Secretaresse

Bent u op korte termijn op zoek naar een getalenteerde secretaresse?

Offerte aanvragen

Secretaresse inhuren

Als secretaresse ben je niet alleen verantwoordelijk voor het bijhouden van de agenda van de directeur of directie. Een secretaresse voert verschillende belangrijke taken uit zoals het voorbereiden en notuleren van vergaderingen. Het beheren van de agenda is daarbij geen gemakkelijke taak. Het is daarom van belang dat je als secretaresse prioriteiten kunt stellen. Daarnaast verzorg je als secretaresse alle zakelijke correspondentie, voer je contact met de andere afdelingen en zoek je belangrijke informatie op in het archief.

Wat zijn de tarieven van een secretaresse?

De tarieven van een secretaresse zijn afhankelijk van de ervaring, opleiding en het soort secretaresse dat u nodig heeft. Daarnaast is het ook belangrijk dat duidelijk is welke taken uitgevoerd moeten worden en welk niveau gewenst is. Voor meer informatie over de tarieven kunt u een offerte aanvragen of contact opnemen met onze contactpersoon.

Secretaresses van Student Inhuren

Via het uitzendbureau van Student Inhuren kunt u verschillende soorten secretaresses inhuren. Wij selecteren dan ook een secretaresse op basis van opleiding, achtergrond en ervaring. De werving en selectie van geschikte kandidaten wordt dan ook altijd nauwkeurig uitgevoerd door één van onze contactpersonen.

Medisch secretaresse inhuren

Een medisch secretaresse voert administratieve en secretariële werkzaamheden uit binnen bijvoorbeeld een huisartsenpost en ziekenhuis. Hij of zij zorgt ervoor dat alle afspraken netjes worden ingepland en dat telefonische vragen van patiënten en zorgverleners worden beantwoord. Een medische secretaresse heeft een medische achtergrond en beschikt over servicegerichte kwaliteiten.

Juridisch secretaresse inhuren

Een juridisch secretaresse is onder andere verantwoordelijk voor het afhandelen van diverse bezwaar- en beroepszaken, het opstellen van verweerschriften en het verwerken van binnenkomende post. Daarnaast neemt een juridisch secretaresse de telefoon aan en beantwoordt binnenkomende e-mails. Een juridisch secretaresse is flexibel en kan goed werken onder hoge werkdruk.

Directiesecretaresse inhuren

Een directiesecretaresse verricht ondersteunende werkzaamheden voor een directeur of directieteam. De taken van een directiesecretaresse lopen uiteen van administratieve taken, agendabeheer, het plannen en organiseren van bijeenkomsten tot aan het aanspreekpunt zijn voor de directie. Een directiesecretaresse beschikt over verschillende stressbestendige eigenschappen.

Offerte aanvragen

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Onze specialist