Game designer inhuren

Bent u op korte termijn opzoek naar een game designer? Wij bieden getalenteerde dame designers door heel Nederland.

Offerte aanvragen

Wat is een werkstudent?

Een werkstudent is een student van een hogeschool of universiteit die vaak een financieel, juridische of opleiding in de ICT volgt.

U loopt geen werkgeversrisico’s.

Misschien het grootste voordeel is dat u tijdelijk personeel tot uw beschikking heeft zonder alle contractuele verplichtingen naar de werknemers. Dit verloopt namelijk via Student Inhuren.

Volledige digitale werkwijze

Student Inhuren werkt volledig digitaal. Schrijf uw organisatie vandaag nog in en geef direct uw vacature door.

Uw
plan van aanpak

Zelf werven

Plaats je vacature op Student Inhuren en volg getalenteerde kandidaten zelf op.

Werving uitbesteden

Besteed de werving aan ons uit. Wij zorgen voor een getalenteerde kandidaat en de uitbetaling hiervan.

Direct kandidaten
Beschikbaar

In de meeste gevallen kan Student Inhuren snel schakelen om op korte termijn personeel te leveren. Wij streven ernaar om binnen een week één of meerdere kandidaten voor te stellen. Laat de specialist weten binnen welke termijn u personeel nodig heeft en wij gaan ons uiterste best voor u doen!

  • Alle velden met een * zijn verplichte invulvelden. Een uitgebreide beschrijving is niet verplicht.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Game designer inhuren

Tegenwoordig is er een arbeidstekort in de ICT-sector, waardoor er veel vraag naar functies in de soortgelijke branche is. Een game designer inhuren kan u uitkomst bieden, omdat ze breed inzetbaar zijn. Zo kunnen werkzaamheden verricht worden als: het beheren van het bedrijfsnetwerk, webdesign, database, maar ook werken bij de service- of helpdesk. Game designers zijn met name gericht op het ontwikkelen van een nieuw spel. Dit wordt vaak gedaan in een team van specialisten. De verantwoordelijkheden van de game designer zijn hoog, omdat ze de inhoud van het spel en spelregels moeten bedenken bijvoorbeeld. 

De ideale game designer

Student Inhuren heeft een database vol met getalenteerde jonge game designers. Hierdoor bent u niet langer onnodig veel tijd en geld kwijt met de werving en selectie van personeel. Dit regelen wij voor u. Door onze jarenlange ervaring kunnen wij de perfecte student matchen met uw bedrijf. Wij letten hierbij op uw bedrijfscultuur en de kwaliteiten, motivatie en uitstraling van de student

Contact 06 - 27181445
Klantenvertellen Student Inhuren - 8.5

Voordelen

Er zitten veel voordelen vast als u werkt met Student Inhuren. Zo loopt u geen werkgeversrisico, als u personeel bij ons inhuurt. Verder heeft u in de eerste 130 weken van het dienstverband geen contractverplichting, richting de kandidaat die wij leveren. Dit hoeft niet, omdat hij/zij op payroll staat. Wanneer u de diensten van de kandidaat niet meer nodig heeft, kunt u de samenwerking gelijk beëindigen.

Contact 06 - 27181445

Deze bedrijven gingen u voor

KRO-NCRV
NEN
Hartstichting
KRO-NCRV
NEN
Hartstichting
Walter Ketting
UTS ABBINK

Ze denken heel goed met je mee

"Student-inhuren.nl is succesvol in het leveren van gemotiveerde mensen die gaan voor het resultaat. Het is een prima uitzendbureau die zich houdt aan de gemaakte afspraken. De samenwerking met Inhuren.com is goed, ook denken zij mee wat erg positief is."

Ton Vis
GSA Facilitaire diensten

Kwalitatief goed personeel!

"Wij zijn erg tevreden met Student-inhuren.nl, zij leveren kwalitatief goed personeel. Zij kunnen ad-hoc personeel leveren wat bij ons vaak voorkomt, nee komt niet voor in hun woordenboek. Wij zijn een 24-uurs bedrijf, 7 dagen per week beschikbaar en Inhuren helpt ons altijd als wij het hun vragen."

Veelgestelde vragen
over Game designer inhuren inhuren

Wat als ik een Engelstalige of internationale game designers nodig heb?

Wat kost het inhuren van een game designer?

Is een account op student-inhuren.nl gratis?

Wij hebben op korte termijn meerdere game designers nodig. Is dat mogelijk?

Hoe gaat student-inhuren te werk?