Keukenpersoneel inhuren

Op zoek naar enthousiast en gemotiveerd keukenpersoneel?

Offerte aanvragen

Bespreek de vacature met onze recruiters.

Bespreek vrijblijvend de vacature met de recruiters van Student Inhuren. Wij geven u zo nodig advies over de werving- en selectie van kandidaten.

Krijg snel en voordelig kandidaten voorgesteld

Na akkoord gaan wij direct en geheel vrijblijvend op zoek naar kandidaten. Voor iedere vacature proberen wij zo snel als mogelijk geschikte kandidaten voor te stellen.

Inhuren zonder werkgeversrisico's

Inhuren zonder werkgeversrisico's Student Inhuren biedt u de mogelijkheid om zonder enige werkgeversrisico's snel en voordelig studenten of starters in te huren.

Uw
plan van aanpak

Zelf werven

Plaats je vacature op Student Inhuren en volg getalenteerde kandidaten zelf op.

Laten werven

Besteed de werving aan ons uit. Wij zorgen voor een getalenteerde kandidaat en de uitbetaling hiervan.

Direct kandidaten
Beschikbaar

In de meeste gevallen kan Student Inhuren snel schakelen om op korte termijn personeel te leveren. Wij streven ernaar om binnen een week één of meerdere kandidaten voor te stellen. Laat de specialist weten binnen welke termijn u personeel nodig heeft en wij gaan ons uiterste best voor u doen!

  • Alle velden met een * zijn verplichte invulvelden. Een uitgebreide beschrijving is niet verplicht.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Keukenpersoneel inhuren

Keukenpersoneel staat klaar om u te helpen met alle werkzaamheden die in de keuken moeten worden uitgevoerd. De keuken is vaak een hectische omgeving om in te werken en daarom is het erg belangrijk dat het personeel onder hoge druk kan werken. Het keukenpersoneel is onder andere verantwoordelijk voor het voorbereiden van gerechten, het schoonhouden van de keuken en het snijden van groenten. Daarnaast zorgt het keukenpersoneel er ook voor dat alle vaat wordt afgewassen. Bent u op zoek naar versterking in de keuken? Dan kan Student Inhuren ervoor zorgen dat er geschikte en ervaren kandidaten bij u terecht komen.

Over Student Inhuren

Wilt u ook het keukenproces in uw horecaonderneming optimaliseren? Dit kan door middel van het delegeren van taken aan het keukenpersoneel om zo de kok te ontlasten. Wat extra hulp is namelijk altijd handig. Doordat wij werken met studenten kunnen wij u maximale flexibiliteit bieden. Daarnaast worden onze kandidaten uiteraard ook geselecteerd op uitstraling en kwaliteit. Veel studenten hebben tevens al relevante werkervaring opgedaan in de horeca tijdens hun studietijd. Keukenpersoneel inhuren bij ons betekent dus dat zij nauwelijks getraind hoeven te worden en per direct inzetbaar zijn, dat scheelt een hoop tijd.

 

Contact 06 - 27181445
Klantenvertellen Student Inhuren - 8.5

Poolmanagement

Student Inhuren beschikt over een grote pool van geschikt keukenpersoneel. Door te werken met zo’n flexibele pool kunnen wij in iedere fase van drukte genoeg personeel voor u aanleveren, en kunnen wij tevens makkelijker voor u schakelen. Ook blijft een goede planning natuurlijk van cruciaal belang, waardoor wij gebruikmaken van onze eigen uitgebreide planningssystemen. Hierdoor kunnen we altijd en overal de ideale kandidaat voor u inplannen.

Contact 06 - 27181445

Deze bedrijven gingen u voor

KRO-NCRV
NEN
Hartstichting
KRO-NCRV
NEN
Hartstichting
Walter Ketting
UTS ABBINK

Ze denken heel goed met je mee

"Student-inhuren.nl is succesvol in het leveren van gemotiveerde mensen die gaan voor het resultaat. Het is een prima uitzendbureau die zich houdt aan de gemaakte afspraken. De samenwerking met Inhuren.com is goed, ook denken zij mee wat erg positief is."

Ton Vis
GSA Facilitaire diensten

Kwalitatief goed personeel!

"Wij zijn erg tevreden met Student-inhuren.nl, zij leveren kwalitatief goed personeel. Zij kunnen ad-hoc personeel leveren wat bij ons vaak voorkomt, nee komt niet voor in hun woordenboek. Wij zijn een 24-uurs bedrijf, 7 dagen per week beschikbaar en Inhuren helpt ons altijd als wij het hun vragen."

Veelgestelde vragen
over Keukenpersoneel inhuren inhuren

Wat zijn de tarieven voor het inhuren van keukenpersoneel?

Welke cao is van toepassing als ik keukenpersoneel inhuur?

Op welke termijn kan ik keukenpersoneel inhuren?

Heeft student inhuren overal keukenpersoneel beschikbaar?

Is een account op student-inhuren.nl gratis?