Magazijnmedewerker

Bent u op zoek naar gemotiveerde magazijnmedewerkers? Via Student Inhuren kunt op verschillende manieren magazijnmedewerkers inhuren.

Offerte aanvragen

Geef direct uw opdracht door!

U kunt direct uw opdracht of aanvraag doorgeven via het platform van Student Inhuren.

Magazijnmedewerkers door heel Nederland!

Student Inhuren heeft door heel Nederland per direct magazijnmedewerkers beschikbaar.

Geen werkgeversrisico's

Huurt u magazijnmedewerkers via Student Inhuren? Dan loopt u geen enkel werkgeversrisico.

Uw
plan van aanpak

Direct een opdracht plaatsen

Maak een account aan en plaats direct je klus online. Geschikte studenten kunnen dan reageren op de klus.

Offerte aanvragen

Wil je graag meer informatie ontvangen? Vraag een offerte aan zodat wij spoedig contact kunnen opnemen en alle mogelijkheden kunnen bespreken

Direct kandidaten
Beschikbaar

In de meeste gevallen kan Student Inhuren snel schakelen om op korte termijn personeel te leveren. Wij streven ernaar om binnen een week één of meerdere kandidaten voor te stellen. Laat de specialist weten binnen welke termijn u personeel nodig heeft en wij gaan ons uiterste best voor u doen!

  • Alle velden met een * zijn verplichte invulvelden. Een uitgebreide beschrijving is niet verplicht.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wat kost een student magazijnmedewerker?

Een student met werkervaring als magazijnmedewerker kost gemiddeld tussen de € 20,- en € 25,- per uur. Het exacte tarief hangt onder andere af van de leeftijd van de student, het aantal magazijnmedewerkers dat u nodig heeft en de ervaring van de kandidaten. Heeft u nog vragen over het tarief? Neemt u dan vrijblijvend contact met ons op.

Wat levert het inhuren van een student magazijnmedewerker u op?

Het inhuren van magazijnmedewerkers levert u gemotiveerde studenten op die van aanpakken weten. En dat zonder zorgen. Het gehele inhuur proces wordt namelijk voor u uit handen genomen. Die uitbesteding brengt een mooi voordeel met zich mee; u betaalt niets aan het voorgesteld krijgen van geschikte profielen. U gaat pas betalen vanaf het moment dat u een student magazijnmedewerker inhuurt.

Dit mag u van een student magazijnmedewerker verwachten

Onze student magazijnmedewerkers zijn allround ervaren en weten van aanpakken. Zij werken veilig en gaan netjes met het materiaal en de producten om. U kunt onze magazijnmedewerkers inzetten voor allerlei veelvoorkomende magazijnwerkzaamheden. Denk aan order picken, heftruckwerkzaamheden, materiaalbeheer, voorraadbeheer enzovoorts. De studenten zijn gewend om zelfstandig en met veel verantwoordelijkheid aan de slag te gaan, maar zij kunnen ook heel goed samenwerken in een team.

 

Contact 06 - 27181445
Klantenvertellen Student Inhuren - 8.5

Team met student magazijnmedewerkers inhuren?

Wellicht bent u vanwege de grootte van het magazijn of vanwege de aard van de werkzaamheden op zoek naar meer dan één student. U kunt natuurlijk ook een team met magazijnmedewerkers inhuren. U geeft uw wensen door wat u zoekt qua samenstelling: van geen werkervaring tot heel ervaren; van specialisten tot generalisten. Wij kunnen u van alle studenten voorzien! Zo heeft u een betrouwbaar team tot uw beschikking voor een professionele uitvoering van uw werkzaamheden.

Stel uw eigen pool van student magazijnmedewerkers op

In de logistiek krijgt uw organisatie ongetwijfeld te maken met schommelingen in drukte. Zo heeft u wellicht ook te maken met piektijden of juist rustigere periodes. Deze schommelingen kunnen het lastig maken voor u om altijd het juiste aantal personeel beschikbaar te hebben. Wij bieden u hier een uitkomst voor. Wij verzorgen voor u een pool met betrouwbare en ervaren student magazijnmedewerkers. Zo zit u in de rustige periodes nergens aan vast. En in de drukke periodes kunt u direct een beroep doen op de studenten zonder dat zij nog ingewerkt moeten worden. U heeft geen omkijken meer naar de planning, dit faciliteren wij voor u.

Contact 06 - 27181445

Deze bedrijven gingen u voor

KRO-NCRV
NEN
Hartstichting
KRO-NCRV
NEN
Hartstichting
Walter Ketting
UTS ABBINK

Ze denken heel goed met je mee

"Student-inhuren.nl is succesvol in het leveren van gemotiveerde mensen die gaan voor het resultaat. Het is een prima uitzendbureau die zich houdt aan de gemaakte afspraken. De samenwerking met Inhuren.com is goed, ook denken zij mee wat erg positief is."

Ton Vis
GSA Facilitaire diensten

Kwalitatief goed personeel!

"Wij zijn erg tevreden met Student-inhuren.nl, zij leveren kwalitatief goed personeel. Zij kunnen ad-hoc personeel leveren wat bij ons vaak voorkomt, nee komt niet voor in hun woordenboek. Wij zijn een 24-uurs bedrijf, 7 dagen per week beschikbaar en Inhuren helpt ons altijd als wij het hun vragen."

Veelgestelde vragen
over Magazijnmedewerker inhuren

Beschikt een magazijnmedewerker over een VCA?

Hebben de magazijnmedewerkers een eigen werkbroek en werkschoenen?

Ik zoek een magazijnmedewerker die ook een heftruck kan bedienen. Is dat mogelijk?

Wat als ik een magazijnmedewerker voor een tijdelijk project zoek?

Hoe gaat student-inhuren te werk?