Runner inhuren

Student inhuren is gespecialiseerd in het selecteren van een getalenteerde runner voor uw horecaonderneming!

Offerte aanvragen

Flexibel personeel tot uw beschikking.

Wij hebben een pool van uitzendkrachten voor u klaar staan. De uitzendkrachten worden wekelijks ingezet bij verschillende projecten en opdrachten. Bij spoed kunnen wij u dus vanaf morgen al voorzien van personeel.

U loopt geen werkgeversrisico’s.

Misschien wel het grootste voordeel is dat u tijdelijk personeel tot uw beschikking heeft, zonder alle contractuele verplichtingen naar de werknemers. Bij Student Inhuren nemen wij namelijk alle werkgeversrisico's voor onze rekening.

Werknemers door heel Nederland.

Door ons landelijke netwerk aan studenten, kunnen wij personeel leveren door heel Nederland.

Uw
plan van aanpak

Zelf werven

Plaats uw vacature op Student Inhuren en volg getalenteerde kandidaten zelf op.

Laten werven

Besteed de werving aan ons uit. Wij zorgen voor een getalenteerde kandidaat en, indien gewenst, de uitbetaling hiervan.

Direct kandidaten
Beschikbaar

Bij Student Inhuren zetten wij alles op alles om u zo spoedig mogelijk te voorzien van een hardwerkende medewerker. Wij streven ernaar om u binnen een week een voorstel te doen voor één of meerdere kandidaten. Dit is meestal haalbaar, tenzij u specifieke eisen en wensen heeft. Onze specialist bespreekt graag alle mogelijkheden met u.

  • Alle velden met een * zijn verplichte invulvelden. Een uitgebreide beschrijving is niet verplicht.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Optimale beleving

Naast de kwaliteit van uw gerechten, is een optimale beleving van uw gasten voor u als horecaondernemer natuurlijk minstens zo belangrijk. Het is de bedoeling dat gasten niet al te lang hoeven te wachten op hun bestellingen. Het is daarom in drukke tijden wellicht een optie om een runner in te huren. Deze werknemer houdt zich specifiek bezig met het brengen van drankjes van de bar naar de gasten. Snelheid, gastvrijheid en vriendelijkheid zijn kenmerken van deze werknemer. De totaalervaring zorgt ervoor dat uw gasten met plezier nog eens bij uw horecazaak terugkomen.

Snel en flexibel

Student Inhuren heeft jarenlang ervaring met het inzetten van flexibele krachten in de horeca. Wij leveren deze aan horecaondernemingen en strandtenten door heel Nederland. Snelle en gastvrije bediening is cruciaal om de gasten tevreden te houden, en dat beseffen onze runners zich als geen ander. Al onze kandidaten zijn klantgericht en hebben al relevante ervaring opgedaan. Zij hoeven dus nauwelijks ingewerkt te worden en zijn per direct inzetbaar.

 

Contact 06 - 27181445
Klantenvertellen Student Inhuren - 8.5

Pool van runners

Wilt u op regelmatige basis een runner inhuren bij ons? Op uw verzoek kan Student Inhuren ook een pool van goede runners voor u samenstellen. Deze kunnen we, met behulp van ons eigen uitgebreide planningssysteem, ook (online) voor u managen. Op deze manier heeft u altijd en overal de beschikking over een geschikte kandidaat. Tevens maakt dit het voor ons makkelijker om u op ieder moment voldoende personeel aan te kunnen leveren.

Contact 06 - 27181445

Deze bedrijven gingen u voor

KRO-NCRV
NEN
Hartstichting
KRO-NCRV
NEN
Hartstichting
Walter Ketting
UTS ABBINK

Ze denken heel goed met je mee

"Student-inhuren.nl is succesvol in het leveren van gemotiveerde mensen die gaan voor het resultaat. Het is een prima uitzendbureau die zich houdt aan de gemaakte afspraken. De samenwerking met Inhuren.com is goed, ook denken zij mee wat erg positief is."

Ton Vis
GSA Facilitaire diensten

Kwalitatief goed personeel!

"Wij zijn erg tevreden met Student-inhuren.nl, zij leveren kwalitatief goed personeel. Zij kunnen ad-hoc personeel leveren wat bij ons vaak voorkomt, nee komt niet voor in hun woordenboek. Wij zijn een 24-uurs bedrijf, 7 dagen per week beschikbaar en Inhuren helpt ons altijd als wij het hun vragen."

Veelgestelde vragen
over Runner inhuren inhuren

Wij hebben op korte termijn meerdere runners nodig. Is dat mogelijk?

Wat kost het inhuren van een runner?

Hoe gaat Student Inhuren te werk?

Heeft Student Inhuren overal in Nederland runners ter beschikking?

Is Student Inhuren een online uitzendbureau?