Data-entry medewerker

Een data entry medewerker ondersteunt u bij de verwerking van belangrijke administratieve gegevens.

Offerte aanvragen

Een data entry medewerker inhuren

We leven in de tijd van de zogenaamde ”big data”. Dat betekent dat grote hoeveelheden informatie ons dagelijks leven zijn gaan beïnvloeden. De verwerking van data is daarbij van groot belang. Een goede data entry medewerker inhuren voor de gegevensverwerking van uw onderneming is hierbij van groot belang. Onze kandidaten zijn bij uitstek geschikt voor dit soort vacatures. Veel van de kandidaten van Student Inhuren zijn namelijk vaak op zoek naar administratieve bijbanen. Een bijbaan als data entry medewerker waarbij het verwerken van administratieve gegevens de kern is, wordt vaak als erg interessant beschouwd door een student.

Snelle verwerking

De snelle verwerking van gegevens is belangrijk om snel een duidelijk inzicht te krijgen in de cijfers en status van uw onderneming. Een data entry medewerker is hiervoor bij uitstek geschikt. U kunt bij Student Inhuren een data entry medewerker inhuren op flexibele basis. Wij zetten een student of starter als data entry medewerker in op de momenten waarop u die nodig heeft. Daarbij kunt u ook uw data entry medewerkers laten payrollen via de payrollservice van Student Inhuren.

De beste studenten

Student Inhuren heeft als doel om studenten naast hun opleiding ervaring op te laten doen in de praktijk. Alleen de beste studenten komen in aanmerking om te werken bij de klanten van Student Inhuren. Dat betekent dat wij studenten (high potentials) alleen maar inzetten wanneer ze ook daadwerkelijk een aanwinst zijn voor uw organisatie. Wilt u weten wat de mogelijkheden zijn of wat u betaalt voor onze data entry medewerkers? Vraag dan direct een offerte aan.

Offerte aanvragen

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Onze specialist

De voordelen voor u op een rij

Direct studenten beschikbaar

Zoekt u per direct naar één of meerdere data entry medewerkers? Student Inhuren heeft op zeer korte termijn kandidaten beschikbaar.

Data entry medewerkers vanaf hbo niveau

U krijgt kandidaten voorgesteld die beschikken over minimaal een hbo/universitair werk- en denkniveau.

Direct contact met onze recruiters

U heeft direct contact met de recruiters van Student Inhuren. De recruiters maken voor u de match met de juiste kandidaten.

Projectontwikkelaar inhuren

Welke bedrijven huren een data entry medewerker in?

Een data entry medewerker kan vrijwel door elk bedrijf ingehuurd worden, aangezien elke organisatie een eigen data heeft. In iedere denkbare werkomgeving is het van belang om deze data op een correcte wijze te verwerken en behandelen. Hierdoor kan de medewerker bij zowel profit als non-profit bedrijven aan de slag in de handel, facilitaire dienstverlening en commerciële dienstverlening.

Taken en verantwoordelijkheden data entry medewerker:

  • Invoeren van data;
  • Overzetten van gegevens;
  • Doorzoeken van database;
  • Verwerken van administratie;
  • Overweg kunnen met Excel en Acces;
  • Rapportage uitbrengen aan het management.