Receptioniste inhuren

Wilt u een receptioniste inhuren? Bekijk hieronder de mogelijkheden of bel direct voor tarieven.

Offerte aanvragen

Direct contact met een recruiter.

Nadat u een aanvraag heeft gedaan bij Student Inhuren gaat één van onze recruiters direct aan de slag om voor u geschikte kandidaten te vinden.

U loopt geen werkgeversrisico’s.

Misschien het grootste voordeel is dat u tijdelijk personeel tot uw beschikking heeft zonder alle contractuele verplichtingen naar de werknemers. Dit verloopt namelijk via Student Inhuren.

Digitaal en door heel Nederland.

Student Inhuren kenmerkt zich door het feit dat wij volledig digitaal te werk gaan. Dat heeft als voordeel dat u snel personeel kunt inhuren door heel Nederland.

Uw
plan van aanpak

Zelf werven

Plaats je vacature op Student Inhuren en volg getalenteerde kandidaten zelf op.

Werving uitbesteden

Besteed de werving aan ons uit. Wij zorgen voor een getalenteerde kandidaat en de uitbetaling hiervan.

Direct kandidaten
Beschikbaar

In de meeste gevallen kan Student Inhuren snel schakelen om op korte termijn personeel te leveren. Wij streven ernaar om binnen een week één of meerdere kandidaten voor te stellen. Laat de specialist weten binnen welke termijn u personeel nodig heeft en wij gaan ons uiterste best voor u doen!

  • Alle velden met een * zijn verplichte invulvelden. Een uitgebreide beschrijving is niet verplicht.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Een receptioniste inhuren

Student Inhuren biedt op flexibele basis receptionisten, gastvrouwengastheren en front office medewerkers aan. Wij kunnen u direct helpen bij het op korte termijn een receptioniste inhuren. Door uw aanvraag, de werktijden en vereisten door te geven kunnen onze planners u direct voorstellen aan een aantal geschikte receptionisten. Wij screenen receptionisten onder andere op communicatieve vaardigheden, gastvrijheid en professionaliteit.

 

Voor wie werken wij?

Student Inhuren werkt voor bedrijven en overheden die op flexibele basis personeel voor de receptie nodig hebben. Dit kan in het geval van tijdelijke uitval zijn of wanneer er voor langere tijd een vacature open is gekomen. Wanneer u een aanvraag doet en akkoord gaat met de voorwaarden zal er snel geschakeld worden.

 

Contact 06 - 27181445
Klantenvertellen Student Inhuren - 8.5

Direct kandidaten beschikbaar

In de meeste gevallen heeft Student Inhuren direct kandidaten beschikbaar. Voornamelijk in de Randstad kan er snel geschakeld worden. In andere regio’s kan het wel eens iets langer duren omdat kandidaten dan minder voorhanden zijn. Heeft u specifieke eisen met betrekking tot receptionisten? Bespreek deze dan met onze collega’s zodat wij snel kunnen schakelen.

Contact 06 - 27181445

Deze bedrijven gingen u voor

KRO-NCRV
NEN
Hartstichting
KRO-NCRV
NEN
Hartstichting
Walter Ketting
UTS ABBINK

Ze denken heel goed met je mee

"Student-inhuren.nl is succesvol in het leveren van gemotiveerde mensen die gaan voor het resultaat. Het is een prima uitzendbureau die zich houdt aan de gemaakte afspraken. De samenwerking met Inhuren.com is goed, ook denken zij mee wat erg positief is."

Ton Vis
GSA Facilitaire diensten

Kwalitatief goed personeel!

"Wij zijn erg tevreden met Student-inhuren.nl, zij leveren kwalitatief goed personeel. Zij kunnen ad-hoc personeel leveren wat bij ons vaak voorkomt, nee komt niet voor in hun woordenboek. Wij zijn een 24-uurs bedrijf, 7 dagen per week beschikbaar en Inhuren helpt ons altijd als wij het hun vragen."

Veelgestelde vragen
over Receptioniste inhuren inhuren

Voor welke werkzaamheden kan ik een receptioniste inhuren?

Wat als ik een Engelstalige of internationale receptioniste nodig heb?

Heeft Student inhuren per direct een receptioniste beschikbaar?

Wat kost het inhuren van een receptioniste?

Is een account op student-inhuren.nl gratis?