Pakketbezorger inhuren

Snel een boodschap laten bezorgen? Bij Student Inhuren kunt u voordelig een pakketbezorger inhuren.

Offerte aanvragen

Pakketbezorger inhuren

Een pakketbezorger zorgt ervoor dat alle pakketten tijdig worden afgeleverd en dat administratieve gegevens worden verwerkt. Daarnaast kan een pakketbezorger creatief omgaan met onverwachte situaties op de weg en weet hij of zij de snelste route. Afhankelijk van het soort pakketbezorger dat u zoekt, stellen wij een voordelig tarief aan u voor. Zo kunt u bijvoorbeeld een pakketbezorger inhuren die zelf in het bezit is van een auto of zelfs een busje, maar kunt u ook aanspraak maken op een van onze fietskoeriers.

Uw pakket in goede handen

Hoe dan ook kunt u er altijd vanuit gaan dat uw pakket, hoe breekbaar en belangrijk dat het ook is, bij ons in goede handen is. Via ons kunt u namelijk een pakketbezorger inhuren die in het bezit is van een VOG en al een flinke staat van dienst heeft in zijn branche. Een pakketbezorger inhuren via ons uitzendbureau betekent dat u niet vastzit aan een personeelscontract. Of het nu gaat om een eenmalige klus of een vacature voor een langere periode; u kunt altijd van de samenwerking afzien of hem voortijdig stopzetten. De werkgeversrisico’s zijn hierbij voor ons.

Poolmanagement

Heeft u vaker extra pakketbezorgers nodig, dan kunt u via ons een pool samenstellen. Hiermee kunt u altijd en overal aanspraak maken op krachten die u zelf heeft uitgekozen, zonder dat u contractuele verplichtingen aan hen heeft. Dat betekent dat u de samenwerking met de pakketbezorger per direct stop kan zetten.

Offerte aanvragen

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Onze specialist

De voordelen voor u op een rij

Pakketbezorgers met eigen busjes

Wij bieden pakketbezorgers aan die in het bezit is van een rijbewijs en een VOG. Daarbij zorgen wij ervoor dat wanneer het nodig is, de pakketbezorger in het bezit is van een geschikt busje.

Poolmanagement

Bij poolmanagement wordt er een lijst gemaakt van alle mogelijke werknemers die geschikt zijn voor bepaalde werkzaamheden binnen een bedrijf. Het bedrijf zelf kan bepalen welke werknemers en werknemers er niet op de lijst mogen staan.

Bespreek de vacature met onze recruiters

Bespreek vrijblijvend de vacature met de recruiters van Student Inhuren. Wij geven u zo nodig advies over de werving- en selectie van kandidaten.

Welke bedrijven huren een pakketbezorger in?

Pakketbezorgers worden ingehuurd door bedrijven die goederen en producten bezorgen aan de consument. Meestal wordt een pakketbezorger ingehuurd door een koeriersbedrijf zoals PostNL, UPS of DHL. Een pakketbezorger is daarbij werkzaam binnen zijn of haar eigen regio.

Taken en verantwoordelijkheden pakketbezorger:

  • Het tijdig afleveren van pakketen;
  • Het kiezen van de meest efficiënte route;
  • Het creatief omgaan met onverwachte situaties op de weg;
  • Beschikt over een rijbewijs en heeft ervaring in het verkeer;
  • Het verwerken van administratieve handelingen tijdens de levering van het pakket;
  • Is verzekerd voor eventuele schade en gaat verantwoordelijk om met alle zendingen.