Data entry medewerker

Een data entry medewerker ondersteunt u bij de verwerking van belangrijke administratieve gegevens.

Offerte aanvragen

Direct studenten beschikbaar

Zoekt u per direct naar één of meerdere data entry medewerkers? Student Inhuren heeft op zeer korte termijn kandidaten beschikbaar.

Data entry medewerkers vanaf hbo niveau

U krijgt kandidaten voorgesteld die beschikken over minimaal een hbo/universitair werk- en denkniveau.

Direct contact met onze recruiters

U heeft direct contact met de recruiters van Student Inhuren. De recruiters maken voor u de match met de juiste kandidaten.

Uw
plan van aanpak

Zelf werven

Plaats je vacature op Student Inhuren en volg getalenteerde kandidaten zelf op.

Laten werven

Besteed de werving aan ons uit. Wij zorgen voor een getalenteerde kandidaat en de uitbetaling hiervan.

Direct kandidaten
Beschikbaar

In de meeste gevallen kan Student Inhuren snel schakelen om op korte termijn personeel te leveren. Wij streven ernaar om binnen een week één of meerdere kandidaten voor te stellen. Laat de specialist weten binnen welke termijn u personeel nodig heeft en wij gaan ons uiterste best voor u doen!

  • Alle velden met een * zijn verplichte invulvelden. Een uitgebreide beschrijving is niet verplicht.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Een data entry medewerker inhuren

We leven in de tijd van de zogenaamde ”big data”. Dat betekent dat grote hoeveelheden informatie ons dagelijks leven zijn gaan beïnvloeden. De verwerking van data is daarbij van groot belang. Een goede data entry medewerker inhuren voor de gegevensverwerking van uw onderneming is hierbij van groot belang. Onze kandidaten zijn bij uitstek geschikt voor dit soort vacatures. Veel van de kandidaten van Student Inhuren zijn namelijk vaak op zoek naar administratieve bijbanen. Een bijbaan als data entry medewerker waarbij het verwerken van administratieve gegevens de kern is, wordt vaak als erg interessant beschouwd door een student.

Snelle verwerking

De snelle verwerking van gegevens is belangrijk om snel een duidelijk inzicht te krijgen in de cijfers en status van uw onderneming. Een data entry medewerker is hiervoor bij uitstek geschikt. U kunt bij Student Inhuren een data entry medewerker inhuren op flexibele basis. Wij zetten een student of starter als data entry medewerker in op de momenten waarop u die nodig heeft. Daarbij kunt u ook uw data entry medewerkers laten payrollen via de payrollservice van Student Inhuren.

 

Contact 06 - 27181445
Klantenvertellen Student Inhuren - 8.5

De beste studenten

Student Inhuren heeft als doel om studenten naast hun opleiding ervaring op te laten doen in de praktijk. Alleen de beste studenten komen in aanmerking om te werken bij de klanten van Student Inhuren. Dat betekent dat wij studenten (high potentials) alleen maar inzetten wanneer ze ook daadwerkelijk een aanwinst zijn voor uw organisatie. Wilt u weten wat de mogelijkheden zijn of wat u betaalt voor onze data entry medewerkers? Vraag dan direct een offerte aan.

Contact 06 - 27181445

Deze bedrijven gingen u voor

KRO-NCRV
NEN
Hartstichting
KRO-NCRV
NEN
Hartstichting
Walter Ketting
UTS ABBINK

Ze denken heel goed met je mee

"Student-inhuren.nl is succesvol in het leveren van gemotiveerde mensen die gaan voor het resultaat. Het is een prima uitzendbureau die zich houdt aan de gemaakte afspraken. De samenwerking met Inhuren.com is goed, ook denken zij mee wat erg positief is."

Ton Vis
GSA Facilitaire diensten

Kwalitatief goed personeel!

"Wij zijn erg tevreden met Student-inhuren.nl, zij leveren kwalitatief goed personeel. Zij kunnen ad-hoc personeel leveren wat bij ons vaak voorkomt, nee komt niet voor in hun woordenboek. Wij zijn een 24-uurs bedrijf, 7 dagen per week beschikbaar en Inhuren helpt ons altijd als wij het hun vragen."

Veelgestelde vragen
over Data entry medewerker inhuren

Voor welke werkzaamheden kan ik een data entry medewerker nog meer inhuren?

Wij hebben op korte termijn meerdere data entry medewerkers nodig. Is dat mogelijk?

Wat kost het inhuren van een data entry medewerker?

Is Student inhuren een online uitzendbureau?

Wat als een medewerker niet naar behoren functioneert?