Technisch medewerker inhuren

Bekijk op deze pagina alle informatie rondom de inhuur van een technisch medewerker via Student Inhuren.

Offerte aanvragen

Wat kost een technisch medewerker?

Het uurtarief dat u betaalt voor een technische medewerker met enige werkervaring, ligt gemiddeld tussen de € 20,- en € 25,-. Het precieze tarief hangt af van onder andere de leeftijd van de student, het aantal studenten dat u nodig heeft en de ervaring van de kandidaten. Wilt u meer weten over de tarieven? Dan kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen.

Wat levert een technische medewerker op?

De inhuur van technische medewerkers levert u kandidaten op die technisch onderlegd zijn en graag praktische ervaring opdoen. En dat zonder zorgen. Het gehele inhuur proces wordt namelijk voor u uit handen genomen. Die uitbesteding brengt een mooi voordeel met zich mee; u betaalt niets aan het voorgesteld krijgen van geschikte profielen. U gaat pas betalen vanaf het moment dat u een technische student inhuurt.

Dit mag u verwachten van een technisch medewerker

De technische medewerkers hebben vaak een mbo, hbo of universitaire achtergrond. Denk bijvoorbeeld aan civiele techniek, elektrotechniek, installatietechniek of engineering. De kandidaten willen heel graag nog meer technische werkervaring opdoen en komen uw organisatie graag ondersteunen. Zij brengen een frisse blik op het werkveld met zich mee en zijn sterk gemotiveerd. Omdat wij alleen werken met de beste talenten, ligt het niveau van de kandidaten erg hoog.

Een technisch team inhuren?

Voor een migratieproject heeft u waarschijnlijk meerdere geschikte migratiemedewerkers nodig. Geen probleem, wij hebben een team van ICT-medewerkers voor u klaarstaan. U kunt uw wensen aan ons doorgeven wat betreft werkervaring, specialisatie en beschikbaarheid. Zo kunnen wij bijvoorbeeld zorgen dat er altijd een zeer ervaren projectleider aanwezig is en genoeg ervaren migratiemedewerkers. Uw migratie is met onze teams in no-time uitgevoerd!

Stel uw eigen pool van technische medewerkers op

Naast dat u een team met technische medewerkers kunt inhuren, kunt u ook onze poolmanagementservice inzetten. Misschien heeft u te maken met wisselende drukte? Met deze service hebben wij in de drukke periode altijd genoeg kandidaten voor u beschikbaar. U hoeft onze kandidaten niet meer in te werken, zij hebben al voldoende ervaring. Wanneer het weer rustiger is zit u nergens aan vast en hoeft u geen personeel in te huren waar u geen plaats voor heeft. Wij verzorgen uw planning zodat u er geen omkijken naar heeft.

Offerte aanvragen

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Onze specialist