Secretaresse

Bent u op korte termijn op zoek naar een getalenteerde secretaresse?

Offerte aanvragen

Direct contact met een recruiter.

Nadat u een aanvraag heeft gedaan bij Student Inhuren gaat één van onze recruiters direct aan de slag om voor u geschikte kandidaten te vinden.

Krijg binnen redelijke termijn kandidaten voorgesteld.

Na akkoord gaan wij direct en geheel vrijblijvend op zoek naar kandidaten. Voor iedere vacature proberen wij zo snel als mogelijk geschikte kandidaten voor te stellen.

Volledige digitale werkwijze.

Student Inhuren werkt volledig digitaal. Schrijf uw organisatie vandaag nog in en geef direct uw vacature door.

Uw
plan van aanpak

Zelf werven

Plaats je vacature op Student Inhuren en volg getalenteerde kandidaten zelf op.

Werving uitbesteden

Besteed de werving aan ons uit. Wij zorgen voor een getalenteerde kandidaat en de uitbetaling hiervan.

Direct kandidaten
Beschikbaar

  • Alle velden met een * zijn verplichte invulvelden. Een uitgebreide beschrijving is niet verplicht.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Secretaresse inhuren

Als secretaresse ben je niet alleen verantwoordelijk voor het bijhouden van de agenda van de directeur of directie. Een secretaresse voert verschillende belangrijke taken uit zoals het voorbereiden en notuleren van vergaderingen. Het beheren van de agenda is daarbij geen gemakkelijke taak. Het is daarom van belang dat je als secretaresse prioriteiten kunt stellen. Daarnaast verzorg je als secretaresse alle zakelijke correspondentie, voer je contact met de andere afdelingen en zoek je belangrijke informatie op in het archief.

Wat zijn de tarieven van een secretaresse?

De tarieven van een secretaresse zijn afhankelijk van de ervaring, opleiding en het soort secretaresse dat u nodig heeft. Daarnaast is het ook belangrijk dat duidelijk is welke taken uitgevoerd moeten worden en welk niveau gewenst is. Voor meer informatie over de tarieven kunt u een offerte aanvragen of contact opnemen met onze contactpersoon.

Secretaresses van Student Inhuren

Via het uitzendbureau van Student Inhuren kunt u verschillende soorten secretaresses inhuren. Wij selecteren dan ook een secretaresse op basis van opleiding, achtergrond en ervaring. De werving en selectie van geschikte kandidaten wordt dan ook altijd nauwkeurig uitgevoerd door één van onze contactpersonen.

 

Contact 06 - 27181445
Klantenvertellen Student Inhuren - 8.5

Medisch secretaresse inhuren

Een medisch secretaresse voert administratieve en secretariële werkzaamheden uit binnen bijvoorbeeld een huisartsenpost en ziekenhuis. Hij of zij zorgt ervoor dat alle afspraken netjes worden ingepland en dat telefonische vragen van patiënten en zorgverleners worden beantwoord. Een medische secretaresse heeft een medische achtergrond en beschikt over servicegerichte kwaliteiten.

Juridisch secretaresse inhuren

Een juridisch secretaresse is onder andere verantwoordelijk voor het afhandelen van diverse bezwaar- en beroepszaken, het opstellen van verweerschriften en het verwerken van binnenkomende post. Daarnaast neemt een juridisch secretaresse de telefoon aan en beantwoordt binnenkomende e-mails. Een juridisch secretaresse is flexibel en kan goed werken onder hoge werkdruk.

Directiesecretaresse inhuren

Een directiesecretaresse verricht ondersteunende werkzaamheden voor een directeur of directieteam. De taken van een directiesecretaresse lopen uiteen van administratieve taken, agendabeheer, het plannen en organiseren van bijeenkomsten tot aan het aanspreekpunt zijn voor de directie. Een directiesecretaresse beschikt over verschillende stressbestendige eigenschappen.

Contact 06 - 27181445

Deze bedrijven gingen u voor

KRO-NCRV
NEN
Hartstichting
KRO-NCRV
NEN
Hartstichting
Walter Ketting
UTS ABBINK

Ze denken heel goed met je mee

"Student-inhuren.nl is succesvol in het leveren van gemotiveerde mensen die gaan voor het resultaat. Het is een prima uitzendbureau die zich houdt aan de gemaakte afspraken. De samenwerking met Inhuren.com is goed, ook denken zij mee wat erg positief is."

Ton Vis
GSA Facilitaire diensten

Kwalitatief goed personeel!

"Wij zijn erg tevreden met Student-inhuren.nl, zij leveren kwalitatief goed personeel. Zij kunnen ad-hoc personeel leveren wat bij ons vaak voorkomt, nee komt niet voor in hun woordenboek. Wij zijn een 24-uurs bedrijf, 7 dagen per week beschikbaar en Inhuren helpt ons altijd als wij het hun vragen."

Veelgestelde vragen
over Secretaresse inhuren

Wat als ik een Engelstalige of internationale secretaresse nodig heb?

Heeft student inhuren overal in Nederland secretaresses beschikbaar?

Uit welke opties kan ik kiezen bij student-inhuren?

Is Student inhuren een online uitzendbureau?

Wat als een medewerker niet naar behoren functioneert?