Keukenpersoneel inhuren

Op zoek naar enthousiast en gemotiveerd keukenpersoneel?

Offerte aanvragen

Keukenpersoneel inhuren

Keukenpersoneel staat klaar om u te helpen met alle werkzaamheden die in de keuken moeten worden uitgevoerd. De keuken is vaak een hectische omgeving om in te werken en daarom is het erg belangrijk dat het personeel onder hoge druk kan werken. Het keukenpersoneel is onder andere verantwoordelijk voor het voorbereiden van gerechten, het schoonhouden van de keuken en het snijden van groenten. Daarnaast zorgt het keukenpersoneel er ook voor dat alle vaat wordt afgewassen. Bent u op zoek naar versterking in de keuken? Dan kan Student Inhuren ervoor zorgen dat er geschikte en ervaren kandidaten bij u terecht komen.

Over Student Inhuren

Wilt u ook het keukenproces in uw horecaonderneming optimaliseren? Dit kan door middel van het delegeren van taken aan het keukenpersoneel om zo de kok te ontlasten. Wat extra hulp is namelijk altijd handig. Doordat wij werken met studenten kunnen wij u maximale flexibiliteit bieden. Daarnaast worden onze kandidaten uiteraard ook geselecteerd op uitstraling en kwaliteit. Veel studenten hebben tevens al relevante werkervaring opgedaan in de horeca tijdens hun studietijd. Keukenpersoneel inhuren bij ons betekent dus dat zij nauwelijks getraind hoeven te worden en per direct inzetbaar zijn, dat scheelt een hoop tijd.

Poolmanagement

Student Inhuren beschikt over een grote pool van geschikt keukenpersoneel. Door te werken met zo’n flexibele pool kunnen wij in iedere fase van drukte genoeg personeel voor u aanleveren, en kunnen wij tevens makkelijker voor u schakelen. Ook blijft een goede planning natuurlijk van cruciaal belang, waardoor wij gebruikmaken van onze eigen uitgebreide planningssystemen. Hierdoor kunnen we altijd en overal de ideale kandidaat voor u inplannen.

Offerte aanvragen

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Onze specialist

De voordelen voor u op een rij

Bespreek de vacature met onze recruiters

Bespreek vrijblijvend de vacature met de recruiters van Student Inhuren. Wij geven u zo nodig advies over de werving- en selectie van kandidaten.

Krijg snel en voordelig kandidaten voorgesteld

Na akkoord gaan wij direct en geheel vrijblijvend op zoek naar kandidaten. Voor iedere vacature proberen wij zo snel als mogelijk geschikte kandidaten voor te stellen.

Inhuren zonder werkgeversrisico's

Student Inhuren biedt u de mogelijkheid om zonder enige werkgeversrisico's snel en voordelig studenten of starters in te huren.

Welke bedrijven huren keukenpersoneel in?

Het meeste keukenpersoneel wordt ingehuurd door een horecaonderneming. Dit kan bijvoorbeeld een restaurant, bar of hotel zijn. Het kan echter ook zo zijn dat keukenpersoneel door andere soorten ondernemingen worden ingehuurd. Denk bijvoorbeeld aan een ziekenhuis of sportvereniging.

Taken en verantwoordelijkheden keukenpersoneel:

  • Het schoonhouden van de keuken;
  • Houdt contact met de manager en het andere personeel;
  • Zorgt ervoor dat alle gerechten op tijd worden geserveerd;
  • Het snijden van groenten, vlees en andere voedingsmiddelen;
  • Het aannemen van alle orders die in de keuken moeten worden bereid;
  • Het voorbereiden van gerechten en het klaarzetten van benodigde attributen in de keuken;
  • Zorgt ervoor dat alle vieze vaat vanuit het restaurant wordt aangenomen en zorgt dat alles weer schoon wordt gemaakt;