Reachtruckchauffeur

Student Inhuren helpt u bij uw zoektocht naar een gekwalificeerde reachtruckchauffeur voor uw logistieke activiteiten.

Offerte aanvragen

Direct contact met een recruiter

Zodra u een aanvraag heeft gedaan bij Student Inhuren gaat één van onze recruiters aan de slag om voor u geschikte kandidaten te vinden.

Meerdere inhuuropties

Via Student Inhuren kunt u op verschillende manieren medewerkers in dienst nemen. U heeft de mogelijkheid om een vacature te plaatsen en de werving en selectie zelf te doen. Daarnaast kunt u ervoor kiezen een medewerker aan te nemen op uitzend- of detacheringsbasis, of via werving & selectie.

Geen werkgeversrisico's

Reachtruckchauffeurs huurt u op tijdelijke basis in zonder werkgeversrisico’s. Deze draagt Student Inhuren volledig.

Uw
plan van aanpak

Zelf werven

Plaats uw vacature op Student Inhuren en volg getalenteerde kandidaten zelf op.

Laten werven

Besteed de werving aan ons uit. Wij zorgen voor een getalenteerde kandidaat en nemen eventueel de uitbetaling hiervan ook voor onze rekening.

Direct kandidaten
Beschikbaar

Heeft u op korte termijn een reachtruckchauffeur nodig? In de meeste gevallen kunnen wij u al binnen een week een voorstel doen voor een geschikte kandidaat. Zeker wanneer u iemand binnen de Randstad zoekt, is snel schakelen mogelijk. Wanneer het een functie betreft in een andere regio, kan het iets langer duren voordat wij een geschikt profiel gevonden hebben. Geef uw wensen en voorkeuren aan bij de specialist, zodat wij u zo snel mogelijk een voorstel kunnen doen.

  • Alle velden met een * zijn verplichte invulvelden. Een uitgebreide beschrijving is niet verplicht.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Reachtruckchauffeur inhuren

Een reachtruckchauffeur is verantwoordelijk voor het verplaatsen en stapelen van zware goederen door middel van een ‘reachtruck’. Dit is een compacte heftruck die ideaal is voor kleine ruimtes met weinig ruimte om te manoeuvreren. Er zit een hoog uitschuifbare 'mast' op. Ideaal dus voor magazijnen met hoge stellingen. Verder is de reachtruckchauffeur verantwoordelijk voor diverse logistieke taken, zoals het laden en lossen van goederen, producten ontvangen en controleren, voorraden beheren en orders voorbereiden. Het is belangrijk dat deze medewerker in het bezit is van een reachtruckcertificaat. Daarnaast is een goede reactiesnelheid, nauwkeurig werken, flexibiliteit en een goed inschattingsvermogen van belang bij het uitvoeren van deze functie. Indien u nog specifieke eisen heeft, bespreek dit dan altijd met de recruiter van Student Inhuren. Wij gaan dan graag voor u op zoek naar een gekwalificeerde medewerker.

 

Contact 06 - 27181445
Klantenvertellen Student Inhuren - 8.5

Over Student Inhuren

Student Inhuren helpt uw bedrijf in de zoektocht naar een reachtruckchauffeur. Het aantal uur dat u iemand in wilt huren, is helemaal flexibel. Wij hebben kandidaten voor parttime banen, maar ook fulltime krachten of oproepkrachten zijn beschikbaar. U kunt een reachtruckchauffeur inhuren voor vaste of wisselende diensten, voor korte of langere periodes of voor een eenmalige opdracht. Student Inhuren blijft officieel de werkgever, waardoor wij alle werkgeversrisico's dragen.

Chauffeur pagina's

Bent u opzoek naar een bepaald soort chauffeur? Student Inhuren kan meerdere soorten chauffeurs inzetten:

Contact 06 - 27181445

Deze bedrijven gingen u voor

KRO-NCRV
NEN
Hartstichting
KRO-NCRV
NEN
Hartstichting
Walter Ketting
UTS ABBINK

Ze denken heel goed met je mee

"Student-inhuren.nl is succesvol in het leveren van gemotiveerde mensen die gaan voor het resultaat. Het is een prima uitzendbureau die zich houdt aan de gemaakte afspraken. De samenwerking met Inhuren.com is goed, ook denken zij mee wat erg positief is."

Ton Vis
GSA Facilitaire diensten

Kwalitatief goed personeel!

"Wij zijn erg tevreden met Student-inhuren.nl, zij leveren kwalitatief goed personeel. Zij kunnen ad-hoc personeel leveren wat bij ons vaak voorkomt, nee komt niet voor in hun woordenboek. Wij zijn een 24-uurs bedrijf, 7 dagen per week beschikbaar en Inhuren helpt ons altijd als wij het hun vragen."

Veelgestelde vragen
over Reachtruckchauffeur inhuren

Voor welke werkzaamheden kan ik een reachtruckchauffeur inhuren?

Heeft Student inhuren per direct een reachtruckchauffeur beschikbaar?

Is Student Inhuren een online uitzendbureau?

Hoe gaat Student Inhuren te werk?

Wat kost het inhuren van een reachtruckchauffeur?