Hulpkracht

Op zoek naar een gemotiveerde en klantvriendelijke hulpkracht?

Offerte aanvragen

Direct contact met een recruiter.

Nadat u een aanvraag heeft gedaan bij Student Inhuren gaat één van onze recruiters direct aan de slag om voor u geschikte kandidaten te vinden.

Meerdere inhuur opties

Meerdere inhuur opties Wij bieden meerdere opties om nieuwe medewerkers aan te nemen via Student Inhuren. U heeft de keuze uit uitzendbasis, deta-vast en werving- en selectie.

Volledige digitale werkwijze.

Volledige digitale werkwijze Student Inhuren werkt volledig digitaal. Schrijf uw organisatie vandaag nog in en geef direct uw vacature door.

Uw
plan van aanpak

Zelf werven

Plaats je vacature op Student Inhuren en volg getalenteerde kandidaten zelf op.

Laten werven

Besteed de werving aan ons uit. Wij zorgen voor een getalenteerde kandidaat en de uitbetaling hiervan.

Direct kandidaten
Beschikbaar

Bij Student Inhuren zetten wij alles op alles om u zo spoedig mogelijk te voorzien van een hardwerkende medewerker. U mag verwachten dat wij u binnen een week een voorstel doen voor één of meerdere kandidaten. Houd er rekening mee dat we in sommige gevallen niet binnen deze streeftermijn kunnen leveren. Dit kan voorkomen als de medewerker bijvoorbeeld over specifieke skills dient te beschikken. Onze specialist bespreekt graag op een heldere manier wat er mogelijk is voor u!

  • Alle velden met een * zijn verplichte invulvelden. Een uitgebreide beschrijving is niet verplicht.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Hulpkracht inhuren

Een hulpkracht is verantwoordelijk voor o.a. magazijnwerk, het bedienen van de kassa en is daarnaast ook (vaak) vakkenvuller. Hij of zij springt bij waar nodig is, en zorgt – samen met collega’s – dat de winkel er netjes uitziet en dat de klanten de kwaliteit krijgen die ze verwachten. Het betreft een afwisselende en flexibele baan. In deze functie is het allereerst belangrijk om fit en energiek te zijn. Daarnaast is een vriendelijke en behulpzame instelling een absolute pre.

Mocht u verder nog specifieke eisen of criteria hebben ten aanzien van het inhuren van een lijnoperator, dan kunt u dit uiteraard bespreken met de planner van Student Inhuren.

 

Contact 06 - 27181445
Klantenvertellen Student Inhuren - 8.5

Over Student Inhuren

Student Inhuren helpt uw bedrijf in de zoektocht naar een hulpkracht. Deze medewerker kunt u voor onbepaalde tijd inhuren, waardoor u dus flexibele aanvragen kunt doen.  Bij de inhuur van een hulpkracht zijn overigens geen materialen of vervoer inbegrepen. Hier moet u zelf voor zorgen. Student Inhuren levert overigens niet aan particulieren. U loopt geen werkgeversrisico, aangezien Student Inhuren officieel de werkgever blijft.

Zodra u een hulpkracht inhuurt, verloopt de hele dienstverlening digitaal. Het platform van Student Inhuren geeft u ten alle tijde inzicht in de gewerkte uren, facturatie en te verwerken gegevens.

Contact 06 - 27181445

Deze bedrijven gingen u voor

KRO-NCRV
NEN
Hartstichting
KRO-NCRV
NEN
Hartstichting
Walter Ketting
UTS ABBINK

Ze denken heel goed met je mee

"Student-inhuren.nl is succesvol in het leveren van gemotiveerde mensen die gaan voor het resultaat. Het is een prima uitzendbureau die zich houdt aan de gemaakte afspraken. De samenwerking met Inhuren.com is goed, ook denken zij mee wat erg positief is."

Ton Vis
GSA Facilitaire diensten

Kwalitatief goed personeel!

"Wij zijn erg tevreden met Student-inhuren.nl, zij leveren kwalitatief goed personeel. Zij kunnen ad-hoc personeel leveren wat bij ons vaak voorkomt, nee komt niet voor in hun woordenboek. Wij zijn een 24-uurs bedrijf, 7 dagen per week beschikbaar en Inhuren helpt ons altijd als wij het hun vragen."

Veelgestelde vragen
over Hulpkracht inhuren

Waar kan ik een hulpkracht nog meer voor inhuren?

Wij hebben op korte termijn meerdere hulpkrachten nodig. Is dat mogelijk?

Wat kost het inhuren van een hulpkracht?

Is Student inhuren een online uitzendbureau?

Hoe kan ik een opdracht plaatsen?