Evenement student

Heeft u regelmatig één of meerdere studenten nodig voor werkzaamheden tijdens evenementen?

Offerte aanvragen

Evenement student

Evenementen zijn erg populair, denk hierbij aan foodtrucks, muziek of zakelijke evenementen. De bezoekersaantallen zijn meestal enorm, en vergt een grote hoeveelheid aan bekwaam personeel. Student Inhuren kan u helpen aan studenten die flexibel inzetbaar zijn voor verschillende taken tijdens zo’n evenement.

Wat zijn de tarieven van een evenement student?

Wanneer u een ervaren evenement student wilt inhuren, moet u rekening houden met een tarief tussen de €20,- en €25,- per uur. Het exacte tarief hangt daarnaast voornamelijk af van de leeftijd van de student, het aantal studenten dat u nodig heeft en de ervaring van de studenten. Voor meer informatie omtrent de tarieven van een student, kunt u vrijblijvend contact opnemen met één van onze contactpersonen of een offerte aanvragen.

Wat zijn de werkzaamheden van een evenement student?

Evenement studenten zijn niet alleen flexibel inzetbaar, maar vaak ook energierijk en beschikken over een vlotte babbel. De studenten zorgen ervoor dat bezoekers op een vriendelijke en enthousiaste wijze worden ontvangen en verstrekken informatie. Daarnaast voert een evenement student ook andere taken uit waaronder:

 • Opruimen van de omgeving;
 • Toegangsbewijzen controleren;
 • Promotiemateriaal verspreiden;
 • Vragen beantwoorden van bezoekers.

Dit doet een evenement student vaak niet alleen, dus u kunt ook een pool van geschikte kandidaten laten opstellen.

Poolmanagement

Wanneer u meerdere studenten nodig heeft voor een evenement, kunt u gebruik maken van poolmanagement. U kunt een pool met gemotiveerde studenten laten opstellen, die aan het werk gaan op uw evenement. Eén van onze contactpersonen zal er o.a. voor zorgen dat de studenten altijd op tijd aanwezig zijn en voorzien zijn van de juiste informatie.

Offerte aanvragen

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Onze specialist

De voordelen voor u op een rij

Direct contact met een recruiter.

Nadat u een aanvraag heeft gedaan bij Student Inhuren gaat één van onze recruiters direct aan de slag om voor u geschikte kandidaten te vinden.

Meerdere inhuur opties.

Wij bieden meerdere opties om nieuwe medewerkers aan te nemen via Student Inhuren. U heeft de keuze uit uitzendbasis, deta-vast en werving- en selectie.

Geen werkgeversrisico's.

De evenement studenten kunt u tijdelijk of voor een lange periode inhuren zonder werkgeversrisico's.

Welke bedrijven huren een evenement student in?

Een evenement student kan ingehuurd worden voor verschillende soort evenementen: muziekfestivals, foodtruck festivals of juist op zakelijke evenementen. De vraag van bedrijven voor een evenement student is ook variërend. Een bedrijf kan een student nodig hebben voor de opbouw of juist iemand die meer achter een stand staat om drankjes te verkopen. Een evenement student kan dus voor diverse evenementen ingehuurd worden voor verschillende werkzaamheden.

Werkzaamheden student opbouw evenement:

 • Het verplaatsen van onderdelen;
 • Het laden en lossen van vrachtwagens;
 • Het uitvoeren van sjouw werkzaamheden;
 • Het uit elkaar halen van stellages en apparatuur;
 • Het in elkaar zetten van stellages en apparatuur;
 • Het bieden van logistieke ondersteuning tijdens opbouw- en afbouw;
 • De studenten zorgen ervoor dat stellages en apparatuur op een veilige en vakbekwame manier in elkaar worden gezet.