, 7 dagen per week beschikbaar en Inhuren helpt ons altijd als wij het hun vragen."

Veelgestelde vragen
over Communicatiestudent inhuren inhuren

Wat als ik een Engelstalige of internationale communicatie student nodig heb?

Heeft Student inhuren per direct een communicatiestudent beschikbaar?

Wat kost het inhuren van een communicatiestudent?

Is Student Inhuren een online uitzendbureau?

Wat als een medewerker niet naar behoren functioneert?