Heftruckchauffeur inhuren

Zoekt u studenten die u als heftruckchauffeur kunt inhuren? Student Inhuren beschikt over een grote pool aan geschikte kandidaten.

Offerte aanvragen

Ervaren heftruckchauffeurs

Bij Student Inhuren werken wij met ervaren heftruckchauffeurs. Kandidaten van Student Inhuren bezitten over de benodigde certificaten en competenties.

Binnen een week kandidaten voorgesteld

Na akkoord gaan wij direct en geheel vrijblijvend op zoek naar kandidaten. Voor iedere vacature proberen wij zo snel mogelijk geschikte kandidaten voor te stellen.

Getalenteerde kandidaten

De dienstverlening van Student Inhuren is gericht op het vinden van getalenteerde medewerkers. Door onze ervaring kunnen wij u snel helpen bij het invullen van de vacature.

Uw
plan van aanpak

Zelf werven

Plaats uw vacature op Student Inhuren en volg getalenteerde kandidaten zelf op.

Werving uitbesteden

Besteed de werving aan ons uit. Wij zorgen voor een getalenteerde kandidaat en, indien gewenst, de uitbetaling hiervan.

Direct kandidaten
Beschikbaar

Heeft u op korte termijn heftruckchauffeurs nodig? In de meeste gevallen kunnen wij u al binnen een week een voorstel doen voor een geschikte kandidaat. Geef uw wensen en voorkeuren aan bij de specialist zodat wij snel voor u aan de slag kunnen.

  • Alle velden met een * zijn verplichte invulvelden. Een uitgebreide beschrijving is niet verplicht.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Heftruckchauffeur

Onze student-heftruckchauffeurs hebben veiligheid, nauwkeurigheid en stressbestendigheid hoog in het vaandel staan. Zij beschikken uiteraard over een geldig heftruckcertificaat en zij brengen werkervaring mee. De heftruckchauffeurs zijn gewend om in magazijnen te werken, maar bijvoorbeeld ook bij de op- en afbouw van evenementen. Zij zorgen ervoor dat het materiaal binnen de tijd op de juiste plek ligt.

Wat kost een student-heftruckchauffeur?

Voor een student met ervaring als heftruckchauffeur kunt u rekening houden met een uurtarief van gemiddeld € 25,- tot € 30,-. Het exacte tarief hangt onder andere af van de leeftijd van de student, het aantal heftruckchauffeurs dat u nodig heeft en de ervaring van de kandidaten. Voor verdere vragen over het tarief kunt u het beste vrijblijvend contact met ons opnemen

Welke bedrijven huren een heftruckchauffeur in?

Een heftruckchauffeur is werkzaam binnen de logistiek of transport. In de meeste gevallen is een heftruckchauffeur werkzaam binnen een magazijn, loods of distributiecentrum. Het kan ook zijn dat een heftruckchauffeur wordt ingehuurd door havenbedrijven.

Chauffeur pagina's

Bent u opzoek naar een bepaald soort chauffeur? Student Inhuren kan meerdere soorten chauffeurs inzetten:

 

Contact 06 - 27181445
Klantenvertellen Student Inhuren - 8.5

Poolmanagement

Bent u op zoek naar meerdere heftruckchauffeurs? Dan helpen wij u graag aan een team van student-heftruckchauffeurs. Wanneer u met regelmaat heftruckchauffeurs nodig hebt, kan het een uitstekende oplossing zijn om met een flexibele pool van heftruckchauffeurs te werken. Wij verzorgen deze pool voor u. Zo heeft u geen omkijken meer naar het regelen van extra krachten wanneer dit nodig is. Ziekte, piektijden, uitval van vaste medewerkers; al deze problemen worden opgelost door onze flexibele studenten. U kunt erop rekenen dat steeds dezelfde student-heftruckchauffeurs voor u klaarstaan. De studenten hoeft u daarna ook niet meer in te werken.

De voordelen van een heftruckchauffeur van student inhuren voor u op een rij

Ervaren heftruckchauffeurs

Via Student Inhuren werken wij met ervaren heftruckchauffeurs. De heftruckchauffeurs van Student Inhuren bezitten over de benodigde certificaten en competenties. En hebben genoeg ervaring om meteen aan de slag te kunnen gaan.

Binnen een week kandidaten voorgesteld

Na akkoord gaan wij direct en geheel vrijblijvend op zoek naar kandidaten. Voor iedere vacature proberen wij zo snel als mogelijk geschikte kandidaten voor te stellen.

Getalenteerde kandidaten

Na akkoord gaan wij direct en geheel vrijblijvend op zoek naar kandidaten. Voor iedere vacature proberen wij zo snel als mogelijk geschikte kandidaten voor te stellen.

Contact 06 - 27181445

Deze bedrijven gingen u voor

KRO-NCRV
NEN
Hartstichting
KRO-NCRV
NEN
Hartstichting
Walter Ketting
UTS ABBINK

Ze denken heel goed met je mee

"Student-inhuren.nl is succesvol in het leveren van gemotiveerde mensen die gaan voor het resultaat. Het is een prima uitzendbureau die zich houdt aan de gemaakte afspraken. De samenwerking met Inhuren.com is goed, ook denken zij mee wat erg positief is."

Ton Vis
GSA Facilitaire diensten

Kwalitatief goed personeel!

"Wij zijn erg tevreden met Student-inhuren.nl, zij leveren kwalitatief goed personeel. Zij kunnen ad-hoc personeel leveren wat bij ons vaak voorkomt, nee komt niet voor in hun woordenboek. Wij zijn een 24-uurs bedrijf, 7 dagen per week beschikbaar en Inhuren helpt ons altijd als wij het hun vragen."

Veelgestelde vragen
over Heftruckchauffeur inhuren inhuren

Hoe gaat student-inhuren te werk?

Op basis van welke cao gaan de heftruckchauffeurs die wij inhuren aan het werk?

Heeft student inhuren overal in Nederland heftruckchauffeurs beschikbaar?

Heeft student inhuren op korte termijn heftruckchauffeurs beschikbaar?

Is Student inhuren een online uitzendbureau?