Bijrijder inhuren

Een bijrijder nodig als ondersteuning voor uw transport? Bekijk hier het aanbod.

Offerte aanvragen

Bijrijders inhuren door heel Nederland!

Onze recruiters hebben veel ervaring en contacten in de logistieke- en transportbranche. Hierdoor is het mogelijk om op korte termijn hard werkende bijrijders in te huren.

Poolmanagement

Bij poolmanagement wordt er een lijst gemaakt van alle mogelijke werknemers die geschikt zijn voor bepaalde werkzaamheden binnen een bedrijf. Het bedrijf zelf kan bepalen welke werknemers en werknemers er niet op de lijst mogen staan.

Bespreek de vacature met onze recruiters

Bespreek vrijblijvend de vacature met de recruiters van Student Inhuren. Wij geven u zo nodig advies over de werving- en selectie van kandidaten.

Uw
plan van aanpak

Zelf werven

Plaats je vacature op Student Inhuren en volg getalenteerde kandidaten zelf op.

Werving uitbesteden

Besteed de werving aan ons uit. Wij zorgen voor een getalenteerde kandidaat en de uitbetaling hiervan.

Direct kandidaten
Beschikbaar

In de meeste gevallen kan Student Inhuren snel schakelen om op korte termijn personeel te leveren. Wij streven ernaar om binnen een week één of meerdere kandidaten voor te stellen. Laat de specialist weten binnen welke termijn u personeel nodig heeft en wij gaan ons uiterste best voor u doen!

  • Alle velden met een * zijn verplichte invulvelden. Een uitgebreide beschrijving is niet verplicht.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Een bijrijder inhuren

Een bijrijder is vaak een verhuizer of sjouwer die meerijdt met een vrachtwagenchauffeur naar opdrachtgevers. Student Inhuren beschikt over een team van planners die een grote pool met bijrijders tot hun beschikking heeft. De planners van Student Inhuren kijken samen met u naar de planning en vereisten. Op basis daarvan worden de meest geschikte kandidaten uit de pool geselecteerd.

Voor wie werken wij?

Door heel Nederland levert Student Inhuren bijrijders aan grote logistieke dienstverleners zoals distributiecentra, verhuisbedrijven, bezorgservices en autoverhuurbedrijven. Onze bijrijders zijn flexibel inzetbaar en zijn voor zowel een korte als een langere periode beschikbaar. Heeft u bijvoorbeeld eenmalig een bijrijder nodig ter ondersteuning van het leveren van goederen? Onze flexibele bijrijders staan voor u klaar.

 

Contact 06 - 27181445
Klantenvertellen Student Inhuren - 8.5

Direct kandidaten beschikbaar

Student Inhuren begrijpt dat een bijrijder vaak op korte termijn nodig is. Dankzij onze grote pool is er bijna altijd wel een geschikte bijrijder die we voor uw bedrijf kunnen inzetten. Hierdoor kunt u in de meeste gevallen al binnen een week voorzien zijn van een medewerker. Wij kunnen vooral voor bedrijven binnen de Randstad snel schakelen. Heeft u een bijrijder in een ander gebied nodig? Dan kan het zijn dat het iets langer duurt voordat we u een voorstel kunnen doen. Bespreek uw wensen met de specialist en hij zal de mogelijkheden direct met u doornemen.

Contact 06 - 27181445

Deze bedrijven gingen u voor

KRO-NCRV
NEN
Hartstichting
KRO-NCRV
NEN
Hartstichting
Walter Ketting
UTS ABBINK

Ze denken heel goed met je mee

"Student-inhuren.nl is succesvol in het leveren van gemotiveerde mensen die gaan voor het resultaat. Het is een prima uitzendbureau die zich houdt aan de gemaakte afspraken. De samenwerking met Inhuren.com is goed, ook denken zij mee wat erg positief is."

Ton Vis
GSA Facilitaire diensten

Kwalitatief goed personeel!

"Wij zijn erg tevreden met Student-inhuren.nl, zij leveren kwalitatief goed personeel. Zij kunnen ad-hoc personeel leveren wat bij ons vaak voorkomt, nee komt niet voor in hun woordenboek. Wij zijn een 24-uurs bedrijf, 7 dagen per week beschikbaar en Inhuren helpt ons altijd als wij het hun vragen."

Veelgestelde vragen
over Bijrijder inhuren inhuren

Voor welke werkzaamheden kan ik een bijrijder nog meer inhuren inhuren?

Wij hebben op korte termijn meerdere bijrijders nodig. Is dat mogelijk?

Ik heb een bijrijder nodig die zware dingen kan sjouwen. Is dat mogelijk?

Is Student inhuren een online uitzendbureau?

Is een account op student-inhuren.nl gratis?