Pakketbezorger inhuren

Draait uw pakketservice overuren en wilt u een extra pakketbezorger inhuren? Bij Student Inhuren helpen wij u bij het vinden van een geschikte kandidaat.

Offerte aanvragen

Pakketbezorgers met eigen busjes

In ons netwerk hebben wij pakketbezorgers die in het bezit zijn van een rijbewijs en een VOG. Indien nodig, zorgen wij voor een pakketbezorger die in het bezit is van een geschikt busje.

Poolmanagement

Wanneer u op onregelmatige basis een pakketbezorger nodig heeft, kunnen wij voor u een pool aan medewerkers verzorgen. Zo bent u er zeker van dat u op ieder moment een bezorger beschikbaar heeft.

Bespreek de vacature met onze recruiters

Bespreek vrijblijvend de vacature met de recruiters van Student Inhuren. Wij adviseren u over de werving en selectie van kandidaten.

Uw
plan van aanpak

Zelf werven

Plaats uw vacature op Student Inhuren en volg getalenteerde kandidaten zelf op.

Werving uitbesteden

Besteed de werving aan ons uit. Wij zorgen voor een getalenteerde kandidaat en nemen eventueel de uitbetaling hiervan ook voor onze rekening.

Direct kandidaten
Beschikbaar

In de meeste gevallen kunnen wij bij Student Inhuren binnen een week één of meerdere kandidaten aan u voorstellen. Laat ons weten wat precies uw eisen en wensen zijn, dan gaan wij direct voor u aan de slag!

  • Alle velden met een * zijn verplichte invulvelden. Een uitgebreide beschrijving is niet verplicht.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Pakketbezorger inhuren

Een pakketbezorger zorgt ervoor dat alle pakketten tijdig worden afgeleverd en dat administratieve gegevens worden verwerkt. De kandidaten die wij aan u voorstellen, kunnen creatief omgaan met onverwachte situaties op de weg en kennen altijd de snelste route. Graag horen wij welke eisen u heeft voor uw pakketbezorger. Op basis daarvan, maken wij een vrijblijvend voorstel. U kunt u bijvoorbeeld een pakketbezorger inhuren die zelf in het bezit is van een auto of zelfs een busje, maar u kunt ook één van onze fietskoeriers inhuren.

Uw pakket in goede handen

U kunt er altijd vanuit gaan dat uw pakket, hoe breekbaar en belangrijk dat het ook is, bij onze werknemers in goede handen is. Via ons kunt u namelijk een pakketbezorger inhuren die in het bezit is van een VOG en al een goede staat van dienst heeft in zijn branche. Een pakketbezorger inhuren via ons uitzendbureau, betekent dat u niet vastzit aan een personeelscontract. Of het nu gaat om een eenmalige klus of een vacature voor een langere periode; u kunt altijd van de samenwerking afzien of hem voortijdig stopzetten. De werkgeversrisico’s zijn hierbij voor ons.

 

Contact 06 - 27181445
Klantenvertellen Student Inhuren - 8.5

Poolmanagement

Heeft u vaker extra pakketbezorgers nodig, dan kunt u via ons een pool aan medewerkers samenstellen. Hiermee heeft u altijd en overal een werknemer beschikbaar, zonder dat u contractuele verplichtingen heeft.

Chauffeurs

U kunt ook andere chauffeurs van Student Inhuren inzetten:

Contact 06 - 27181445

Deze bedrijven gingen u voor

KRO-NCRV
NEN
Hartstichting
KRO-NCRV
NEN
Hartstichting
Walter Ketting
UTS ABBINK

Ze denken heel goed met je mee

"Student-inhuren.nl is succesvol in het leveren van gemotiveerde mensen die gaan voor het resultaat. Het is een prima uitzendbureau die zich houdt aan de gemaakte afspraken. De samenwerking met Inhuren.com is goed, ook denken zij mee wat erg positief is."

Ton Vis
GSA Facilitaire diensten

Kwalitatief goed personeel!

"Wij zijn erg tevreden met Student-inhuren.nl, zij leveren kwalitatief goed personeel. Zij kunnen ad-hoc personeel leveren wat bij ons vaak voorkomt, nee komt niet voor in hun woordenboek. Wij zijn een 24-uurs bedrijf, 7 dagen per week beschikbaar en Inhuren helpt ons altijd als wij het hun vragen."

Veelgestelde vragen
over Pakketbezorger inhuren inhuren

Over welke rijbewijzen beschikken de pakketbezorgers?

Hoe kan ik mijn planning doorgeven?

Wat kost het inhuren van een pakketbezorger?

Heeft Student inhuren per direct een pakketbezorger beschikbaar?

Hoe gaat Student Inhuren te werk?