Gastheer inhuren

Bekijk op deze pagina het complete overzicht van alle mogelijkheden met betrekking tot de inhuur van een gastheer.

Offerte aanvragen

Gastheer inhuren

Uw gasten een onvergetelijke dag laten bezorgen? Wij zien als geen ander de kracht in van een goede gastheer binnen een horecaonderneming. Het kan worden gezien als een extra service naar uw gasten toe. Onze gastheren zorgen er namelijk voor dat de klant een optimale beleving heeft en geniet van het verblijf. Op deze manier wordt de kans ook aanzienlijk groter dat zij blijven terugkomen bij u op locatie. Een goede gastheer inhuren is wat ons betreft dus een hele verstandige keuze.

Tarieven gastheer

Wilt u een gastheer inzetten op een evenement of andere aangelegenheid? Wij hebben een grote pool van gastheren die u voor een vast bedrag van €26 per uur kan inhuren. Dit tarief is exclusief de btw, reiskosten, toeslagen en onkostenvergoedingen. Mocht u vragen hebben over de tarieven van een gastheer, neem dan telefonisch contact met ons op of vraag vrijblijvend een offerte aan.

Wat kunt u verwachten van onze gastheren?

Juist omdat wij inzien wat de kracht van een gastheer is, werven en selecteren wij onze kandidaten zorgvuldig. Klantvriendelijkheid is uiteraard een must. Informeel contact binnen de formele grenzen is cruciaal. Daarom werken wij met leuke gastheren die een goede uitstraling hebben. Daarnaast hebben zij een sociaal karakter en een spontane persoonlijkheid. Een gastheer inhuren bij ons zorgt er dus voor dat de service naar de gasten centraal komt te staan.

Offerte aanvragen:

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Onze specialist

De voordelen voor u op een rij

Gastheer voor elk gewenste periode

Student Inhuren beschikt over een grote pool van gemotiveerde studenten, young professionals en ervaren gastheren. U kunt een gastheer voor een lange periode inhuren of voor tijdelijke projecten.

U loopt geen werkgeversrisico’s.

Eén van de grootste voordelen is dat u tijdelijk personeel tot uw beschikking heeft zonder alle contractuele verplichtingen naar de werknemers. Dit verloopt namelijk via Student Inhuren.

Op korte termijn kandidaten voorgesteld

Zodra u een aanvraag heeft gedaan, gaat één van onze recruiters direct voor u aan de slag. Door onze brede pool van flexibele kandidaten, kunnen wij binnen een week al een geschikte kandidaat voorstellen.

Projectontwikkelaar inhuren

Welke bedrijven huren een gastheer in?

De meeste gastheren worden doorgaans ingehuurd door diverse horecabedrijven. Zo kan een gastheer bijvoorbeeld ingehuurd worden door een restaurant of een hotel. Het kan ook voorkomen dat een gastheer nodig is voor de assistentie bij een evenement of congres. Verder worden gastheren ook regelmatig ingehuurd door winkels waarbij klantbeleving voorop staat. In dat geval begeleidt de gastheer de klant van begin tot eind van het aankoopproces.

Taken en verantwoordelijkheden gastheren:

  • Het vriendelijk en representatief ontvangen van gasten;
  • Gasten voorzien van een drankje of hapje;
  • Het beantwoorden van alle soort vragen van gasten;
  • Assisteert bij het openen/- en sluiten van taken en bijwerk als dat nodig is;
  • Altijd glimlachen en een ”praatje” maken met gasten;
  • Is op de hoogte van de benodigde etiquetten en protocollen;
  • Stelt gasten op hun gemak en dient als eerste aanspreekpunt van uw organisatie.