Bijrijder inhuren

Een bijrijder nodig als ondersteuning voor uw transport? Bekijk hier het aanbod.

Offerte aanvragen

Bijrijder inhuren

Een bijrijder is vaak een verhuizer, sjouwer of logistiek medewerker die meerijdt met een vrachtwagenchauffeur naar opdrachtgevers. Bijrijders worden veel ingezet in de logistiek en transport. Zo rijden er veel bedrijven rond voor het afleveren van bijvoorbeeld witgoed. Een bijrijder heeft dan de taak om te ondersteunen bij het laden, lossen, afleveren en installeren van het witgoed. Met een bijrijder kan ook worden gedoeld op een verhuizer die meerijdt met de vrachtwagen naar verhuizingen.

Een bijrijder via Student Inhuren

Student Inhuren is voornamelijk gespecialiseerd in de logistiek. Door heel Nederland werken wij voor grote distributiecentra, verhuisbedrijven, logistiek dienstverleners, logistieke platformen, bezorgservices en autoverhuurbedrijven. Door deze ervaring hebben wij een groot team van planners die een pool met bijrijders tot hun beschikking hebben. De planners van Student Inhuren kijken samen met u naar de planning, werkzaamheden en vereisten. Op basis daarvan selecteren de planners van Student Inhuren de best beschikbare medewerkers uit de pool.

Offerte aanvragen

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Onze specialist

Voordelen bijrijders via Student Inhuren:

Bijrijders inhuren door heel Nederland!

Onze recruiters hebben veel ervaring en contacten in de logistieke- en transportbranche. Hierdoor is het mogelijk om op korte termijn hard werkende bijrijders in te huren.

Poolmanagement

Bij poolmanagement wordt er een lijst gemaakt van alle mogelijke werknemers die geschikt zijn voor bepaalde werkzaamheden binnen een bedrijf. Het bedrijf zelf kan bepalen welke werknemers en werknemers er niet op de lijst mogen staan.

Bespreek de vacature met onze recruiters

Bespreek vrijblijvend de vacature met de recruiters van Student Inhuren. Wij geven u zo nodig advies over de werving- en selectie van kandidaten.

Digitaal Platform

Heeft u per direct bijrijders nodig? Via het platform van Student Inhuren kunt u eenvoudig opdrachten plaatsen en bijrijders inhuren. De urenverwerking en facturatie verloopt verder volledig digitaal. Mocht u hier interesse in hebben dan kunt u vrijblijvend een aanvraag doen via deze pagina. Na een korte keuring van Student Inhuren wordt bepaald of u voor het logistieke inhuur platform van Student Inhuren in aanmerking komt.

Taken en verantwoordelijkheden bijrijder:

  • Meerijden bij transport van witgoed, meubels en goederen;
  • Het zorgvuldig omgaan met dure apparatuur zoals witgoed, meubels of zware elektronica;
  • Het efficiënt indelen van de wagen;
  • Het correct afleveren van goederen die niet door de chauffeur alleen kunnen worden afgeleverd;
  • Het organiseren van de planning en route;
  • Werken met pompwagen en/of reachtruck.