Telefoniste inhuren

Bent u op korte termijn op zoek naar een betrouwbare telefoniste? Bekijk de mogelijkheden bij Student Inhuren.

Offerte aanvragen

Direct contact met een recruiter.

Nadat u een aanvraag heeft gedaan bij Student Inhuren gaat één van onze recruiters direct aan de slag om voor u geschikte kandidaten te vinden.

Krijg binnen redelijke termijn kandidaten voorgesteld.

Na akkoord gaan wij direct en geheel vrijblijvend op zoek naar kandidaten. Voor iedere vacature proberen wij zo snel als mogelijk geschikte kandidaten voor te stellen.

Volledige digitale werkwijze.

Student Inhuren werkt volledig digitaal. Schrijf uw organisatie vandaag nog in en geef direct uw vacature door.

Uw
plan van aanpak

Zelf werven

Plaats je vacature op Student Inhuren en volg getalenteerde kandidaten zelf op.

Werving uitbesteden

Besteed de werving aan ons uit. Wij zorgen voor een getalenteerde kandidaat en de uitbetaling hiervan.

Direct kandidaten
Beschikbaar

In de meeste gevallen kan Student Inhuren snel schakelen om op korte termijn personeel te leveren. Wij streven ernaar om binnen een week één of meerdere kandidaten voor te stellen. Laat de specialist weten binnen welke termijn u personeel nodig heeft en wij gaan ons uiterste best voor u doen!

  • Alle velden met een * zijn verplichte invulvelden. Een uitgebreide beschrijving is niet verplicht.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Telefoniste inhuren

Een telefoniste kan werkzaamheden uitvoeren vanachter een receptie of balie. De meest voorname werkzaamheden bestaan uit het begroeten van bezoekers, het beantwoorden van de telefoon, het maken van afspraken en reserveringen en het afhandelen van problemen en klachten. Een telefoniste is daarnaast ook vaak verantwoordelijk voor verschillende administratieve taken zoals het onderhouden van betalingsgegevens en het verwerken van teksten.

Direct kandidaten beschikbaar

In de meeste gevallen heeft Student Inhuren direct telefonistes beschikbaar. Voornamelijk in de Randstad kan er snel geschakeld worden. In andere regio’s kan het wel eens iets langer duren omdat kandidaten dan minder voorhanden zijn. Heeft u specifieke eisen met betrekking tot de inhuur van een telefoniste? Bespreek deze dan met onze collega’s zodat wij snel kunnen schakelen.

Contact 06 - 27181445
Klantenvertellen Student Inhuren - 8.5

Voor welke bedrijven werken wij?

Student Inhuren werkt voor vele bedrijven en soms zelfs overheden. Vaak komen deze bedrijven/instanties bij ons uit, omdat we vaak snel kunnen schakelen. Student Inhuren heeft vaak al op korte termijn telefonistes beschikbaar.

Over Student Inhuren

Student-inhuren.nl is eigenlijk een bemiddelaar tussen werknemers en werkgevers. Daarbij wordt gebruik gemaakt van de uitzend- en detacherings-constructie. Wekelijks maken meer dan honderden opdrachtgevers in verschillende sectoren gebruik van de inhuurkrachten van student-inhuren.nl. Dit doen wij in verschillende regio’s verdeeld over de gehele Randstad en delen van Noord-Brabant, Zeeland, Flevoland en Gelderland. Met fysieke kantoren in Amsterdam, Den Haag en Veldhoven zijn wij met het team op een mooie wijze verdeeld over verschillende regio’s.

Vacaturebank

Ook kunnen bedrijven bij ons een vacature plaatsen. Jaarlijks komen er meer dan 500.000 bezoekers terecht op onze platformen. Daarom is het voor bedrijven erg interessant om bij ons een vacature te plaatsen. Studenten kunnen via onze website de vacatures bekijken, en daarna ook solliciteren. Zo kunt u gemakkelijk een telefoniste vacature bij ons plaatsen. En studenten kunnen al binnen enkele minuten op deze vacature solliciteren.

Bekijk onze vacaturebank pagina voor meer informatie.

Contact 06 - 27181445

Deze bedrijven gingen u voor

KRO-NCRV
NEN
Hartstichting
KRO-NCRV
NEN
Hartstichting
Walter Ketting
UTS ABBINK

Ze denken heel goed met je mee

"Student-inhuren.nl is succesvol in het leveren van gemotiveerde mensen die gaan voor het resultaat. Het is een prima uitzendbureau die zich houdt aan de gemaakte afspraken. De samenwerking met Inhuren.com is goed, ook denken zij mee wat erg positief is."

Ton Vis
GSA Facilitaire diensten

Kwalitatief goed personeel!

"Wij zijn erg tevreden met Student-inhuren.nl, zij leveren kwalitatief goed personeel. Zij kunnen ad-hoc personeel leveren wat bij ons vaak voorkomt, nee komt niet voor in hun woordenboek. Wij zijn een 24-uurs bedrijf, 7 dagen per week beschikbaar en Inhuren helpt ons altijd als wij het hun vragen."

Veelgestelde vragen
over Telefoniste inhuren inhuren

Wat als ik een Engelstalige of internationale telefoniste nodig heb?

Hoeveel kost het om een telefoniste in te huren?

Op welke termijn stellen jullie geschikte kandidaten voor?

Is een account op student-inhuren.nl gratis?

Wat als een medewerker niet naar behoren functioneert?