Planner

Student Inhuren helpt organisaties door heel Nederland in hun zoektocht naar een getalenteerde planner.

Offerte aanvragen

Direct contact met een recruiter.

Nadat u een aanvraag heeft gedaan bij Student Inhuren gaat één van onze recruiters direct aan de slag om voor u geschikte kandidaten te vinden.

Meerdere inhuuropties.

U heeft de mogelijkheid om een vacature te plaatsen en de werving en selectie zelf te doen. Daarnaast kunt u ervoor kiezen een medewerker aan te nemen op uitzend- of detacheringsbasis, of via werving & selectie.

Zowel digitale als persoonlijke werkwijze.

U kunt ervoor kiezen om uw vacature zelf te beheren via ons online platform. Ook kunnen wij u persoonlijk ondersteunen en het wervingstraject voor u uit handen nemen.

Uw
plan van aanpak

Zelf werven

Plaats uw vacature op Student Inhuren en volg getalenteerde kandidaten zelf op.

Offerte aanvragen

Besteed de werving aan ons uit. Wij zorgen voor een getalenteerde kandidaat en, indien gewenst, nemen wij de uitbetaling ook voor onze rekening.

Direct kandidaten
Beschikbaar

Bij Student Inhuren zetten wij alles op alles om u zo spoedig mogelijk te voorzien van een hardwerkende medewerker. Wij streven ernaar u binnen een week een voorstel te doen voor één of meerdere kandidaten. In de meeste gevallen lukt dit, tenzij u zeer specifieke wensen en eisen heeft. Neem vrijblijvend contact met ons op, dan bespreken we de mogelijkheden met u.

  • Alle velden met een * zijn verplichte invulvelden. Een uitgebreide beschrijving is niet verplicht.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Planner Inhuren

Een planner houdt zich voornamelijk bezig met het plannen van bijvoorbeeld personeel, productie, transport en/of logistiek. De precieze werkzaamheden hangen af van de functie en het bedrijf, maar over het algemeen heeft een planner de volgende taken:

  • Maken van dag-, week- en maandplanningen
  • Optimaliseren van de operationele performance
  • Rapporteren van performancecijfers aan het management
  • Verwerken van administratieve gegevens

De werkzaamheden en uw wensen en eisen met betrekking tot de planner horen wij graag van u. Zo kunnen wij voor u op zoek gaan naar een werknemer met de juiste kwalificaties. U kiest vervolgens zelf met wie u een kennismakingsgesprek wilt inplannen en of u deze kandidaat wilt inhuren.

 

Contact 06 - 27181445
Klantenvertellen Student Inhuren - 8.5

Over Student Inhuren

Student Inhuren is gespecialiseerd in het maken van de beste match voor uw organisatie. Dit doen wij door veel tijd te steken in werving- en selectie van geschikte kandidaten. Student Inhuren bemiddelt en helpt organisaties in de zoektocht naar de beste match. Wij richten ons uitsluitend op het werven studenten, young professionals en afgestudeerden vanaf mbo niveau. Samen met de recruiter maakt u een profiel van de planner. Student Inhuren stelt u – over het algemeen – binnen een week al voor aan geschikte kandidaten, die vervolgens dan ook meteen bij uw organisatie aan de slag kunnen gaan. In de aanpak van Student Inhuren staat de match tussen opdrachtgever en planner centraal.

Contact 06 - 27181445

Deze bedrijven gingen u voor

KRO-NCRV
NEN
Hartstichting
KRO-NCRV
NEN
Hartstichting
Walter Ketting
UTS ABBINK

Ze denken heel goed met je mee

"Student-inhuren.nl is succesvol in het leveren van gemotiveerde mensen die gaan voor het resultaat. Het is een prima uitzendbureau die zich houdt aan de gemaakte afspraken. De samenwerking met Inhuren.com is goed, ook denken zij mee wat erg positief is."

Ton Vis
GSA Facilitaire diensten

Kwalitatief goed personeel!

"Wij zijn erg tevreden met Student-inhuren.nl, zij leveren kwalitatief goed personeel. Zij kunnen ad-hoc personeel leveren wat bij ons vaak voorkomt, nee komt niet voor in hun woordenboek. Wij zijn een 24-uurs bedrijf, 7 dagen per week beschikbaar en Inhuren helpt ons altijd als wij het hun vragen."

Veelgestelde vragen
over Planner inhuren

Wat zijn de belangrijkste taken van een planner?

Heeft Student inhuren per direct een planner beschikbaar?

Wat kost het inhuren van een planner?

Hoe gaat Student Inhuren te werk?

Wat als een medewerker niet naar behoren functioneert?