Bijrijder inhuren

Een bijrijder nodig als ondersteuning voor uw transport? Bekijk hier het aanbod.

Offerte aanvragen

Een bijrijder inhuren

Een bijrijder is vaak een verhuizer of sjouwer die meerijdt met een vrachtwagenchauffeur naar opdrachtgevers. Student Inhuren beschikt over een team van planners die een grote pool met bijrijders tot hun beschikking heeft. De planners van Student Inhuren kijken samen met u naar de planning en vereisten. Op basis daarvan worden de meest geschikte kandidaten uit de pool geselecteerd.

Voor wie werken wij?

Door heel Nederland levert Student Inhuren bijrijders aan grote logistieke dienstverleners zoals distributiecentra, verhuisbedrijven, bezorgservices en autoverhuurbedrijven. Onze bijrijders zijn flexibel inzetbaar en zijn voor zowel een korte als een langere periode beschikbaar. Heeft u bijvoorbeeld eenmalig een bijrijder nodig ter ondersteuning van het leveren van goederen? Onze flexibele bijrijders staan voor u klaar.

Direct kandidaten beschikbaar

Student Inhuren begrijpt dat een bijrijder vaak op korte termijn nodig is. Dankzij onze grote pool is er bijna altijd wel een geschikte bijrijder die we voor uw bedrijf kunnen inzetten. Hierdoor kunt u in de meeste gevallen al binnen een week voorzien zijn van een medewerker. Wij kunnen vooral voor bedrijven binnen de Randstad snel schakelen. Heeft u een bijrijder in een ander gebied nodig? Dan kan het zijn dat het iets langer duurt voordat we u een voorstel kunnen doen. Bespreek uw wensen met de specialist en hij zal de mogelijkheden direct met u doornemen.

Offerte aanvragen

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Onze specialist

Voordelen bijrijders via Student Inhuren:

Bijrijders inhuren door heel Nederland!

Onze recruiters hebben veel ervaring en contacten in de logistieke- en transportbranche. Hierdoor is het mogelijk om op korte termijn hard werkende bijrijders in te huren.

Poolmanagement

Bij poolmanagement wordt er een lijst gemaakt van alle mogelijke werknemers die geschikt zijn voor bepaalde werkzaamheden binnen een bedrijf. Het bedrijf zelf kan bepalen welke werknemers en werknemers er niet op de lijst mogen staan.

Bespreek de vacature met onze recruiters

Bespreek vrijblijvend de vacature met de recruiters van Student Inhuren. Wij geven u zo nodig advies over de werving- en selectie van kandidaten.

Welke bedrijven huren een bijrijder in?

Een bijrijder is meestal werkzaam bij een logistiek- of transportbedrijf. Tegenwoordig wordt een bijrijder voornamelijk ingehuurd door verhuisbedrijven of meubelbedrijven, aangezien zij zware goederen moeten afleveren of verhuizen voor een klant. Dit is zwaar werk, waardoor een bijrijder nodig is om de goederen te laden en te lossen. Het kan ook zijn dat een bijrijder in dienst is bij bijvoorbeeld een witgoedbedrijf of meubelzaak die hun producten zelf bezorgt bij de consument.

Taken en verantwoordelijkheden bijrijder:

  • Het efficiënt indelen van de wagen;
  • Het organiseren van de planning en route;
  • Werken met pompwagen en/of reachtruck;
  • Meerijden bij transport van witgoed, meubels en goederen;
  • Het zorgvuldig omgaan met dure apparatuur zoals witgoed, meubels of zware elektronica;
  • Het correct afleveren van goederen die niet door de chauffeur alleen kunnen worden afgeleverd.