Monteur

Stel uw eigen pool op met gemotiveerde student monteurs!

Offerte aanvragen

(Assistent) monteurs met VCA

Al onze logistieke en transport medewerkers bezitten een VCA certificaat. Dit betekent dat alle kandidaten veilig aan de slag kunnen voor u!

Getalenteerde kandidaten op korte termijn

Student Inhuren beschikt over een grote pool van studenten, young professionals en ervaren monteurs. Wij streven ernaar om binnen een week geschikte kandidaten aan u voor te stellen.

Geen werkgeversrisico's

Student Inhuren gaat nadat u een aanvraag heeft ingediend direct aan de slag voor u! Bij ons kunt monteurs inhuren zonder enige werkgeversrisico's.

Uw
plan van aanpak

Direct een opdracht plaatsen

Maak een account aan en plaats direct je klus online. Geschikte studenten kunnen dan reageren op de klus.

Offerte aanvragen

Wil je graag meer informatie ontvangen? Vraag een offerte aan zodat wij spoedig contact kunnen opnemen en alle mogelijkheden kunnen bespreken

Direct kandidaten
Beschikbaar

In de meeste gevallen kan Student Inhuren snel schakelen om op korte termijn personeel te leveren. Wij streven ernaar om binnen een week één of meerdere kandidaten voor te stellen. Laat de specialist weten binnen welke termijn u personeel nodig heeft en wij gaan ons uiterste best voor u doen!

  • Alle velden met een * zijn verplichte invulvelden. Een uitgebreide beschrijving is niet verplicht.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wat kost een student monteur?

Afhankelijk van de specialisatie van de monteur, betaalt u gemiddeld tussen de € 25,- en € 32,- per uur. Het exacte tarief hangt daarnaast ook af van de leeftijd van de student, het aantal monteurs dat u nodig heeft en de ervaring van de kandidaten. Wilt u het precieze tarief weten voor uw aanvraag? Dan kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen.

Wat levert het inhuren van een student monteur u op?

Het inhuren van een student monteur levert u in korte tijd een gespecialiseerde kandidaat op.  U heeft daarbij geen omkijken naar het inhuurproces. Dat wordt namelijk voor u uit handen genomen. Die uitbesteding brengt een mooi voordeel met zich mee; u betaalt niets aan het voorgesteld krijgen van geschikte profielen. U gaat pas betalen vanaf het moment dat u een student monteur inhuurt.

Dit mag u van een student monteur verwachten

Alle student monteurs beschikken over werkervaring en minimaal een mbo werk- en denkniveau. Afhankelijk van wat de specialisatie is, hebben de monteurs de juiste vakdiploma’s en/of certificaten behaald. Zij werken allemaal veilig en beschikken bijvoorbeeld over een VCA, werkbroek en werkschoenen. Onder onze student monteurs bevinden zich onder meer specialisten op ICT-gebied, machine monteurs en installatie monteurs.

 

Contact 06 - 27181445
Klantenvertellen Student Inhuren - 8.5

Monteursteam met studenten inhuren?

Zoekt u niet één, maar meerdere monteurs? Huur dan een team in! U kunt uw wensen op het gebied van specialisatie en werkervaring aan ons doorgeven. Wij zorgen dan dat u op het juiste aantal student monteurs kunt rekenen. Goed om te weten is dat wij onze student monteurs niet bij particulieren inzetten, maar alleen voor organisaties.

Stel uw eigen pool van student monteurs op

Heeft uw organisatie geregeld extra inzet van monteurs nodig? En wilt u in rustige tijden nergens aan vastzitten? Dan kunt u gebruik maken van onze poolmanagementservice. U geeft door wanneer en hoeveel monteurs u nodig heeft, wij zorgen dat u ervaren medewerkers krijgt. Omdat deze student monteurs al ervaren zijn hoeft u niet meer in te werken. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact op met ons.

Contact 06 - 27181445

Deze bedrijven gingen u voor

KRO-NCRV
NEN
Hartstichting
KRO-NCRV
NEN
Hartstichting
Walter Ketting
UTS ABBINK

Ze denken heel goed met je mee

"Student-inhuren.nl is succesvol in het leveren van gemotiveerde mensen die gaan voor het resultaat. Het is een prima uitzendbureau die zich houdt aan de gemaakte afspraken. De samenwerking met Inhuren.com is goed, ook denken zij mee wat erg positief is."

Ton Vis
GSA Facilitaire diensten

Kwalitatief goed personeel!

"Wij zijn erg tevreden met Student-inhuren.nl, zij leveren kwalitatief goed personeel. Zij kunnen ad-hoc personeel leveren wat bij ons vaak voorkomt, nee komt niet voor in hun woordenboek. Wij zijn een 24-uurs bedrijf, 7 dagen per week beschikbaar en Inhuren helpt ons altijd als wij het hun vragen."

Veelgestelde vragen
over Monteur inhuren

Wat voor monteurs kan ik inhuren via student inhuren?

Via welke cao kan ik de monteur inhuren?

Beschikt de monteur over eigen gereedschap?

Beschikt een monteur over een VCA en een rijbewijs?

Kan ik een monteur ook voor een tijdelijk project inhuren?