Gastheer inhuren

Bekijk op deze pagina het complete overzicht van alle mogelijkheden met betrekking tot de inhuur van een gastheer.

Offerte aanvragen

Gastheer voor elk gewenste periode

Student Inhuren beschikt over een grote pool van gemotiveerde studenten, young professionals en ervaren gastheren. U kunt een gastheer voor een lange periode inhuren of voor tijdelijke projecten.

U loopt geen werkgeversrisico’s.

Eén van de grootste voordelen is dat u tijdelijk personeel tot uw beschikking heeft zonder alle contractuele verplichtingen naar de werknemers. Dit verloopt namelijk via Student Inhuren.

Op korte termijn kandidaten voorgesteld

Zodra u een aanvraag heeft gedaan, gaat één van onze recruiters direct voor u aan de slag. Door onze brede pool van flexibele kandidaten, kunnen wij binnen een week al een geschikte kandidaat voorstellen.

Uw
plan van aanpak

Zelf werven

Plaats je vacature op Student Inhuren en volg getalenteerde kandidaten zelf op.

Laten werven

Besteed de werving aan ons uit. Wij zorgen voor een getalenteerde kandidaat en de uitbetaling hiervan.

Direct kandidaten
Beschikbaar

In de meeste gevallen kan Student Inhuren snel schakelen om op korte termijn personeel te leveren. Wij streven ernaar om binnen een week één of meerdere kandidaten voor te stellen. Laat de specialist weten binnen welke termijn u personeel nodig heeft en wij gaan ons uiterste best voor u doen!

  • Alle velden met een * zijn verplichte invulvelden. Een uitgebreide beschrijving is niet verplicht.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Gastheer inhuren

Uw gasten een onvergetelijke dag laten bezorgen? Wij zien als geen ander de kracht in van een goede gastheer binnen een horecaonderneming. Het kan worden gezien als een extra service naar uw gasten toe. Onze gastheren zorgen er namelijk voor dat de klant een optimale beleving heeft en geniet van het verblijf. Op deze manier wordt de kans ook aanzienlijk groter dat zij blijven terugkomen bij u op locatie. Een goede gastheer inhuren is wat ons betreft dus een hele verstandige keuze.

Tarieven gastheer

Wilt u een gastheer inzetten op een evenement of andere aangelegenheid? Wij hebben een grote pool van gastheren die u voor een vast bedrag van €26 per uur kan inhuren. Dit tarief is exclusief de btw, reiskosten, toeslagen en onkostenvergoedingen. Mocht u vragen hebben over de tarieven van een gastheer, neem dan telefonisch contact met ons op of vraag vrijblijvend een offerte aan.

 

Contact 06 - 27181445
Klantenvertellen Student Inhuren - 8.5

Wat kunt u verwachten van onze gastheren?

Juist omdat wij inzien wat de kracht van een gastheer is, werven en selecteren wij onze kandidaten zorgvuldig. Klantvriendelijkheid is uiteraard een must. Informeel contact binnen de formele grenzen is cruciaal. Daarom werken wij met leuke gastheren die een goede uitstraling hebben. Daarnaast hebben zij een sociaal karakter en een spontane persoonlijkheid. Een gastheer inhuren bij ons zorgt er dus voor dat de service naar de gasten centraal komt te staan.

Contact 06 - 27181445

Deze bedrijven gingen u voor

KRO-NCRV
NEN
Hartstichting
KRO-NCRV
NEN
Hartstichting
Walter Ketting
UTS ABBINK

Ze denken heel goed met je mee

"Student-inhuren.nl is succesvol in het leveren van gemotiveerde mensen die gaan voor het resultaat. Het is een prima uitzendbureau die zich houdt aan de gemaakte afspraken. De samenwerking met Inhuren.com is goed, ook denken zij mee wat erg positief is."

Ton Vis
GSA Facilitaire diensten

Kwalitatief goed personeel!

"Wij zijn erg tevreden met Student-inhuren.nl, zij leveren kwalitatief goed personeel. Zij kunnen ad-hoc personeel leveren wat bij ons vaak voorkomt, nee komt niet voor in hun woordenboek. Wij zijn een 24-uurs bedrijf, 7 dagen per week beschikbaar en Inhuren helpt ons altijd als wij het hun vragen."

Veelgestelde vragen
over Gastheer inhuren inhuren

Voor welke situaties kan ik een gastheer inhuren?

Heeft Student inhuren per direct een gastheer beschikbaar?

Kan ik ook een gastheer voor de lange termijn inhuren?

Hoe kan ik een opdracht plaatsen?

Hoe gaat student-inhuren te werk?